Sari: Sviđa mi se Pogba, ali...

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.19. | 18:42

Trener Juventusa neće da se upliće u priču

Odmakao je prelazni rok, ali jedan od igrača koji se još nije „skrasio“ je Pol Pogba, oko kojeg se svakodnevno vodi „rat“ na temu gde će nastaviti karijeru. Možda to bude ponovo Juventus? Kada bi se pitao Maurisio Sari, novi trener Stare dame, onda bi Francuz koliko sutra bio kod njega na treningu.

Pogba je i dalje igrač Mančester junajteda, a kako vreme prolazi, sve se čini da će tamo i ostati, iako ga zove i Real Madrid još otkako se Zinedin Zidan vratio na klupu Kraljevskog kluba.

Izabrane vesti

Trenera Juventusa Sarija pitali su u Singapuru, gde će crno-beli igrati u nedelju protiv Totenhema, oko Pogbe, a on je rekao:
Stvarno mi se sviđa Pogba. Ipak, on je igrač Mančester junajteda, a ja nisam sportski direktor, tako da ne znam kakva je situacija“.

Francuski fudbaler je bio igrač Juventusa, a 2016. godine je prešao u Junajted u transferu vrednom 105.000.000 evra. Ipak, niti su navijači Crvenih đavola oduševljeni Pogbom, niti se njemu igra sezona u klubu koji neće biti akter Lige šampiona naredne jeseni.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara