Sadik uživa u Partizanu: Ne želim nigde da idem

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.01.20. | 09:13

Iza mene je šest najboljih meseci u karijeri, poručuje Nigerijac

Bilo mu je potrebno malo vremena po dolasku da se privikne, da uhvati konce igre, a onda je eksplodirao. Umar Sadik je, pogotovo zbog svoje neobične pojave i još neobičnijeg načina igre, postao ljubimac navijača Partizana.

A, on im se za tu podršku odužio sa 16 golova i 12 asistencija. Malo li je? Mada, ima i onih koji smatraju da je mogao daleko više. Kako god bilo, Sadik doživljava zvezdane trenutke karijere i već za njega stižu unosne ponude u Humsku, pošto će Partizan do leta otkupiti njegov ugovor od Rome.

Izabrane vesti

Dok Partizan odbija sve zainteresovane klubove, Sadik poručuje da se ni njemu nigde ne žuri.
Drago mi je kad čujem da u klubu računaju na mene i da žele da otkupe moj ugovor. Naravno, to je i moja želja. Čuo sam za određene ponude i interesovanja, ali moji planovi su vezani za Partizan, tako da sada ne želim nigde da idem“, kaže Umar za Novosti.

On je ubeđen da će na proleće nastaviti žetvu golova iz jesenjeg dela.
Osećam se fantastično, iza mene je najboljih šest meseci u karijeri i moram da priznam da sam jedva čekao početak priprema i nove izazove u Partizanu. Sve je bilo sjajno, ali takav sam da uvek želim više i bolje. Sa tom namerom sam se vratio sa odmora“.

Dosadašnji saldo mu je više nego dobar: 16 golova i 12 asistencija, kada se saberu učinak u Superligi i Ligi Evrope.
Prezadovoljan sam, kao i svi moji prijatelji i rodbina. Doživeo sam mnogo pohvala tokom odmora, prate se moje i igre Partizana i to mi je dodatni podstrek da nastavim da se razvijam. Pronašao sam sredinu koja mi to maksimalno omogućava i to je ono što mi olakšava posao, čini me srećnim“.

Srećnim ga čini i podrška sa tribina. Navijači Partizana mu skandiraju na gotovo svakoj utakmici.
Navijači me čine boljim, neverovatna je ta energija koju prenose na nas dole na terenu, bez obzira na to da li igramo na domaćem terenu ili u gostima. Ne sumnjam da će biti uz nas i u nastavku sezone, a mi ćemo znati da im se odužimo“, poručio je mladi nigerijski napadač Umar Sadik.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara