Komentari na vest

Radnički će dobiti evrolicencu, sprema se spektakl na Čika Dači

Неко реалан

pre 10 dana

Све је то лепо и драго ми је да у клупска европска такмичења иду клубови из већих градова ( Крагујевац, Н. Сад ) а са друге стране је туга што стадиони оба клуба немају лиценцу ни за квалификације, камоли за групну фазу. Да у стадионе оба клуба држава уложи по 10-ак милиона еура средили би их и за групе. И стадиони би били пуни. Овако ће да се сељакају. Туга.
G

GostSteva

pre 10 dana

Imamo tri nova, sasvim pristojna, stadiona. Samo, iz ko zna kojih razloga, su sagradjena niželigašima. Isto tako će da potroše silan novac za "nacionalni stadion", koji neće služiti ničemu, umesto da tim novcem potpuno rekonstruišu "Rajka","JNA","Karadjordje" i "Čair". I onda bi imali četiri "nacionalna stadiona", plus par manjih, potpuno novih i funkcionalnih. Sportski pozdrav
B

Bar Kohba

pre 10 dana

Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica su gradovi kojima trebaju ozbiljni stadioni tipa Loznice, Leskovca i Zajecara, samo sa kapacitetom od 12 do 15 hiljada, ova tri imaju kapacitet oko 8200. Ja se radujem za ova tri stadiona napravljena, video sam taj u Loznici i stvarno je lep, tu mozda i moze igrati Vojvodina Evropu, jer TSC stadion ce biti opterecen svojim timom, a i ovamo je narod zeljan fudbala, doslo bi pola RS da ih gleda i lokalno stanovnistvo, planirao sam mozda i da gledam finale kupa koje je tu planirano, repka i Čuka su igrali u Leskovcu i tu je bila lepa atmosfera, Ofk.Bgd ce igrati u Zajecaru, znaci stadioni sluze nameni, ja sam srecan sto su napravljeni, samo je steta za velike gradove da camunjaju i nemaju infrastrukturu, a i pokazalo se vise puta da je reprezentaciji bolje u unutrasnjosti, bar za manje utakmice. Stadion Osijeka je najbolji primer dobrog ulaganja, najbolji stadion na prostoru ex Yu, a taj grad je manji od svih gore nabrojanih.
S

Sve se zna

pre 10 dana

Zna se da će Radnički Kg. u Evropu ove godine. Trik je u tome što svaki klub sa preko 100 godina postojanja čim izađe i odigra neko Evropsko takmičenje dobija ogroman novac od UEFA.
G

Gde piše to?

pre 10 dana

To nije tačna informacija!!
@

@sve

pre 10 dana

Da samo ako taj klub se prvo ne ugasi i preimenuje tj fuzioniše.Nema ništa od tih para ovo nije taj klub po statutu uefa, ugasili ga zbog neke siće, greota živa.
D

Dejan m

pre 10 dana

Bravo za Kragujevcane svaka čast
N

Nenad1246

pre 10 dana

Lepo je što imaju želju ali gde će igrati?
?

??

pre 10 dana

U milanovcu, na zalost
@

@vlado

pre 10 dana

Nego,gde li su ulozene pare od Svetskog prvenstva..
c

czbg1989

pre 10 dana

Kao prvo, čestitke za dosadašnji ostvareni rezultat i nadam se da ćete ostvariti još bolji rezultat. A kao drugo, da ste toliko ozbiljan i organizovan klub, niste za 100 godina kluba uspeli bar reflektore da napravite neke montažne bar, a hoćete Evropu u Kragujevcu? Grad koji je po veličini među prvih 5 u zemlji nema sredstava i vi kao klub zajedno da to rešite.
М

Мандиго

pre 10 dana

Твој клуб је сам направио рефлекторе? Навијаш за државно чедо комунизма, где су ти комунисти направили стадион и онда овде просипаш мудрост.
1

1100

pre 10 dana

Da im je deseti deo para koji se ulaze u tvoj klub igrali bi Evropu svake godine...sram te bilo...treba da se borimo za decentralizaciju..i ravnomernu podelu sredstava...mnogo ste se bahati i silni...ima i drugih klubova kao i drugih gradova osim Bgd.
Б

Блок

pre 10 dana

Воша Европу може у Зајечару,Раднички у Лесковцу...Страшно. Који идио.. Граде стадионе трећелигашима,а рупе од стадиона у супер лиги.
K

Kumovi Vrbas

pre 10 dana

Zasto bi Vosa pored TSC Arene koja je na 70 km isla u Zajecar koji je udaljen 300 km. na TSC areni se mogu igrati sve utakmice LK, pogotovo drugo i trece kolo fvalifikacija za LK, a tu je i BG. Kragujevac je druga prica. A taj zajecarski klub nije u trecoj ligi nego u petoj. Izgradnja stadiona u Zajecaru je najveci debilizam, totalno nepijmljivo sa zdravim razumom. Izgradjen stadion a niko ne igra fudbal vec godinu dana.
R

Red Star Belgrade

pre 10 dana

Nama treba oduzeti sva mesta u Evropi dok ne sredimo infrastrukturu (stadioni 90% livade),ove huligane što prave nerede po stadionima i dok se ne izbace svi ljudi koji su mutniji od Dunava (Terzic,Vuletic,Vazura itd.). E onda mogu da traze licencu za Evropu itd. verovatno nece se pustiti komentar ali ajde.
R

RKG

pre 10 dana

Ljubomorne duse neka ne brinu, sutra da zgazimo Vosu i ne brinite vi za nas. Bolje upalite TV, uzivajte uz ekipu koja igra najlepsi fudbal u Srbiji i koja ima najprivrzenije navijace. Drugim recima uzivajte u spektaklu!
O

Ozbiljna uprava

pre 10 dana

Pošto se tvrdi da smo ozbiljan i organizovan klub, zbog čijeg propusta nije odmah dobijena licenca? Očigledno nešto nije uradjeno kako treba čim mora da se šalje neka dopuna
h

hehehe

pre 10 dana

To da li ce dobiti cemo tek da vidimo sta bude rekao onaj ko se pita za sve, a izmedju ostalog finansira i vas. Ako taj bude rekao da je od opsteg interesa da to bude Cukaricki, zaboravite na licencu.
:

:) :)

pre 10 dana

Znaš li da Čukarički nije glasao za Džajića, za razliku od Radničkog?!
@

@hehehe

pre 10 dana

Taj isti finansira i vas! Zato ne vidim sta je tebi smesno...
T

Taj

pre 10 dana

Finansira vas, zato ste i glasali njegovog čoveka u savezu, čemu sad zamena teza
N

Neće s

pre 10 dana

Sigurno stati na strani čukaričkog, u to budi siguran. Pa svi želimo da imamo klub sa punim stadion om a ne supruge i deca da gledaju utakmicu. Čuka ima dobar sistem ali nema navijače i to je njihov najveći problem.
h

hehehe

pre 10 dana

u opstem interesu se polizite vi Beogradjani zajedno i igrajte ligu medju vama, nismo Koreja sine.
1

100%

pre 10 dana

Proverena informacija da jedino Čukarički nije glasao za Džajića od svih klubova Superlige!!! Radnički, Zvezda, Partizan…ista priča iste vlasti
D

Dorcolac

pre 10 dana

Isti ko i grobari kukaju na njega a taj im placa licence i daje drzavne pare u klub, sram vas bilo
d

d.g.

pre 10 dana

Nema kukumakanja i delegiranja sudija. Takav fudbal u Srbiji hoćemo.