Poruka iz Humske: Naš stadion ne sme da bude prazan (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.04.19. | 16:31

Crno-beli zovu navijače na duel sa Radničkim

Disciplinci su otključali stadion Partizana – sad su na potezu Grobari. Ne pamti se kad je Humska 1 bila krcata, kad su crno-beli imali odgovarajuću podršku sa tribina, a baš takva im je potrebna u sredu od 18 časova, kad u Beograd dolazi Radnički.

S obzirom da je Kup Srbije jedina preostala prilika da neki trofej završi u Partizanu, razumljivo je što se igrači i trener Savo Milošević nadaju huku iz gledališta koji bi ih pokrenuo ka prvom slavlju nad Nišlijama ove sezone.

Izabrane vesti

Zato su na crno-beloj strani Topčiderskog brda priblegli marketinškom potezu koji bi trebalo da rezultira što snažnijom podrškom sa tribina.
Znamo da ovo nije sezona kakvu smo želeli, jer Partizan mora da osvaja trofeje i igra u Evropi. Za nas je Partizan uvek na prvom mestu, u svemu. Zato se borimo do kraja, u utakmici koja je za najvažnija u sezoni. Naš stadion ne sme da bude prazan u sredu, jer igramo prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. Potreban si nam ti, tvoj brta, devojka, svi koji vole Partizan, jer Partizan je šampionski klub, uvek će to i biti, zato svi zajedno da Kup ostane u Humskoj“, ističu u video poruci igrači Parnog valjka, koji su skupili više od 100 ili 200 utakmica za klub.

Inače, ulaznice za prvi polufinalni meč Partizana i Radničkog koštaju 250 dinara za južnu, a 450 za istočnu i zapadnu tribinu. Na dan utakmice će se prodavati isključivo na blagajnama stadiona u Humskoj, od 10 časova, maksimimalan broj ulaznica po kupcu je četiri, uz lični dokument sa fotografijom. Sezonske ulaznice važe za ovaj susret.

Osim toga, svako ko dođe u Crno-beli butik na stadionu ili u poslovnicu Tiketlajna po svoju Partizan CB karticu dobiće dve besplatne ulaznice za utakmicu. Akcija kreće od utorka.


tagovi

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara