Rabotnički se ukopava - Makedonija GP napada

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.09.19. | 10:19

Nacionalna arena “Toše Proeski”očajava zbog teških udaraca koje prima ekipa Rabotničkog

FMakedonija GP, ispostavilo se dejstvuje po rivalima kao prava artiljerijska baterija. Za pet utakmica ovaj tim postigao je čak 10 golova, ali ipak tu nešto ne štima. Tanka defanziva, odnosno pet primljenih pogodaka naspram samo jednog na kontu Akademije Pandev, te dva u mreži Vardara, odaju zaključak da je reč o timu koji se neuravnoteženo ponaša u svojih i tuđih 16 metara. Oni danas idu na noge Rabotničkom. Na terenu Nacionalne arene „Toše Proseki“ vlada muk, jer ova ekipa još nema slavlje, a na Makedoniji GP teško će vajde biti, budući da su gosti trenutno druga sila šampionata.

Apstrakujmo zato majskih 2:0 na kontu Rabotničkog, jer stvari sada dosta drugačije stoje.  Takođe, Reova u šestom kolu dočekuje Škendiju. Glavni adut domaćina Remzi Selmani trenutno je drugi na listi strelaca elitnog društva Severne Makedonije.  Da kaldilačke strane, ovaj par je makar do sada najisplatljiviji bio za 3+ tipobanja, ali i dodatnu GG partiju koja na njima figurira kao prava još od januara meseca.  Pošto Škendija od početka šampionata ima tri poraza na strani, a Renova  dve pobede i kiks protiv Vardara na svom terenu jasno se da zaključiti ko će ovde makar delimično igrati rasterećeniji fudbal.

Izabrane vesti

Uzgred, Akademija Pandev ne bi trebalo da se oklizne u Strugi. Tim gostujućih fudbalera do sada nema podbačaj, a domaćin je novajlija, dakle tek pristigao sa drugoligaških terena.

Za kraj, odnosno fenjer najave šestog kola makedonskog šampionata valja reći da danas igraju u tanušni sastavi Sileksa i Boreca.  Gosti su ove godine promovisani u elitu, ne snalaze se dobro, ali ni taj podatak uoči ove utakmice ne znači puno, jer Sileks je u seriji od tri poraza što samo po sebi mora ostaviti traga na moralu sastava koji će konačno u Kratovu pokušati da razbije maleričnu seriju protiv tima koga bi uistinu mogao i da dobije.

Severna Makedonija – 6. kolo

15.30: (2,45) Rabotnički (3,10) Makedonija GP (2,85)
15.30: (3,90) Renova (3,35) Škenrija (1,90)
15.30: (3,70) Škupi (3,10) Vardar (2,05)
15.30: (1,65) Sileks (3,60) Borec (5,10)
15.30: (2,65) Struga (2,95) Akademija P. (2,75)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock
Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara