Murinjo mu pokucao ujutru na vrata i naredio trening, Ndombele se naljutio - hoće transfer?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.04.20. | 10:44

Vrhunac loših odnosa...

Najskuplji igrač u istoriji Totenhema Tangi Ndombele razmišlja da zatraži zahtev za transfer?! Kako piše Ekip, a prenose gotovo svi ostrvski mediji, francuskom vezisti nikako se nije dopalo to što mu je pre nekoliko dana menadžer Žoze Murinjo pokucao ujutru na vrata i zahtevao od njega da krene napolje na trčanje, zajedno sa Rajanom Sesenjonom i Davinsonom Sančezom. 

Ndombele pune dve nedelje nije izlazio iz stana usled aktuelne krize izazvane koronavirusom, međutim odlučio je da posluša Murinja i ipak krene na jutarnji trening. 

Izabrane vesti

Ekip navodi da je nenajavljena poseta portugalskog stručnjaka samo prelila čašu žuči. Nadombele od početka nije "kliknuo" sa Žozeom, ovaj ga je javno kritikovao više puta tokom sezone i otvoreno mu zamerao što usled loše fizičke spreme ćesto biva povređen. Na utakmici protiv Barnlija izveo ga je na poluvremenu, pa na konferenciji posle meča detaljno govorio o njegovim greškama...

Tangi Ndombele nije voljan da ostane u Londonu pod takvim uslovima, a nije mu po volji ni to što ga Portugalac uporno gura na zadnjeg veznog.

Podsetimo, Totenhem je platio Lionu 60.000.000 evra za Ndombelea. Pitanje je da li bi toliko mogao da izvuče posle svega. Pogotovo posle krize koja će ozbiljno uzdrmati fudbalskog tržište. Spekuliše se da je Barselona zainteresovana za ovog momka...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara