Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Dva spektakla, ali bez naplate za one koji su igrali fikseve

Vreme čitanja: 3min | sre. 10.04.24. | 07:57

Pročitajte ko vam je doneo novac 9. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SAUTEMPTON – KOVENTRI (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 2:1

Domaćin je vodio sa 2:0 od 38. do 68. minuta kada je krenulo naopako. Ipak, odbranjen je domaći tereni ekipa je zadržala četvertu poziciju koja vodi u plej-of za popunu Premijer lige.

MENSFILD – F. GRIN (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 1:0

Jedan od najigranijih tipova dana u Mozzzartu, a u pitanju je meč 14. kola Lige tu, to jest Lige 2, četvrtog ranga engleskog fudbala. Strelac jedinog gola bio je Tomas Nikols

REAL M. – MAN. SITI (tip GG, kvota 1,58) – rezultat 3:3

Ovo je vrhunac fudbala, od ovoga ne može lepše i bolje. I nadamo se da su čarobnog praha sačuvali i za revanš u Mančesteru jer posle večerašnjih 3:3 u Madridu u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, ništa nije rešeno... 

Opširnije OVDE

ŠANGAJ Š. – VUHAN TT (tip 1, kvota 1,43) – rezultat 4:1

Retko ko ne odreaguje negativno kada čuje za Vuhan, navodno izvorište Kovida, tako da je poraz tamošnjeg tima uvek nekako dobra stvar. A još ako ste stavili ovaj tip na tiket kao hiljade igrača danas u Mozzartu...

MARIBOR - MURA (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 5:0

Na Ljudskom vrtu, na obali reke Drave, pukla je petarda. Maribor je naravno bio veliki favorit na papiru, ali malo ko je očekivao da će se polufinalista kupa tako loše provesti dana.

PRECRTANO

LIDS – SANDERLEND (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 0:0

Prazne puške na legendarnom Eland roudu. Lids nije uspeo da iskoristi kiks Ipsviča i da preuzme drugu poziciju, jednu od samo dve u Čempionšipu koje vode direktno u Premijer ligu

ARSENAL – BAJERN (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:2

Rolerkosterski epilog nalik onom iz glavnog grada Španije sa višestrukim preokretima, mogao je vrlo lako da dobije i duel na Ostvru, samo da je švedski sudija Niberg u poslednjim sekundama meča, u saradnji sa VAR sobom procenio da je Bukajo Saka fauliran u šesnaestercu Bajerna.

Opširnije OVDE

REAL M. – MAN. SITI (tip 1, kvota 2,80) – rezultat 3:3

Pre dve godine je Real Madrid “prevario” i nokautirao Mančester Siti, lane je Sitijieva osveta bila brutalna i učinila Kraljeviće da izgledaju kao fudbalski prosjaci, a večeras smo dobili možda i najspetakularniji deo trilogije između poslednja dva prvaka Evrope. 

Opširnije OVDE

ŠEFILD V. - NORIČ (tip 2, kvota 2,20) – rezultat 2:2

Kraj sezone se bliži, svaka utakmica je praktično presudna, tako da se širom Evrope poslednjih dana igraju mahom nerešeni susreti. Tako je bilo i u Šefildu.

MILVOL – LESTER (tip 2, kvota 1,65) – rezultat 1:0

Lester je u krizi iako je u prethodna dva kola slavio. Videlo se to još rtanije, a evo i potvrde. Da li je ugrožena pozicija koja vodi pravo nazad u Premijer ligu, ostaje da se vidi do kraja ovog Čempionšipa. Još četiri „regularna“ kola.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara