Prvo pa klupski rekord - Oštrice dovele plejmejkera za Premijer ligu

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.07.19. | 16:55

Potpis na tri sezone

Pomalo nenadano se Šefild Junajted našao u Premijer ligi ovog leta, ali kada je već tamo zašto da ne iskoristi lepi deo od kolača koji je dobio za igranje u najpopularnijoj svetskoj ligi. Počele su Oštrice da pojačavaju svoje redove za okršaje sa najvećim engleskim timovima, a menadžer Kris Vajlder pozdravio je danas i prvo letnje pojačanje.

Radi se o Luku Frimenu, 27-godišnjem ofanzivnom vezisti koji je stigao iz redova londonskog Kvins Park Renjdžersa. Detalji, odnosno visina obeštećenja, nisu objavljeni, ali je klub sa Bramal Lejna pohvalio da je dovođenjem iskusnog Engleza oborio klupski rekord. Prethodni rekord držao je Džejms Biti koji je u sezoni 2007/08 stigao iz Evertona za 6.000.000 evra.

Izabrane vesti

Prema informacijama iz izvora bliskih Šefild Junajtedu, londonskim Policajcima je plaćeno 10.000.000 funti za dolazak Frimena. Igrač je potpisao ugovor na tri sezone, a prošle godine zabeležio je devet golova i osam asistencija na 48 nastupa za KPR u svim takmičenjima.

I londonski tim može da bude zadovoljan pošto je nekadašnjeg juniora Arsenala kupio za samo 350.000 evra pre dve sezone iz redova Bristol Sitija. Odlična zarada.

Foto: Šefild Junajted


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara