Sindikat fudbalera: Dragan Antić šamarao i čupao za kosu igrača u poluvremenu

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.19. | 09:36

Teške optužbe na račun predsednika i trenera Dinama

Ispao je Dinamo iz Superlige, ali afere i dalje prate klub iz Vranja. Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost objavio je saopštenje u kojem se optužuje predsednik i trener Dinama Dragan Antić da je pretukao fudbalera Luku Ratkovića u svlačionici na poluvremenu utakmice sa Spartakom ovog proleća.

Sindikat je na svom sajtu objavio saopštenje sa detaljima ovog teškog incidenta.
Dana 11.05.2019. na utakmici između FK Dinamo Vranje i FK Spartak ŽK, predsednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave, pred brojnim svedocima.

Izabrane vesti

Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i cimao napred-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vređao ga i upućivao pogrdne reči, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore pomenute utakmice.

Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa predsednikom i trenerom FK Dinamo Vranje gospodinom Draganom Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje lečenje.

Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno pozivamo nadležne državne organe kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne predsednika i trenera FK Dinamo Vranje gospodina Dragana Antića za ovaj do sada nezapamćen incident u našem sportu”, stoji u saopštenu Sindikata Nezavisnost.

Inače, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je pre desetak dana suspendovala Antića na 15 meseci iz srpskog fudbala zbog nedokazanih izjava o nameštanju utakmica u Superligi.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara