Zehrudin Mehmedović (Screenshot - Youtube.com)
Zehrudin Mehmedović (Screenshot - Youtube.com)

Sjajan gol Mehmedovića slaba uteha, singapurski Tampines poražen na premijeri u AFC kupu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.06.22. | 16:52

Srpski fudbaler pokazao umeće, ali klub iz Indonezije ubedljivo slavio

U toku je grupna faza AFC kupa, azijska verzija Lige Evrope. Nekoliko srpskih fudbalera nastupa u ovom takmičenju, a danas je na teren izašao bivši igrač Čukaričkog, Mladosti, BASK-a i Rada Zehrudin Mehmedović. Ofanzivac rodom iz Novog Pazara postigao je sjajan gol za singapurski Tampines, ali je ceo plen odnela ekipe PSM-a - 3:1.

Tampines je propustio prvo kolo, pošto se u Grupi H nalaze tri tima. Ishod duela između kluba indonežanskog PSM-a i Kuala Lumpur Sitija savršeno je odgovarao Tampinesu (1:1), ali to nije uspeo da materijalizuje kod kuće.

Izabrane vesti

Čak je i poveo, ali je onda ostao sa igračem manje i to su gosti iskoristili da u drugom poluvremenu preokrenu rezultat i dođu do pobede.

Igrao se 29. minut kada je Tampines poveo sjajnim golom Mehmedovića. Opalio je bivši omladinski reprezentativac Srbije (do U18) sa ivice kaznenog prostora po lopti i pocepao mrežu rivala.

Samo minut kasnije reprezentativac Singapura Kristofer Van Hujzen zaradio je drugi žuti karton, pa je domaćin ostao sa igračem manje.

Izdržao je do odmora, ali poklekao posle samo tri minuta igre u nastavku. Pratama je poravnao rezultat u 48. minutu.

Igrao se 79. kada je rezervista Everton preokrenuo rezultat, da bi potom u četvrtom minutu nadoknade Brazilac i overio pobedu PSM-a.

AFC KUP – 2. KOLO

Ponedeljak

Grupa H

Tampines Rovers - PSM Makasar 1:3 (1:0)

/Mehmedović 29 - Pratama 48, Everton 79, 90+4/



tagovi

Zehrudin MehmedovićTampines RoversAFC kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara