Potvrđeno - Inter pokušava da dovede Lukakua

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.19. | 09:35

Ali, ići će to prilično teško

Menadžer Romelua Lukakua, Federiko Pastorelo, govorio je na temu mogućeg prelaska Romelua Lukakua u Inter. I potvrdio je da Nerazuri pokušavaju da dovedu napadača Mančester Junajteda.
"Ništa nije nemoguće", rekao je Lukakuov menadžer.

Pastorelo se juče sastao sa predstavnicima Intera u klupskim kancelarijama, a pored Lukakua razgovaralo se i o ostalim temama vezanim za transfer pijacu.

Izabrane vesti

Sam agent Lukakua potvrdio je da postoje priče o ovom fudbaleru.
"Lukaku je san za Inter, biće teško da se dogodi, ali verujem da je sve izvodljivo", rekao je agent napadača Mančestera.

Lukaku je i dalje prioritet za Inter, ali je problem u celoj priči što Mančester Junajted za ovog igrača traži keš, a ne želi da pristane na neku vrstu trampe u kojoj se pominjao Mauro Ikardi.

Ole Gunar Solskjer je navodno izgubio poverenje u Lukakua i pokušaće ovog leta da unovči njegovo ime i zaradi negde između 70.000.000 i 80.000.000 evra. Ako bude moguće. Inter je zasad jedina ozbiljna destinacija koja se pominje, ali da bi Lukaku došao u Milano, prvo mora da ode Ikardi.

Na Old Trafordu, izgleda, više ne računaju na Lukakua i pokušaće da ga zamene nekim golgeterom koji se lakše adaptira na Solskjerovu filozofiju igre s mnogo trčanja i kontri.

Sa druge strane, Inter radi i na dovođenju Edina Džeka koji je daleko bliži prelasku u ovaj milanski klub nego Lukaku. Razlika u ceni je velika.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara