Porto prevaren, ode Bruma u PSV

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.06.19. | 13:40

Transfer dogovoren još pre nekoliko dana, a Filipsovci će pokušati da završe još jedan veliki posao

Svi su čekali objavu na zvaničnom sajtu Porta i Brumu sa plavo-belim dresom u rukama, a na kraju će mladi ofanzivac iz Gvineje Bisao podići opremu s crveno-belim bojama!

Transfer koji je već bio viđen na kraju je propao, a Bruma će umesto krajnjeg zapada Evrope preći u komšiluk i postati novi igrač PSV iz Ajndhovena! To je u razgovoru za portugalsku televiziju Antena 1 poručio Brumin agent Katio Balde.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - sreda, 26. jun

On je otkrio da je transfer završen još pre nekoliko dana i da će Lajpcigu na ime obeštećenja biti uplaćeno 15.000.000 evra, što će biti novi rekord Filipsovaca. Konačni detalji bili su ugovoreni Portovim rukovodiocima pred očima, u Lisabonu juče uveče. U igri je bio i moskovski Spartak, ali se Brumi posle Turske nije opet išlo na istok Evrope...
“Porto je nudio 10.000.000 evra, dok su PSV i Spartak iz Moskve nudili po 15.000.000 evra, koliko je Lajpcig i tražio. Na kraju je Bruma izabrao PSV“, rekao je Balde.

Bruma će tokom dana obaviti medicinske preglede, a već su se na društvenim mrežama pojavile fotografije gde se 24-godišnji fudbaler nalazi u društvu direktora PSV. Brumu na novoj destinaciji čeka ugovor na pet godina, a na ime plate trebalo bi da dobija tri miliona evra. U ceo posao biće uključeni i određeni bonusi, od kojih će profitirati Lajpcig.

PSV će pokušati da u narednom periodu završi i transfer na drugom napadačkom boku, pošto je meta i holandski reprezentativac Stiven Berguis. On je već obavio inicijalne razgovore s čelnicima PSV, ali i s novim trenerom Fajenorda Japom Stamom, koji ozbiljno računa na njega ove sezone. Zato tim iz Roterdama traži čak 20.000.000 evra na ime obeštećenja. Uzimajući u obzir da će za Brumu biti uplaćeno 15.000.000 evra, teško da će se PSV odlučiti i za Berguisa. Izuzev ako Filipsovci ne prodaju Irvinga Lozana, što bi značajno promenilo stvari...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara