Ronaldo: I sledeće sezone u Juventusu - 1000%

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.04.19. | 20:42

Dakle, nema dileme gde ćemo gledati Portugalca

Nema dileme, sledeće sezone ćemo Kristijana Ronalda ponovo gledati u dresu Juventusa. Iako je bilo medija u Italiji koji su pominjali drugačiji ishod, posle nove osvojene titule Juventusa Portugalac je jasno stavio do znanja gde će igrati sledeće sezone.

Na konkretno pitanje odgovorio je - Juventus.
"Ostajem sigurno u Juventusu i sledeće sezone, sigurno - 1000%", rekao je Kristijano posle pobede Stare dame nad Fjorentinom i obezbeđivanja osme titule Juventusa u nizu u Seriji A, a prenose italijanski mediji. I istakao je da je zadovoljan svime što je uspeo ove sezone da uradi sa svojim saigračima.

Izabrane vesti

Portugalac je u redove Juventusa stigao iz Real Madrida i tako je posle Engleske i Španije pridodao i titulu prvaka Italije jer je njegov tim obezbedio Skudeto.

Posle ispadanja Juventusa od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona pojavile su se glasine da bi Ronaldo možda hteo da promeni tim na leto, ali je to Portugalac sve demantovao i ulepšao slavlje svojim navijačima.

Sigurno da je velika želja Ronalda da napadne Ligu šampiona sa Juventusom, a to će opet pokušati da uradi sledeće sezone. Portugalac ima ugovor sa Starom damom do juna 2022. godine.

Dakle, predstojećeg leta kada počne prelazni rok ćemo imati jednu veliku dilemu manje... Ronaldo i sledeće sezone u Juventusu.

Foto: Reuters


tagovi

Kristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara