Poruka iz Napretka: Rekli smo Partizanu koliko košta Aksentijević

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.07.19. | 08:10

Kruševljani se ne odriču lako desnog beka

Kuva se, ponovo, oko Nikole Aksentijevića. U gotovo svakom od poslednja tri-četiri prelazna roka pominjala se opcija da se desni bek vrati u redove Partizana, ali se nije desilo. Ipak, moglo bi ovog puta...

Nemanja Miletić ima tri ponude iz inostranstva i ukoliko dobije zeleno svetlo za odlazak, ideja čelnika Partizana je da ga zameni Nikola Aksentijević. Ali, ideja je i rukovodstva Napretka iz Kruševca da zaradi u tom poslu, pošto desni bek ima ugovor sa Čarapanima.

Izabrane vesti

Da je kontakata oko Aksentijevića bilo potvrđuju i u Kruševcu, ali posao je još daleko od zaključenog. Doduše, nije ni Miletić još spakovao kofere...
Predočili smo ljudima iz Partizana koliko košta Aksentijevićeva sloboda, pa ako su spremni da plate obeštećenje, njihov je“, rekao je Bojan Miladinović, potpredsednik Napretka za Žurnal.

Nikola Aksentijević je ponikao u omladinskoj školi Partizana, u dva mandata je igrao za crno-bele, a pored toga nastupao je i za Vitese, OFK Beograd, Muskron, Vojvodinu, Radnički Niš i sada je u taboru Napretka.

Partizan trenutno u svom igračkom pogonu od desnih bekova, pored Nemanje Miletića, ima i Perišu Pešukića, koji je stigao ovog leta iz podgoričke Budućnosti, dok van ekipe, sa grupom igrača na koju ne računa Savo Milošević, trenira Miroslav Vulićević.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara