Put svile ne privlači Bejla: Velšanin odbio ludu ponudu iz Kine

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.07.19. | 10:26

Geret nastavlja da "dribla" Madriđane

Dobio je Geret Bejl suludu ponudu iz Kine i – odbio je. Neimenovani klub sa Dalekog istoka ponudio je Velšaninu neverovatan ugovor: 1.200.000 funti nedeljno, što je duplo više nego što ima u Real Madridu. Ali, njemu se ne ide tamo.

Naravno, postojala je i caka u ponudi, Bejl je trebalo da izboksuje raskid ugovora sa Realom, da ode bez obeštećenja. Ali, iako bi mu u Madridu rado videli leđa, teško da bi ga pustili za nula evra.

Izabrane vesti

Nije se ni Bejl potrudio oko te ponude. Možda je mogao da se nateže sa čelnicima kluba, kao što to čini u poslednja dva meseca, ali njemu se prosto ne ide u Kinu, ni za kakav novac, piše Marka.

Štaviše, Geret je dobio prvu rundu borbe sa Realom. Ubačen je na spisak igrača za put na pripreme u Kanadu, iako mu je bilo rečeno da potraži novu sredinu. Brzonogi Velšanin je na to odgovorio da nema nameru da ide tek tako i da će mu biti draže da sedi na tribinama i zarađuje 17.000.000 funti godišnje plate u naredne tri godine, koliko ima ugovor.

Još dve opcije koje su se pojavile prethodnih dana su Mančester junajted i Bajern. Bejlov menadžer Džonatan Barnet odbacio je obe.
Geret bi se fino uklopio u Mančester, ali od toga, ipak, neće biti ništa. Što se tiče Bajerna, oni bi Bejla na pozajmicu, ali to se neće dogoditi. On nije fudbaler za pozajmice. Uz to, lepo mu je u Španiji, morala bi da stigne neka baš jaka ponuda da bi otišao. Pozajmice nisu opcija“, istakao je Barnet.

Šta onda Bejl hoće, čemu se nada? Želja mu je da se vrati u Englesku. U klub koji igra Ligu šampiona. Prelazni rok na Ostrvu traje do 8. avgusta, tako da je taj izlaz za Velšanina svakim danom sve uži.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara