Mario Mandžukić
Mario Mandžukić

Prva žrtva Sarijeve revolucije: Mandžo može da ide iz Juventusa?

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.19. | 18:35

Hrvatski veteran navodno nije u planovima novog trenera Stare dame iako je u aprilu produžio ugovor

Italijanski mediji i spocijalne mreže preplavljeni su važnom informacijom: Mario Mandžukić biće prva žrtva promene trenera u Juventusu.

Dolazak Mauricija Sarija na klupu Stare dame usloviće, navodno, i kraj torinske epizode za hrvatskog veterana, pošto ga italijanski stručnjak ne vidi kao nosioca igre ovog tima u sledećoj sezoni. Prema planu italijanskog stručnjaka, Kristijano Ronaldo će dogodine biti u samom špicu napada, što znači i kraj za 33-godišnjeg Mandžu kada je reč o karijeri u crno-belom dresu.

Izabrane vesti

Čudan plan šampiona Italije, posebno ako imamo u vidu da je hrvatski napadač u aprilu produžio ugovor do 2021. godine, a kako su mu zagarantovana 4.000.000 evra po sezoni pitanje je da li mu se uopšte isplati da odlazi iz Juventusa. I sama situacija pokazuje koliko su dešavanja u fudbalu popnekad nepredvidljiva.

Ponuda ima, kvaliteti Mandžukića uprkos godinama privlače pojedine klubove iz Španije, Nemačke, Francuske i Engleske, a bosanski mediji navode da je Lacio potencijalna nova destinacija za nekadašnjeg reprezentatica Kockastih.

Navodno, Mandžukić bi se pridružio svom zemljaku Milanu Badelju na Olimpiku mada je dilema da li bi Lacio mogao sam da snosi troškove ogromne zarade hrvatskog napadača. Možda im Juventus pomogne...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara