Smiljanić: Uvek poklonimo po gol rivalu

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.19. | 12:41

Iskusni vezista srećan što je Partizan ponovo na mestu koje vodi u Evropu

Prva od četiri neophodne pobede je upisana. Partizan je savladao Mladost u Humskoj (2:1) i preskočio je na tabeli, vratio se u zonu iz koje se ide u Evropu.

Ostala su još tri kola do kraja sezone i crno-beli moraju da dobiju i te mečeve, da bi bili siguran učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope najesen.

Izabrane vesti

Iako mu je visio mač nad glavom, Partizan je protiv Mladosti odigrao jednu od boljih partija ovog proleća, a igrači su se, priznaje Milan Smiljanić, uplašili kako će sve da izgleda kada su izašli na teren koji je bio ceo pod vodom.
„Kada smo zakoračili na teren, bilo nam je jasno da će biti veoma teška utakmica, jer je kiša padala u naletima i nije bilo moguće ni na zagrevanju napraviti pas igru. Kada se takve stvari dese, postoji bojazan da li ćete moći da ispoštujete sve zadatke, pa morate da pronađete alternativno rešenje u igri. Mi smo u tome uspeli“, rekao je Smiljanić.

Iskusni vezista crno-belih je zadovoljan što je Partizan ponovo na mestu koje vodi u Evropu.
Imali smo veliku želju da pobedimo, jer smo posle poraza u prošlom kolu pali na poziciju sa koje se ne ide u Evropu. Samim tim smo znali da u ovom mikro ciklusu imamo imperativ da dobijemo sve mečeve. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, a u drugom uvek nekako padnemo posle vođstva i promašenih prilika. Ne znam ni ja kako nam redovno padne koncentracija i poklonimo rivalu gol“.

Otkako je došao Savo Milošević na mesto trenera Partizana, Milan  Smiljanić dobija sve više minuta u igri.
Izlišno je pričati koliko volim Partizan, koliko se radujem svakoj pobedi i tugujem posle poraza. A, posebno sam srećan kada mogu da svojom igrom doprinesem trijumfu i kreativnosti na terenu“, istakao je Milan Smiljanić.

Naredno kolo je još jedan veliki izazov za Partizan, jer mu u goste dolazi Napredak, koji je u tri poslednja navrata otišao neporažen iz Humske 1.

Foto: Starsport


tagovi

Milan SmiljanićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara