Komentari na vest

Protesti zbog loših pojačanja: Osamnaest godina nas zlostavljaš! Lotito, nisi vredan Lacija

D

Djuradj

pre preko 2 godine

Kakav je bio Lacio za vreme Kranjotija, to je bila bruka. Vi mladji se ne secate, ali svi stariji ljubitelji fudbala to pamte zato sto su tad igrali za njih Mihajlovic i Stankovic (pre njih Jugovic), a pored njih Veron, Nesta, Nedved, Salas, vodio ih Sven-Goran Eriksen. Uzeli titulu, bod ispred Juventusa, posle ko zna koliko godina. Pre toga bili drugi, uzeli kup nekoliko puta. Kranjoti dovodio jos Krespa, Vijera, Jap Stama, Kouta, Mancinija, Simeonea, Mendijetu, Lopeza, itd. Obarao rekorde za to vreme. Uhapsise Kranjotija, dodje ovaj bankar i prevarant Lotito, i sve propade. Jos sad sa ovim albanskim semama, muka za gledanje. Lotito bi majku rodjenu prodao da moze, kakvo crno ulaganje i borba za titule. Nije ni cudo sto su navijaci Lacija nezadovoljni.
F

FIFA02

pre preko 2 godine

Najdraze mi je bilo kad su otresli Inter 4-2, a Juve uzeo skideto 2002. ako se ne varam
e

ej

pre preko 2 godine

bili bi ugaseni da nije bilo lotita...
B

Box

pre preko 2 godine

Pa ne bi bas rekao da je Tare budala sto je doveo Muriqia za 20 meleona. Ako me razumete.
R

Rubikova kocka

pre preko 2 godine

Terza i Mrkela bi vratili Lacio u sami vrh evropskog fudbala... Prvo bi im doveli Bakajoka, Gobelju, Erakovica i slag na tortu Pavkova i onda mi navijači Lacijala pucali od radosti i sreće!
k

kakulaku

pre preko 2 godine

Ne postoji loše pojačanje.Ako je pojačanje onda je to nešto na bolje,ako je loše onda nije pojačanje.
X

X Y Z

pre preko 2 godine

Dovedite Ivana Tomića za direktora.Doduše bio je u Romi sad se setih :D Ali tare ej bre....
Y

Yumis

pre preko 2 godine

Mogu da dovedu i Pedju Mijatovica.
X

X Y Z

pre preko 2 godine

Vidiš Mijata se nisam setio. Bravo dečko :D
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Tare sta je mogao doveo je, koliko ja vidim, a za bolje igrace treba ozbiljna lova, a ovaj Lotito je klasican Italijan, samo da namesta utakmice, prodaje igrace, mulja, sve na dogovor, i dovodi dzabe...
r

rokoko

pre preko 2 godine

ne bas, tare je katastrofalan, nije smeo da dozvoli da ode Simone Inzagi pod jedan, pod dva otisli su mu za male pare igraci poput Keite, Andersona, dovodi matore istrosene igrace, koji se ne uklapaju u sistem igre kako u Inzagijev, tako sad i u Sarijev, da li moze Pedro da igra presing koji Sari forsira? Moze li Leiva? ....
K

K R O J F

pre preko 2 godine

@rokoko Da li trener zasniva taktiku prema mogućnostima fudbalera ili tvrdoglavo insistira na taktici koja ne odgovara mogućnostima fudbalera?
L

Lazio

pre preko 2 godine

Bracala, pa Lotito mu dao 30 miliona pre dve godine a ovaj slepac doveo Muricija za 20. Jel bi mu ti dao posle toga jos da trosi? Lotito jeste stekara ali Tare je budala. Inzaghi je znao ko su Lotito i Tare i lagano je otisao, nece sa njima nista da ima.
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

@Lacio Pa on je doveo i Marusica, Milinkovic - Savica, Kaiseda, i jos dosta igraca za male pare generalno. Pa svako mora da pogresi kada dovodi pojacanja, na igrici pogresis, a neces u relanom zivotu... Covek radio po meni super, s'obzirom koliko para ima na raspolaganju, to je neko moje misljenje... A taj Sari je znao gde dolazi, i sa kim treba da radi, to su suplje price...
g

goust

pre preko 2 godine

@rokoko Čini mi se da napamet lupaš, pa si nesto i ubo. Prvo, Tare je poslednje tri godine užasan posao napravio, ali što se tiče Keite i Andersona , uvalio ih je za mnogo veće pare nego što su vredeli. Keitu pogotovo, kome je čini mi se isticao ugovor. Zajedno za njih dvojicu 50 miliona su uzeli sigurno. Tačno je da dovode pretežno penzionere, ali Pedro se odlično uklopio i vrši pressing onako kako Sari traži. Glavni problem svakako je to što ne postoje ambicije da klub raste, nego sve je kul ako se završava na 6,7 mestu i svakih deset godina jedna lš (ali to više zavisi od slabosti npr intera i milana nego od snage lacija).