REZZIME DANA (sreda): Nije bilo blistavo...

Vreme čitanja: 3min | sre. 18.09.19. | 23:55

Pogledajte ko vam je 18. septembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste tipovali...

ZAOKRUŽENO

PSŽ - REAL MADRID (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 3:0
Veliki trenutak inspiracije ponovo je imao nekadašnji as Real Madrida Anhel di Marija, koji je sa dva pogotka na početku utakmice otvorio put ka pobedi ekipi Tomasa Tuhela. Prvi je stigao nakon sjajnog dodavanja Bernata, dok je drugi bio plod čiste lucidnosti i fudbalskog majstorstva sjajnog Argentinca.

BAJERN - CRVENA ZVEZDA (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 3:0
Možda se Bajern nije preznojio, jer je Crvena zvezda želela da sačuva živu glavu i čist obraz. Bez previše filozofiranja: nisu detalji i trenerska umeća ocrtali konačan rezultat, već razlika u klasi. Veliki broj Srba na Alijanc Areni u Minhenu video je čarobnjaštvo Kutinja, kao i upornost i mentalitet velokog šampiona Komana i Ivana Perišića. Jednostavno, mora Zvezda još da raste kako bi bila ovakav Bajern. Ako nekad i bude.

ATLETIKO MADRID - JUVENTUS (tip tgg GG, kvota 2,10) - rezultat 2:2
Juventus je sačekao da se Atletiko izduva u prvom poluvremenu i onda ga surovo kaznio sa dva majstroska udarca Kvadrada i Matudija. Ipak, uporni tim Čola Simeonea nije želeo da se preda, prvo je Stefan Savić smanjio u 70. minutu, a bod Jorgandžijama doneo je posle kornera i nebeskog skoka Meksikanac Ektor Erera u 90.

SANDEFJORD - STREMEN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

Domaćin nije imao nikakvih problema u ovom meču, a samim tim ni kladioci, koji nisu morali da strepe zbog ovog para. Sandefjord je poveo već u 10. minutu golom Ofkira, dok je konačan rezultat 13 minuta kasnije postavio Engblom. Sve do kraja meča predstavljalo je rutinski posao za domaći tim.

PRECRTANO

LEVERKUZEN - LOKOMOTIVA MOSKVA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:2
Lokomotiva iz Moskve je kao gost porazila Bajer iz Leverkuzena i priredila jedno od najvećih iznanđenja večeri. Golovi Krihovjaka i Barinova bili su dovoljni Železničarima za važan trijumf usred Nemačke koji nije pokvario ni autogol Hevedesa sredinom prvog poluvremena.

ŠAHTJOR - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:3
Ubedljiva pobeda nad Atalantom omogućila je Dinamu i da se nađe čak na liderskoj poziciji u grupi C i to ispred Mančester Sitija koji se prošetao kroz Ukrajinu. Građani su savladali Šahtjor sa 3:0 golovima Mareza, Gundogana i Gabrijela Žezusa u meču u kojem je Pep Gvardiola odmorio Rahima Sterlinga i Serhija Aguera čiji nastup na ovoj utakmici nije bio ni potreban.

OLIMPIJAKOS - TOTENHEM (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 2:2
Olimpijakos je baš ozbiljan tim! Totenhemu u Pireju nisu bila dovoljna ni dva gola prednosti, pošto se ta zaliha ekspresno istopila krajem prvog i početkom drugog poluvremena. Na kraju, Pevci imaju razloga da budu zadovoljni osvojenim bodom, s obzirom da je domaćin tokom meča imao zrelije prilike i daleko više napadao.

KLUB BRIŽ - GALATASARAJ (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:0
Što se tiče okršaja u Brižu između vicešampiona Belgije i Galatasaraja nedostajali su samo golovi pa da se oceni kao vrlo dobar. Otovreno sa obe strane igrali su i jedi i drugi, a trijumfu je možda bliži bio domaći tim koji je pogodio i prečku u prvom poluvremenu. Imala je i Galata nekoliko dobrih prilika u poslednjih pola sata, najviše su pretili Feguli i Nagatomo, ali je posle velike borbe na semaforu ostalo 0:0.

DINAMO ZAGREB - ATALANTA (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 4:0
Dinamo iz Zagreba je apsolutni hit večeri u Ligi šampiona. Najskuplji tim na Balkanu očitao je lekciju Atalanti na otvaranju jeseni u najelitnijem takmičenju i ubedljivim trijumfom od 4:0 istakao ambicije da dočeka proleće u među elitom. Fantastičnih prvih 45 minuta momaka Nenada Bjelice podgle su lestvicu očekivanja kod fanova Modrih.

UESKA - ALBASETE (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:1

Ueska je ponovo razočarala, doživevši drugi vezani poraz u šampionatu, zbog kojeg sada zaostaje pozamašnih sedam bodova za vodećom Almerijom. Gosti su poveli ranim golom Susaete sa bele tačke, posle čega su se grčevito branili i odbranili od brojnih naleta domaćina.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara