Razgovor Viole i Balotelija

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.07.19. | 15:20

Fjorentina bi kontroverznog napadača, ali mora da smanji zahteve za platu

Gonzalo Iguain je bio preveliki zalogaj, Čičarito Ernandez nije želeo da se preseli u Seriju A, Dario Benedeto je i dalje opcija, ali i Mario Baloteli!

Fjorentinina potraga za napadačem mogla bi da se završi na kontroverznom italijanskog golgeteru koji trenutno nema klub i traži sebi uhlebljenje. Nije u pitanju obična spekulacija, čelnici Viole već su kontaktirali Balotelijevog agenta Mina Rajolu kako bi se raspitali o uslovima saradnje. Trener Ljubičastih Vinćenco Montela je pre nekoliko dana pričao samo lepe stvari o Super Mariju, a i novi vlasnik kluba Roko Komiso je indirektno ukazao da je na listi želja.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 13. jul

Kako Republika tvrdi Fjorentina je spremna odmah da ponudi Baloteliju ugovor, samo pod uslovom da smanji svoje zahteve za godišnju platu. Jer, Viola nema nameru da mu iskešira traženih 4.000.000 evra po godini ugovora. Ako bude pristao bar na upola manje novca, moći će da se razgovara o transferu.

Baloteli je poslednjih šest meseci proveo u Marselju gde je bio jedan od najplaćenijih igrača. Kako nije ostavio najbolji utisak, a i američki investitori u klubu su odlučili da malo zavrnu slavinu, Baloteli nije dobio novi ugovor i sada je slobodan.

Firenca bi mogla da mu posluži ne samo za oživljavanje karijere, već i kao prečica do dresa nacionalnog tima. To i on dobro zna, jer mu je selektor Roberto Manćini rekao da mora da se uozbilji i nađe stalni angažman ako želi ponovo da bude redovno u dresu Azura.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara