Rekao sam ljudima iz Zenita da odmah kupe Jovana Mijatovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.03.24. | 18:54

„Znao sam da će brzo postati skup“, poručio direktor Zvezdine omladinske škole Nikola Jelić

Predstojeći prijateljski susret između Rusije i Srbije, bio je povod novinarima iz Moskve da pozovu direktora omladinske škole Crvene zvezde Nikole Jelića.

On je pričao o kvalitetima srpske i ruske reprezentacije, dešavanjima u Krasnodaru posle odlaska Vladimira Ivića, a dotekao se i Zvezdinih pitomaca kojic su povezivani sa klubovima iz Rusije. Pre svih Jovana Mijatović.

Izabrane vesti

Mladi napadač bio je na meti Zenita, ali je Siti Grupa izvojevala pobedu.

„Kada sam bio u Sankt Peterburgu, rekao sam u šali ljudima iz Zenita da ako žele Mijatovića, treba da ga kupe što pre, jer će vrlo brzo postati jako skup igrač. Rekao sam im to u šali, ali stvarno se to desilo. Mijatović je u našem klubu od malih nogu, igrao je za prvi tim u Ligi šampiona. Siguran sam da neće dugo ostati u Americi. Njega je kupila Siti Grupa. Možda već na leto bude u Sitiju“, poručio je Nikola Jelić.

Pričalo se da Mijatović ne želi u Rusiju zbog nedostatka evropskih mečeva.

"To nije istina. Poznajem Jovanove roditelje i agenta. Jednostavno je. Siti Grupa je poslala ponudu koju nismo mogli da odbijemo“.

Dugo se, pre odlaska u Zenit, u Rusiji pisalo o Strahinji Erakoviću. Čak je Spartak iz Moskve poslao prvu ponudu, ali je presudio odnos Zenita i Crvene zvezde.

Postoje takve glasine, ali nisam siguran. Nama je odnos sa Gaspromom i Zenitom veoma važan. Ali ne znam detalje transfera, jer nisam učestvovao u njima. Mislim da je Zvezda prihvatila najbolju ponudu za klub“.



tagovi

Jovan Mijatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara