Milorad Vučelić i Milan Smiljanić
Milorad Vučelić i Milan Smiljanić

Smiljanić i Stojković: Mi smo favoriti, spasavamo sezonu

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.04.19. | 16:03

„Da zaboravimo šta je bilo“, kaže golman Partizana

Na Čairu remi, u Humskoj 1 slavlje Radničkog, a možda je došlo vreme da Partizan konačno razoruža Nišlije. Dvaput su tokom seozne igrali crno-beli protiv izabranika Nenada Lalatovića, još nisu uspeli da slave, međutim, bolju priliku od prvog meča polufinala Kupa Srbije (sreda, 18.00) teško da su mogli da požele.

Eventualnim slavljem, četa Sava Miloševića bi stekla zamajac pred završnicu sezone u kojoj je pehar pobednika kupa jedina dostižna meta.
Očekujem da prođemo“, uzvikuje Milan Smiljanić pred prvi duel sa Radničkim. „Ne bežimo od uloge favorita, jeste Radnički drugi na tabeli, ali verujemo u sebe. Prethodni meč sa Čukaričkim je pokazatelj da možemo, iako mnogi ne veruju u to“.

Izabrane vesti

Crno-beli se ni igrom ni rezultatima nisu proslavili u prethodna dva obračuna sa Radničkim, koji je snagu dokazao tako što je u prvenstvu ispred njih. Ipak...
Biće teška utakmica, ali siguran sam da Partizan može u finale. Bilo je trenutaka kad smo gubili samopouzdanje, međutim, u subotru smo videli da možemo da se vratimo na pravi put. Za nas je u ovom trenutku uspeh i taj Kup, kako bismo spasli sezonu. Bilo je teških trenutaka i ranije, biće ih opet, međutim, za Partizan se uvek igra srcem i moramo svi da izađemo jači iz ovoga“, dodao je Lola Smiljanić.

Vladimir Stojković

Da bi se primakao statusu finaliste, Partizan mora da odigra efikasno u napadu i pažljivo u odbrani, za šta će mu biti potrebna najbolja moguća partija Vladimira Stojkovića.
U ovom trenutku utakmica sa Radničkim je najbitnija za nas. Svaku ekipu bismo podjednako poštovali, bilo ko da nam je zapao na žrebu. Izaći ćemo s autoritetom da smo Partizan što samim tim pokazuje da smo favoriti. Nadam se da ćemo odbraniti trofej osvojen prošle godine“, rekao je golman Partizana.

Nije želeo da se vraća u prošlost, na izjavu datu posle minulog prvenstvenog susreta sa Nišlijama kad je rekao „gospodi koja peva osvetićemo se kad najviše bude bolelo“.
Da zaboravimo to što je bilo. Prioritet je ova utakmica u sredu. Igramo dve utakmice, sve je drugačije, valja biti pametan, fokusiran 180 minuta. Sve mora da bude na najvišem mogućem nivou“, dodao je Vladimir Stojković.

FOTO: FK Partizan


tagovi

Vladimir StojkovićMilan SmiljanićMilan Smiljanić LolaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara