Komentari na vest

Posle ispadanja iz Lige šampiona, Liga 1 im se ni ne igra: PSŽ ponovo stradao od svog deteta (VIDEO)

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Psz ce i pored ovog poraza od Rena na gostovanju inace tima iz vrha tabele opet osvojiti Francusku ligu.Naravno u Ligi Sampiona su morali bolje mnogo bolje protiv Bajerna.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 1 godinu

Nisu im bili na raspolaganju: Kimpembe,Marquinhos,Ramos,Mukiele,Hakimi,Soler... Bernat im je igrao Centarhalfa ..Danilo Pereira koji je defanzivno vezni igrac takodje im je stopera igrao. Samk su krivi...Nekada su imali bolje igrace i bolji kostur igraca ali su imali Peh jer Bayern,Real i Barca su kidali sve redom.

Leo

pre oko 1 godinu

Dodji kuci🔵🔴
e

eskobar

pre oko 1 godinu

da nije bilo ronaldinja inijeste xavija mesi bio nula oni su ga hranili loptom
t

ti si

pre oko 1 godinu

lud cavi i iniesta do mesijevog prajma grejali klupu deku.A sto je najjace on njih hranio loptama svake sezone imao sam vise asistencija nego cavi i iniesta zajedno.A taman i da je tako ko ga hrani u argentini? Mekalister? HAHAHAHHA
@

@ti si

pre oko 1 godinu

U Argentini su tu sudije, sta ce mu saograci… Njihovo je da dodju do 16m i padnu, sudije da izmisle penal, a posle je lako…
k

kratko i jasno

pre oko 1 godinu

Da su čuvali sve ove igrače koje su oterali ličio bi PSG na nesto više oni vrede nego ove što imaju i preplaćuju . Ovako imaju jadan tim . Mesi ne zainteresovan doduše on je navikao da mu bude sve na tacni kao u Barsi kad su bili Xavi i Injesta . Mambape ni senka onog igrača iz Monaka ! Nejimar kalasični klovan . Ostalima ne treba trošit reči je ne vrede ničemu . Oterali su Tuhela doktora koji ih je uveo u Finale . Posle mu da li otkaz sto je hteo da otera Nejimara ! Da je to uradio i ostau PSG bili prvaci ovako NIKAD !
G

Gostun

pre oko 1 godinu

Druže, koliko razreda osnovne škole imaš?
G

Gosttt

pre oko 1 godinu

Zasto ga to pitas?
S

Svedokvremena

pre oko 1 godinu

Zato sto ako se rodio dok je Mesi igrao u Barsi video bi da je Mesi vecinu golova davao tako sto predribla dvojcu trojcu igraca.
m

mesi

pre oko 1 godinu

Je izmislio.cavija a i iniestu do mesijevog ulaska u prajm grejali su klupu deku
G

Gostun

pre oko 1 godinu

@gosttt Pa mislim komentar je okej, verovatno je tačno to što lik kaže ali neverovatno mi je da neko u 2023. godini ne ume da kuca uopšte, ni da sastavi dva najprostija slova u najprostijoj reči, i da proguta svako četvrto slovo, koliko je teško samo normalno pisati? Neka bude i da cepidlačim, ali samo mi je fascinantno
i

iijjj

pre oko 1 godinu

Mesi sada ima vise asistencija nego sto su Cavi i Iniesta ikad imali. Jos su njih dvojica imali Mesija, a Mesi ima Mbapea kojem ni 3 prilike nisu dovoljne da zabije (danas)