REZZIME DANA (sreda): Odlično ste tipovali na mlade Brazilce, ali vas je koštala sedma engleska liga...

Vreme čitanja: 4min | sre. 16.10.19. | 23:09

Pogledajte ko vam je 16. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

DAČIJA - SPORTUL (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 2:1
Jutro ste otvorili tipovanjem na drugu ligu Rumunije. Išli ste na to da će Dačija savladati Sportul i niste se prevarili. Domaćin je uz dva gola u drugom poluvremenu došao do pobede, a samim tim se održao na čelu tabele druge rumunske divizije uz ozbiljne šanse da naredne godine zaigra sa najboljima. Kec je prošao, što vas uostalom najviše i zanima.

PSM - AREMA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 6:2
Igrali ste keca na PSM Makasar, ali se niste nadali da će ovaj duel u Indoneziji baš ovako lako "proći". Arema je danas bila samo topovsko meso za domaćina, pošto je primila čak šest golova, iako bolje stoji od današnjeg rivala na tabeli tamošnjeg prvenstva. Bilo kako bilo, već do poluvremena je na semaforu pisalo 3:1, a vi ste zadovoljno mogli da zaokuržite pobedu domaćih već nakon pola drugog poluvremena, kada je PSM poveo sa čak 6:1. Do kraja, viđen je samo utešni gol za Aremu.

ALUMINIJ - KOPER (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0
Pogodak u Kupu Slovenije! Koper se nije proslavio kao košarkaški tim iz tog grada, Primorska, pa je danas izgubio od Aluminija u četvrtfinalu. Za prolazak dalje domaćima je bio dovoljan jedan gol koji je postigao Klepac u 73. minutu. To je bio lep razlog za slavlje, kako vas, tako i domaćih koji su ušli među najbolja četiri u ovom takmičenju.

SANTOS M20 - PONTE PRETA M20 (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1
U nedostatku sportske ponude danas su se na vašim tiketima našla čak četiri para Brazileira za igrače do 20 godina, a zanimljivo, sva četiri su prošla. Seriju je otvorio Santos pobedom nad Ponte Pretom zahvaljujući pogocima u prvom poluvremena preko Lourenca i Renjera. Gosti su samo smanjili na 2:1, ali to je bilo to. Prolaz je, ipak, obezbeđen, što je najvažnije.

PALMEIRAS M20 - BAIJA M20 (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0
Za razliku od Santosa, Palmeiras je svoje pogotke postizao u drugom poluvremenu i tako upisao nova tri boda. Razlog za zadovoljstvo na ovom meču su vam večeras dali Angulo i Menino, koji su u 47. minutu i u 55. minutu postavili konačnih 2:0 na ovom meču. Još jedan zaokružen kec.

KORINTIJANS M20 - BOTAFOGO M20 (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0
Dupla pobeda i najslađi način da se prolazak upiše, bez mnogo stresa. Korintijans je danas u potpunosti demolirao Botafogo. Do prednosti je došao već u 26. minutu preko Pereire, a u drugom poluvremenu je dodao još dva gola i tako samo rešio pitanje pobednika. Strelci su bili Vitinjo i Menino.

ATLETIKO MINEIRO M20 - KORITIBA M20 (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:0
Prema kvotama, ovde se očekivala znatno teža pobeda Atletiko Mineira, ali vas domaćin ni ovde nije izdao. Doduše, morali ste malo da sačekate, pošto u prvom poluvremenu, a i u prvih 15 minuta drugog nije bilo golova. Seriju je otvorio Giljerme, nastavio Đovani, a sve je zapečaćeno još jednim lepim golom za 3:0 u nadoknadi vremena. Prolazak za veliko slavlje zbog uspešnih tiketa.

MURSIJA - TALAVERA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0
Mursija je u odličnoj formi i to je potvrdila protiv Talavere. treći meč zaredom na kome taj tim nije rimio pogodak. Doduše, nije prošlo baš lagano, ali barem nije bilo drame, gol je postignut na vreme (21. minut), pa se sve do kraja sve svelo na odbranu gola. Na vašu sreću, domaći su uspeli...

PRECRTANO

TIVERTON - JEJT TAUN (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 0:2
Najigraniji par danas, verovali ili ne, bio je susret iz sedme engleske lige. I on nije prošao! Tiverton je bio veliki favorit da dođe do pobede protiv Jejt Tauna, s obzirom na to da je bio prvi na tabeli pred ovaj meč, ali uspeo je da prospe skupljeno mleko. Lengvorti je sa dva gola doneo gostima veliko slavlje i treću uzastopnu pobedu, a vama razlog da pocepate tikete.

ZOB AHAN - MES KERMAN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:4
Prvi pad dana došao je u Iranu. Domaći Zob Ahan nije uspeo da savlada Mes Kerman, a od samog starta se videlo da će od keca teško šta biti. Gosti su poveli preko Šenanija u petom minutu, a Esmaelifar je ulio nadu u 25. minutu da se može do preokreta. Ipak, Mes Kerman je vezao tri gola, došao do 1:4 posle čega nije bilo povratka nazad. Šteta za tikete.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara