Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Vučica je najveća zabluda

Vreme čitanja: 4min | uto. 23.04.24. | 08:04

Pogledajte ko vam je 22. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

FARENSE - BENFIKA (tip 2, kvota 1,42) - rezultat 1:3

Sporting je postigao tri gola u pobedi nad Vitorijom Gimarais, istom merom uzvratila je i Benfika protiv Farensea. Doduše, rezultat na zaključenju 30. kola nije bio 3:0 kao u nedelju uveče, već 3:1 (2:1).

Trijumfom je Benfika ostavila tanku nadu da može do senzacionalnog preokreta sezone, jer je četiri kola pre kraja razlika sedam bodova, dok je u igri još 12. Sve i da osvajač rekordnih 38 titula šampiona Portugalije nastavi da prati Sporting, najkasnije za dve runde trka bi mogla da bude rešena. Tanka je to slamka za koju se drže lisabonski Orlovi...

Opširnije OVDE.

SEVILJA - MAJORKA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:1

Nisu Andalužani uspeli da slome otpor gostiju sve do 60. minuta, a onda su Jusef En Nesiri i Isak Romero pogodili dva puta u roku od 15 minuta i osigurali trijumf Sevilji. Počasni gol za Majorku dao je Abdon Prats u poslednjim trenucima utakmice.

MILAN - INTER (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:2

Da je mogao da bira, Inter ne bi mogao da izabere bolji način da dođe do jubilarnog 20. skudeta. Slavljem u Derbiju dela Madonina nad Milanom, sjajna ekipa Simonea Inzagija zaokružila je dominaciju na Čizmi i vratila se na vrh italijanskog fudbala posle tri godine čekanja - 2:1 (1:0).

Opširnije OVDE.

MIDLZBRO - LIDS (tip 2, kvota 1,65) - rezultati 3:4

Rešeta Emanuel Late Lat nemilice. Nova dva gola dalo je nesuđeno Zvezdino letošnje pojačanje, ali je Lids ipak trijumfovao u pravoj goleadi na Riversajdu i vinuo se na drugo mesto u Čempionšipu. Ipsvič je treći sa bodom manje, ali i utakmicom manje u odnosu na klub sa Eland Rouda.

NORDSJILAND - ORHUS (tip 1, 1,55) - rezultat 7:2

Partizanov letošnji dželat iz kvalifikacija za Ligu konferencije deklasirao je Orhus, a po svemu viđenom na stadionu u Farumu, ko bi mogao i da pretpostavi da je ovo bio duel dve ekipe koje su jedna do druga na tabeli. Nordsjiland se trijumfom bodovno izjednačio sa trećeplasiranim Kopenhagenom, dok je Orhus pet i čini se da će tu i ostatit do završetka sezone. Dvostruki strelac za domaći tim bio je Andreas Šjelderup.

DERI SITI - SENT PATRIKS (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 3:1

Do sada je odigrano 12 kola u irskoj ligi, a timovi su izuzetno izjednačeni. Razmak između drugog i šestog na tabeli iznosi svega četiri boda, a Deri siti je posle trijumfa nad Sent Patriksom uspeo da se probije na drugo mesto. Gosti su na deobi četvrtog i petog mesta s Galvejom. Heroj večerašnjeg trijumfa Derija je bio dvostruki strelac Deni Malen.

PSV II - UTREHT II (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 2:0

U duelu drugih timova PSV-a i Utrehta, rezervisti Filipsovaca rutinski su trijumfovali protiv fenjeraša holandske druge lige. Strelac prvog gola bio je Jesper Uneken, igrač koji je pre par sedmica upisao svoj prvi gol u seniorskom fudbalu u deklasiranju Groningena u Erediviziji. U strelce je stigao da se upiše i Marokanac Mohamed Naso.

PRECRTANO

ROMA - BOLONJA (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 1:3

Rimski balon je bio naduvan do maksimuma, a onda došla kaznena ekspedicija sa Renato Dalare i probila ga oštrom iglom! Sjajna ekipa Tijaga Mote nakon trijumfa na Olimpiku ne samo da ne mora brine o tome da li će naredne sezone učestvovati u grupnoj fazi Lige šampiona, već bi u finišu sezone mogla da pojuri i treće mesto na tabeli, pošto ima samo dva boda manje od Juventusa. Ono što je važnije, šestoplasirana Atalanta je na osam bodova udaljenosti - 3:1 (2:0).

Opširnije OVDE.

SIVAS - FENERBAHČE (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 2:2

Ekipa Dušana Tadića doživela je totalni slom u prethodnih pet dana. Prvo je Fener ispao iz Liga Konferencije posle penal drame sa Olimpijakosom, da bi ove večeri napravio neoprostiv kiks. Remijem u sudaru sa Sivasom (2:2) dozvolili su velikom gradskom rivalu Galatasaraju da ode na velikih četiri boda prednosti.

Opširnije OVDE.

ELFSBORG - KALMAR (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Sezona je u Alsvenskanu tek počela, a nijedan od ova tima nije krenuo baš sjajno. Kalmar je posle tri poraza u prva tri kola, konačno upisao prve bodove, dok je Elsfsborg ostao na četiri. Prvi gol za gostujuči tim dao je iskusni crnogorski igrač Dino Islamović. Početkom drugog poluvremena izjednačio je domaćin golom Hedlunda, ali je Skrab ipak doneo trijumf Kalmaru u 55. minutu.



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara