Savo Milošević: Odbio sam ponude od sedam, osam i deset miliona evra za Sadika

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.01.20. | 12:56

Rekao sam već koju cenu tražimo za Umara, dodao Partizanov trener

Sve tutnji oko Umara Sadika poslednjih dana. Najbolji strelac Partizana odjednom je izleteo u prvi plan kako je krenuo zimski prelazni rok, jer se ponude za njega samo nižu.

Mnogi su se nasmejali kada se pojavila informacija da je Partizan odbio ponudu Liona od 6.000.000 evra za nigerijskog napadača. Šta li će tek reći sada na izjavu Sava Miloševića da crno-beli nisu prihvatili ni ponudu tešku 10.000.000 evra?

Izabrane vesti

A, upravo to je trener kluba iz Humske 1 saopštio novinarima na pripremama u Turskoj.
Rekao sam već koju cenu tražimo za Sadika. Danas smo pričali u stručnom štabu. Zaista deluje suludo da i ja i stručni štab razmišljamo kako ne želimo da uzmemo 10.000.000 evra za jednog igrača. To je bilo nezamislivo pre, a sada je takva situacija. Izuzetno sam zadovoljan što nemam pritisak od strane rukovodstva i odbio sam tri ponude za Sadika: od sedam, osam i deset miliona i niko iz kluba me nije nazvao iz uprave i rekao „Čoveče, zašto ovo odbijamo“, ispričao je Savo Milošević, a preneo Hotsport.

Partizan ne želi više da prodaje najbolje igrač za bilo kakve pare. Niti za to ima potrebe nakon transfera Strahinje Pavlovića u Monako, niti želi da to čini, jer mora da se čuva okosnica ekipe i za letnje evropske kvalifikacije.
Glavni cilj u Partitzanu mi je bio da približimo igru Evropi. Nisam to rekao zbog lične sujete. I ove ponude proizilaze iz naših igara u Ligi Evrope, a ne zbog domaćeg prvenstva, uz svo poštovanje našeg takmičenja“, objasnio je Milošević.

Ni Umaru Sadiku se ne žuri iz Beograda, potvrdio je to i sam izjavom da uživa u Partizanu, jer mu je jesenjih šest meseci najbolji period u karijeri.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara