Sevilja završava i osmo pojačanje

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.07.19. | 14:17

Stiže Fernando

Kada Monći i Sevilja idu ruku pod ruku, greške su minimalne! 

Sportski direktor kluba iz Andaluzije užurbanim tempom radi da Đulenu Lopetegiju pripremi tim za novu sezonu i pre nego što se pripreme zahuktaju, zbog čega je na pragu dovođenje i osmog pojačanja ovog leta - Fernanda!

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 6. jul

Posle ozvaničenja transfera Maksimilijana Vebera iz Ajaksa i Munasa Dabura iz Salcburga, te dolazaka Luka de Jonga iz PSV, Đoana iz Eibara, Lukasa Okamposa iz Marselja, Dijega Karlosa iz Nanta i dosad najskupljeg Žila Kundea iz Bordoa, Monći svim silama ide na to da završi transfer Brazilca iz Galatasaraja. Iskusni defanzivni vezista ušao je u poslednju godinu ugovora s istanbulskim klubom i spreman je da okrene novi list u karijeri, što je i saopštio klupskim čelnicima po okončanju sezone, a Marka tvrdi da su pregovori u poodmakloj fazi i da bi sve trebalo da bude završeno brzo. Nekadašnji vezista Mančester Sitija izričita je želja trenera Lopetegija, koji veruje da ispunjava sve zahteve u veznom redu.

Transfer će biti realizovan u domenu između tri i pet miliona evra, što je dobra suma novca gledajući njegove godine i sredinu u kojoj je igrao.

Dolazak Fernanda navodno neće uticati na ostanak Evera Banege, mada se pominje da je i Argentinac spreman da opet napusti Sevilju i oproba se u novoj sredini. Ne treba zaboraviti da je i Banega ušao u poslednju godinu ugovora, a prošle godine za njega se ozbiljno interesovao Arsenal.

Sevilja je u ovom prelaznom roku već iskeširala preko 107.000.000 evra. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara