Radnički - Partizan, nastavak trilogije

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.04.19. | 09:25

Drugi put u u četiri dana sastaju se Nišlije i crno-beli

Kažu da je u trilogiji Kum najbolji – drugi deo. Za nijansu bolji od prvog, a daleko ispred trećeg dela. Svoju trilogiju u ovih mesec dana pišu i Radnički i Partizan. Prvi deo, u prvom meču polufinala Kupa, pripao je u sredu crno-belima (1:0). Nastavak će se pisati danas na Čairu i to u okviru plej-ofa Superlige (18.30, Arena 1, O2).

Trener Partizana Savo Milošević tvrdi: biće sve isto, jer dva tima nemaju čime jedan drugog da iznenade, a opet – sve drugačije.
“Predstojeća utakmica će biti potpuno drugačija u odnosu na onu u Kupu, ali to ne umanjuje njenu važnost, jer nam je i liga bitna, cilj nam je da što pre osiguramo mesto koje vodi u Ligu Evrope. Još jedna teška utakmica, tako se namestilo, da ide sve teža za težom“, rekao je Milošević uoči utakmice.

Izabrane vesti

Šef struke crno-belih najavio je izmene u sastavu, jer ne može da računa Stojkovića i Miletić zbog kartona, a neke igrače će da poštedi za večiti derbi, upravo da ne bi dobili karton u Nišu koji bi ih izbacio iz konkurencije za meč sa Zvezdom. U sastav bi trebalo da se vrati Mark Valijente.

Na drugoj strani je Radnički, domaćin, drugoplasirani tim lige. Osam bodova više imaju Nišlije od Partizana, pa bi im odgovarao, iz tog ugla gledano, čak i remi.

Ipak, Čair je od maja 2017. neosvojiv za crno-bele, pa se nadaju u Radničkom da će se taj trend nastaviti.
Prvi prvenstveni duel sa Partizanom u Nišu propustili smo da dobijemo. Bilo je 2:2, iako smo vodili 2:0. Došao je trenutak da nadoknadimo propust iz jesenjeg dela i drugi put savladamo crno-bele”, poručio je trener Radničkog Nenad Lalatović.

Treći deo trilogije, revanš polufinala Kupa Srbije, igraće se na Čairu 15. maja.

SRBIJA 1, PLEJ-OF - 2. KOLO

Subota
Čukarički - Crvena zvezda 2:2 (2:2)
/Mudrinski 22, Stojanović 38 - Marin 7, Ben 19/

Napredak - Vojvodina 5:0 (2:0)
/Đorić 7, Ivanović 17, 73, Ilić 52, Ndiaje 86/

Nedelja
17.00: (3,20) Proleter (3,00) Mladost Lučani (2,30)
18.30: (3,25) Radnički Niš (3,25) Partizan (2,15)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK PartizanRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara