Porto našao zamenu za Ikera Kasiljasa

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.07.19. | 11:15

Stiže iz Real Sosijedada

Posle Ikera Kasiljasa - Heronimo Rulji!

Otkako je otkriveno da je legendarni španski golman doživeo srčani udar zbog čega je morao da završi igračku karijeru pre zamišljenog roka, Porto je u potrazi za čovekom koji će navući njegove rukavice i nastaviti tradiciju dobrih čuvara mreže na golu Zmajeva. Izbor je pao na argentinskom reprezentativcu Heronimu Ruljiju, koji bi u narednim danima trebalo da napusti Baskiju i preseli se u Portugaliju. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 13. jul

Prema informacijama argentinskog sajta TyC Sport, inače vrlo dobro obaveštenog kada su transferi njihovih sunarodnika u pitanju, Porto i Real Sosijedad našli su dogovor za transfer na 10.000.000 evra. To je za svega tri miliona više od novca koji je Sosijedad pre dve i po godine izdvojio za Ruljijev dolazak iz Mančester Sitija, ali argentinski fudbalski stručnjaci tvrde da je to dobar posao. 

Rulji je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih golmana svoje generacije, ali nikada nije uspeo da pokaže sav raskošni talenat. Umesto najvećih klubova Evrope Rulji je praktično celu karijeru proveo u miru na Anoeti, gde je postao jedan od miljenika navijača.

Prošle sezone branio je na 29 utakmica i dozvolio 36 golova, s tim da je osam puta uspeo da sačuva mrežu. Njemu će glavna konkurencija za gol biti Brazilac Vana Alves, kao i mladi Portugalac Diogo Kosta.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara