Komentari na vest

Real ni pola sata nije posvetio slavlju titule, razmišlja se samo o Bajernu

S

Suludi Milojko

pre 11 dana

Nemačko finale.
F

FC BM

pre 11 dana

Ispade da Bajern ne treba ni dolaziti na utakmicu. A sve su prilike da će utakmica otići u produžetke, a možda i na penale. Zadnji put kad su se nemački klubovi sastali u finalu, Nemačka je osvojila SP. Sad je na redu EP...
S

Suhoj37

pre 11 dana

Mnogi već vide finale Real-Dortmund, ali ja stvarno ne bih potcenjivao Bajern. Izgubili su trofeje u Nemačkoj, ovde će da grizu.
B

Boris iz Beograda

pre 11 dana

dža im, imaju Kejna
L

Lajpcig

pre 11 dana

Ne volim ni jedan od ova dva kluba ali Realu da sudije nisu pomogle protiv Lajpciga sigurno ne bi bio ovde.Lajpcig ih je razvalio u obe utakmice i ponisten im je gol koji bi okrenuo kompletnu utakmicu a verovatno i kompletan duel...Tako da zelim i nadam se da Real ispada.
e

e

pre 11 dana

Bas ti znas sta bi se desilo da je lajpcigov gol priznat
U

Ultras Sur

pre 12 dana

Real Madrid prolazi u FINALE i osvaja 15. Ligu prvaka u svojoj (prebogatoj) povijesti. Nakon osvajanja La Lige po 36. put idemo po 15. LP. Real Madrid je ipak najveći klulb na svijetu. Ne sumnjam u FINALE i trofej na kraju. Hala Madrid y nada mas.
M

Maroje

pre 11 dana

Pola i vise tih trofeja sa kojim se vi dicite su plod pomoci i oljacke sudija. Fudbal pratim preko 40 godina do sad su sudije konstantno gurale Real u bitnim utakmicama polufinalu ili finalu mogao bih do sutra da nabrajam gde su pokradene protivnicke ekipe pocev od davne Rijeke u kup UEFA do Lajpciga onomad kad su cist gol ponistili Nemcima. Ili su penali ili golovi iz ofsajda ili crveni kartoni protivnickim igracima. Nema bitne utakmice za neki trofej polufinala ili finala da su fasisti iz Madrida bili osteceni. Dajte jednu samo jednu za 40+ godina da Real pokraden od strane sudija. Nema je ne postoji. A sa druge strane njih su sudije pogurale ka trofejima na desetine i desetine utakmica u LS ili nekadasnjem KES ili UEFA kupu. Pogledajte snimak iz pedesetih godina finale Ajntraht- Real kako im sudija svira penal za pobedu od 1-0 u finalu KES ima na internetu. o plackama protuv Juventusa dva puta protiv Atletiko Madrida Bajerna protiv MU pre dvije sezone protiv Pariza izlisno je govoriti i pricati.
M

Majore izvini

pre 11 dana

Gurali su ih to je tacno ali isto tako su gurali i Barcu, Mancester pa i Bajern. Ekipe koje nisu gurali su ponekad i uzele LS ali one ne donose profit nego samo fanaticku ljubav prema malom klubu a to se ovima iz vrha marketinga ne svidja i tako ce oni 1/10 da puste neki levi klub da iznenadi kako bi punili tabloide a velikani ce da osvajaju...
S

Suludi Milojko

pre 11 dana

Veće je bilo reči o najvećem klubu. Titule nisu merilo veličine kluba zasigurno. Ima tu mnogo faktora koji govore o veličini kluba. Kao naprimer broj simpatizera na svetu, imidž, popularnost, i još puno puno toga. Real je najveću dominaciju imaoo u vreme fašističkog diktatora Franka, kraljevske porodice i španskih ultradesničara.

ИВАН КАРАМАЗОВ

pre 12 dana

Kako će ih Bajern lagano rešiti !
B

Babaroga99

pre 12 dana

Real je FINALU . Lako ce ih Anceloti resiti stara je to kuga .
I

IamLuka

pre 12 dana

Sudar istinske aristokratije fudbala, manite me prica i oni bacaju milione, ovo je sam krem evropskog fudbala. Tipujem na Real, al se Bajern nece predati lako.
@

@odgovot

pre 12 dana

Nikakva aristokratija nego cisto samoljublje evropljana. Zasto su evropske pare manje prljave od arapskih? Real je nista drugo nego prvi klub u koji je neko odlucio da ulozi milijarde.
E

Emerson

pre 11 dana

Zato što i jesu manje prljave