Realov odgovor Bejlu... Tako to radi ozbiljan, veliki klub - najveći na svetu

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.11.19. | 18:09

Koliko god da se taj isti klub ogrešio o njega, neke crvene linije nije smeo da pređe...

Potez Gereta Bejla da se posle utakmice sa Mađarskom i plasmana Velsa na EURO 2020. godine, kada se slikao pored zastave svoje zemlje na kojoj je pisalo: Vels. Golf. Madrid. Pa ispod: Tim redom; izazvao je mnogo bure u Španiji, pre svega među navijačima Kraljevskog kluba koji takav gest ne mogu da mu oproste.

Podsetimo, sve to inicirala je nedavna izjava Peđe Mijhatovića u kojoj je slavni crnogorski as kritikovao Bejla da nije dovoljno posvećen Realu. Mijatović je tada rekao da su Bejlovi prioriteti igranje za Vels, pa igranje golfa i tek onda igranje za Real. Zamerio je Velšaninu da je nepouzdan i da Real nikada ne zna kada može da računa na njega zbog stalnih povreda i nedostatka motiva, ali da pravo lice pokazuje kada na red dođu utakmice za reprezentaciju.

Izabrane vesti

Najplaćeniji igrač Madriđana sačekao je svojih pet minuta i po mnogima odgovorio neprikladno.

Na reakciju sa Santijago Bernabeua čekalo se dugo, ali na kraju smo je dočekali. Preko svog neslužbenog "glasila" - Marke, iz kluba su odregovali onako kako i pristaje najvećem na svetu - Real Madridu.

"Postoje gestovi koje fudbaleri ne bi trebalo da prave, da jednostavno pređu preko nekih stvari. Ono što je Geret Bejl uradio u utorak uveče jedan je tih slučajeva. Jasno da je poziranje ispod onakvog natpisa nije lepo prihvaćeno među navijačima Reala, ali to nije promenilo ono što ono što oni misle o njemu - da je najbolji igrač kog Real trenutno ima u sastavu", piše Marka.

Relevantni izvori iz klupske uprave još su preko ovog lista poručili da će Bejl biti važan šraf do kraja sezone, odnosno "da ne dolazi u obzir nikakva prodaja na zimu, jer Geret Bejl će ponovo biti ključ uspeha".

Kako god da se ovaj sukob završi, čak i ako ga Zinedin Zidan precrta, uprkos ovakvim najavama, ovo je svakako primer ispravne reakcije ozbiljnog, velikog kluba, koji se trudi da izbegne cirkus. A Bejl? Onakav Bejl, Bejl od utorka uveče, pokazao je da nije dostojan dresa Kraljevskog kluba. Koliko god da se taj isti klub ogrešio o njega. Neke crvene linije nije smeo da pređe...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara