REZZIME DANA (ponedeljak): Ludi preokreti u vašu korist

Vreme čitanja: 4min | pon. 02.12.19. | 23:02

Pogledajte ko vam je 2. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

BEŠIKTAŠ - KAJZERI (tip 1, kvota 1,25) - 4:1
Bešiktaš je morao da pobedi ako je želeo da zadrži korak za Bašakšehirom i Sivasom, crno-beli iz Istanbula su to i učinili u sudaru sa Kajzerijem. Možemo da kažemo da se Bešiktaš nije namučio, više je ovo bilo poput šetnje po parku. Kajzeri je već u prvom poluvremenu primio tri komada - 4:1 (3:0).

Opširnije OVDE.

BRAGA - RIO AVE (tip 1, kvota 1,50) - 2:0
E, ovo su oni pravi tipovi. Solidna kvota, bez mnogo nerviranja. Braga je došla do prednosti u 41. minutu utakmice i time skinula neizvesnost pred odlazak na pauzu. Posle toga Rio Ave nije uspevao da dođe do gola, a Braga je na kraju dodatno povećala prednost preko Orte koji je pogodio u 80. minutu utakmice. Tu nije bilo više spasa za goste.

KALJARI - SAMPDORIJA (tip 1, kvota 1,95) - 4:3
Ako ove sezone želite da gledate spektakularne fudbalske predstave, onda gledajte Kaljari. Ekipa Rolanda Marana još jednom je pokazala da poseduje karakter velikih pobednika, pošto je u okršaju sa Sampdorijom na svojoj Sardena Areni dva puta imala dva gola zaostatka, poslednji put u 75. minutu, ali je na kraju stigla do neverovatnog slavlja u šestom minutu nadoknade - 4:3 (0:1).

Opširnije OVDE.

PRESTON - VBA (tip 2, kvota 2,05) - 0:1
Preston je dočekao VBA u meču koji su mnogi očekivalo utakmica je završena rezultatom 0:1 (0:0) tako što je Edvards iznudio sumnjiv penal koji je u 89. minutu realizovao Ostin. Klasičan meč bez nekih preterano dobrih šansi sve do samog kraja kada je jedna sudijska odluka presudila u korist gostiju. VBA može da bude presrećan kako se sve odigralo. VBA je pronašao način da dođe do sva tri boda.

Opširnije OVDE.

PORTO - PASOŠ FEREIRA (tip 1, kvota 1,18) - rezulta 2:0

Sporting i Familikao su posustali, Porto jedini prati Benfiku. Zmajevi su večeras u poslednjem meču 12. kola lako dobili Pasoš Fereiru (2:0) na svom terenu i ponovo prišli najvećem rivalu na samo dva boda zaostatka. Domaći su odigrali koliko je bilo potrebno da utakmicu rutinski reše u svoju korist. Prvi gol dali su na vreme, onda "udavili" utakmicu, da bi sve dileme oko pobednika rešili 15 minuta pre kraja, drugim pogotkom.

Opširnije OVDE.

MAJNC - AJNTRAHT (tip GG, kvota 1,43) - 2:1
Visoko je leteo Ajntraht tokom prošle nedelje, u Londonu protiv Arsenala slavio jednu od važnijih pobeda u novijoj istoriji kluba, međutim večeras je doživeo bolno prizemljenje u Majncu. U poslednjem meču 13. runde nemačke Bundeslige četa Adija Hitera poražena je sa 1:2. To je treći vetani neuspeh tima iz Frankfurta u ligi, a sve posle one rapsodije protiv Bajerna. Za vas je najvažnije da je došao GG.

Opširnije OVDE.

SOLIHAL - ROTERAM (tip 2, kvota 1,70) - 3:4
Kakva utakmica, prosto neverovatno! Roteram je gubio sa 3:0 sve do 62. minuta. Malo ko je mogao da veruje da će Roteram uspeti ovo da preokrene, ali, dogodilo se čudo. Prvi gol je pao u 76. minutu, sledeći tri minuta kasnije, nerešeno je bilo u 88. a Smit je pogodio za pobedu u prvom minutu nadoknade vremena! Fantastičan preokret!

MIDTJILAND - SILKEBORG (tip 1, kvota 1,18) - 2:1
Sve je počelo odlično za Midtjiland koji je poveo preko Markondesa koji je postigao gol u 15. minutu utakmice. To je olakšalo posao Midtjilandu. Domaći su povećali prednost u 73. minutu preko Nikolajsena, da bi Silkeborg postigao počasni gol tek pred kraj meča u 86. minutu preko Holtena. Tada je već bilo kasno.

PRECRTANO

KRASNODAR - TAMBOV (tip 1, kvota 1,45) - 0:0
Krasnodar je bio čak dominantiniji od CSKA, nije izgubio, ali takođe nije uspeo da postigne pogodak. Tambov se odlično brani na strani u poslednje vreme i tri poslednja meča nije izgubio. Slaba je to uteha za navijače Krasnodara. Utakmica je završena bez golova - 0:0.

Opširnije OVDE.

CSKA - ARSENAL TULA (tip 1, kvota 1,50) - 0:1
CSKA je poražen pred svojom publikom od Arsenala iz Tule - 0:1.  Uzalud Moskovljanima pogled na statisku i sve te kategorije koje su bile na njihovoj strani: 16 udaraca ka golu rivala, mnogo veći posed lopte, neuporedivo više opasnih napada... Arsenal ne slovi tek tako za vrlo nezgodnog gosta i nije slučajno tukao Spartak u Moskvi pre nekoliko nedelja.

Opširnije OVDE.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara