""
""

Brežančić u Španiji do 2019!

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.11.16. | 18:28

Srpski fudbaler je u Španiju stigao letos kao slobodan igrač i potpisao ugovor sa opcijom produžetka na još dve sezone, usledila je serija kvalitetnih partija, koja je nagrađena nastavkom saradnje

Rajko Brežančić je ponovo u sigurnoj luci. Nakon svega godinu dana u Alkmaru, nekadašnji levi bek Čukaričkog, ponovo je pronašao pravu sredinu za sebe, a to je španska Ueska, sa kojom je potpisao ugovor do 2019. godine.

Izabrane vesti

Srpski fudbaler je u Španiju stigao letos kao slobodan igrač i potpisao ugovor sa opcijom produžetka na još dve sezone, usledila je serija kvalitetnih partija, koja je nagrađena nastavkom saradnje.

Bežančić (27) je odigrao 10 utakmica u dosadašnjem toku španske Segunde, a devet puta je bio starter.

Iskusni fudbaler je prve fudbalske korake napravio u Radničkom iz Nove Pazove, dok je fudbalsko znanje sticao u omladinskoj školi Partizana, sa kojim je 2007. godine potpisao profesionalni ugovor. Posle nekoliko pozajmica u Teleoptiku i Bežaniji, usledila je sezona u Metalcu, pa dve u Bežaniji, nakon čega je usledio potez karijere i prelazak na Banovo Brdo.

Dok je nosio dres Čukaričkog važio je za jednog od najboljih levih bekova u srpskom fudbalu, što su prepoznali u Alkmaru i doveli ga u svoje redove. Ipak, tamo se nije izborio za značajniju minutažu, pa je usledio odlazak u Španiju.

(FOTO: Tviter SDHuesca)


tagovi

Rajko Brežančić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara