Đorđo Skalvini (Atalanta) i Ismaila Sar (Marselj)
Đorđo Skalvini (Atalanta) i Ismaila Sar (Marselj)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Boginja se obrušava na Marselj

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.05.24. | 11:42

Pročitajte nekoliko predloga za 9. maj…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Atalanta - Olympique Marseille
ID: 8088247


Atalanta je vezala nekoliko odličnih rezultata u različitim takmičenjima, a jedan od njih bio je remi u Marselju. Boginja ima sjajnu priliku da materijalizuje sve što je dosad ostvarila, posebno kada se zna koliko je nezgodna na svom terenu. Tipujte na keca i nakrivite šešir.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Leverkusen - Roma
ID: 8088235


Novi šampion Nemačke vratio se iz Rima sa dva gola prednosti. Ako ponovite “Nemačka” i “šampion” biće vam jasno zbog čega je ta prednost sasvim dovoljna da očekujemo ne samo prolazak Leverkuzena, nego i to da domaći još jednom trijumfuju. Razmotrite i kombinaciju 1&2-3.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
BELGIJA - KUP | 15:30
St.Gilloise - Antwerp
ID: 8088920


Nikad nije lako savladati istog protivnika tri puta uzastopno, ali Union je krajem aprila u dva navrata „preslišao“ Antverpen (3:0 i 4:1) i preostaje mu da utvrdi gradivo jer pobedničku formulu već ima. Ako se ne slažete, potražite GG. Mi smo uvereni u to da će doći kec.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 21:00
Olympiakos - Aston Villa
ID: 8088244



Pobeda Olimpijakosa od 4:2 u Birmingemu bila je prilično iznenađenje. Kvote favorizuju englesku ekipu, ali mi nismo sigurni jer su Grci pokazali izuzetnu srčanost. Pritom, domaći su u boljoj formi. Možda je najbolje da se opredelite za puno pogodaka i obiđete konačni ishod.


 



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.53)
Vredi probati
DANSKA - KUP | 17:00
Silkeborg - Aarhus
ID: 8088918


U slučaju da trijumfuje, Orhus bio postao danski rekorder sa deset osvojenih Kupova. Silkeborgov učinak je mnogo skromniji, ali nije bez izgleda s obzirom na drastičan pad AGF-ove forme i poroznost odbrane. Zato ne bi bilo loše da rizikujete sa kecom ili bar sa KMB 1X&GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.85)
Vredi probati
EGIPAT 1 | 18:00
Smouha - Zed
ID: 8088291


Izuzetno zanimljiv par. Domaći imaju dva boda manje nego protivnik, ali su odigrali i jednu utakmicu manje. Vezali su tri prvenstvene pobede i to im je povratilo samopouzdanje posle loših partija iz sredine aprila. Ni gosti ne igraju loše, međutim, mi smo uvereni u keca.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Vredi probati
NORVEŠKA - KUP | 18:00
Stromsgodset - Lillestrom
ID: 8092268


 


U pitanju je poslednja utakmica četvrte runde norveškog Kupa i oba rivala imaju razloga za optimizam. Domaći u prvenstvu stoje mnogo bolje, ali je i protivnik u usponu forme. Gosti su dobili prethodna tri međusobna okršaja, na kojima obično dolazi GG3+. Ipak, sada birajte keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Za izbegavanje
ISLAND 2 | 18:00
Njardvik - Dalvik Reynir
ID: 8092261


Takmičenje je tek počelo a i jedni i drugi ostvarili su pobede na njegovom otvaranju. Šta je onda problem? To što su domaći igrali katastrofalno prethodnih sedmica (mislimo na mečeve Kupa i Liga kupa) i uopšte nam ne ulivaju poverenje. Bolje je za vas da ih obiđete.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara