Rabio nikad bliži Juventusu - 10.000.000 za potpis

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.06.19. | 08:52

Ugovor na pet godina vredan 7.000.000 evra godišnje, plus bonusi

Kako piše italijanski Skaj Sport, Juventus je veoma optimističan po pitanju dovođenja Adrijena Rabioa i Stara dama očekuje da će uskoro do njegovog potpisa. A italijanski novinar Alfredo Pedula iznosi i detalje ugovora koji su sledeći: u pitanju bi bila saradnja na pet godina, vredna 7.000.000 evra godišnje (plus bonusi). Rabio bi samo za potpis dobio 10.000.000 evra. I došao bi naravno kao slobodan igrač.

Sportitalia dodaje da je Rabio već dao reč da će odbiti ponudu Mančester Junajteda. Skaj inače tvrdi da je Rabiou ponuđen četvorogodišnji ugovor i da se još čeka odgovor Francuza. A u torinskom timu veruju da će on biti pozitivan.

Izabrane vesti

Ovaj vezista će biti slobodan igrač od 30. juna kada mu ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom. U tom momentu će mu svi putevi ka Juventusu biti otvoreni. On je bio na odmoru u Toskani, a tom prilikom je izjavio da je u stalnim kontaktima sa Starom damom. Na neki način se i sam ponudio Juventusu.

Podsetimo, Rabio je praktično bio viđen u opremi madridskog Reala, dok se paralelno pisalo da je Mančester junajted favorit za potpis u slučaju da ode Pol Pogba, a sada postoji realna mogućnost da bude prvo pojačanje Maurisija Sarija koji će danas biti predstavljen.

Adrijen Rabio je u protekloj sezoni skupio tek 20 utakmica za PSŽ u svim takmičenjima, tek 14 u Ligi 1. Pošto je uporno odbijao da potpiše ugovor, uprkos svim naporima Tomasa Tuhela da Francuza odobrovolji – čak mu dao i kapitensku traku tokom priprema – od januara je potpuno skrajnut i izbačen je iz prvog tima. Rabio od tada trenirao s omladincima PSŽ i po individualnom programu, zbog čega je praktično izgubio celu sezonu. I pored toga, na tržištu je viđen kao vredna roba.

Nikad nije bio bliži Juventusu... Svi detalji su poznati.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara