Gordan Petrić
Gordan Petrić

Petrić otišao iz Partizana... I tako dalje

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.03.19. | 11:20

A ko će da dođe?

Zoran Mirković je otišao uz, kako kaže predsednik Milorad Vučelić, veliko žaljenje rukovodstva kluba, a  sa njim i dosadašnji asistent u Partizanovom stručnom štabu Gordan Petrić. Prvi čovek crno-belih otkriva za klupsku televiziju.
Žao mi je, bila bi grehota da ne pomenem Gordana Petrića koji je imao velike zasluge i koji je smatrao da ne bi bilo prirodno da nastavi dalje da radi pošto je bio Batin pomoćnik. Zahvalili smo se i Gordanu Petriću na saradnji, on je stari Partizanovac i tako dalje... I sada se koncentrišemo na glavnu stvar, da se obezbedi licenca za izlazak u Evropu“, rekao je Vučelić.

Dodaje da i dalje misli da je Mirković prenaglio sa odlaskom, ali uverava da uprava Partizana neće brzati kad je novi šef struke u pitanju. O njemu, tvrdi Vučelić, neće ni biti reči pre no što crno-beli odigraju Kup utakmicu sa Napretkom, a zatim i prvenstveni duel sa subotičkim Spartakom za vikend.

Izabrane vesti

Potom sledi reprezentativna pauza koja bi Vučeliću i njegovim saradnicima – a malo ih je tu ostalo iz sveta fudbala – dati vremena da analiziraju situaciju i izaberu pravo rešenje.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Milorad VučelićGordan Petrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara