Sent Etjen trlja ruke, nižu se ponude za najveći biser

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.19. | 14:59

Arsenal, Vulvsi i Roma glavni konkurenti

Francusko tlo godinama je pogodno za svestrani razvoj mladih i talentovanih fudbalera, kojih uprkos stalnim transferima u najbogatije klubove Evrope nikako ne manjka. Primer je Vilijam Saliba iz Sent Etjena.

Ovaj 18-godišnji štoper je u očima stručne javnosti prograšem za super talenta, zbog čega i ne čudi što ga prati sve veći broj klubova širom Evrope. Duže vreme su na Sent Etjenovim utakmicama bili prisutni skauti Pari Sen Žermena, kao i Arsenala, Vulvsa i Rome, a prema navodima iz Francuske ponude se samo nižu...

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 6. jul

Arsenal je, navodno, već stavio drugi ček na sto pošto je inicijalna ponuda od nešto ispod 20.000.000 evra glatko odbijena. Francuski mediji tvrde da je Arsenalova nova ponuda znatno bliža traženoj sumi od 30.000.000 evra, ali je problem što su i Roma i Vulvsi ozbiljni u nameri da kupe 18-godišnjeg Salibu. Sent Etjenu se ne žuri, pošto Saliba ima aktivan ugovor na još četiri godine i ogroman prostor za napredak. Kako su novi kupci spremni da iznesu svoje novčane predloge, moguće je da će Sent Etjen dobiti i više od onoga što traži. 

Saliba je prošle sezone promovisan u prvotimca i iza sebe ima 19 utakmica i vrlo dobru debitantsku sezonu. On je dete Sent Etjena i važi za ogromnog talenta.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara