Komentari na vest

Pavle Ilić sudio bez greške na derbiju

N

Nenormalno

pre 9 dana

Ili smo mi svi maloumni, slepi i glupi kad ovako bestidno nevidjenu kradju u fudbalu pokusavaju da opravdaju ili su zaista toliko mocni drzavni ljubimci da ih nije sramota ni da ovako bezocno lazu i provociraju. Sport u Srbiji je uveliko u fazi odumiranja narocito fudbal i mafijaski ciganski FSS!
N

Nenormalno

pre 9 dana

Ili smo mi svi maloumni, slepi i glupi kad ovako bestidno nevidjenu kradju u fudbalu pokusavaju da opravdaju ili su zaista toliko mocni drzavni ljubimci da ih nije sramota ni da ovako bezocno lazu i provociraju. Sport u Srbiji je uveliko u fazi odumiranja narocito fudbal i mafijaski ciganski FSS!
М

Марлоне

pre 9 dana

Суђење је било коректно. Да је Колина судио, поражени из дербија би нешто приговарао. Ето и послије вечерашњег дербија, опет ће бити приговарања. Оно што је јасно, Партизан је у распаду, финансијском, организационом, са упропаштеном омладинском школом. Штавише, Дуљај чини чуда, што овакав тим уопште парира Звезди. Управа Партизана је најодговорнија за хаос, али не одговара за своје поступке.
J

Jevrem 8

pre 10 dana

Nismo ni sumnjali u ovakvu ocenu sudjenja!
n

ne placi

pre 10 dana

jeste li napisali soopstenje za vecerasnji derbi pa da samo ubacite par situacija kod 16m Zvezde?
F

Fixi

pre 10 dana

Hahaha Kazahstan
П

Па...

pre 10 dana

...било је грешака. Бакља у терену, црвени за Овусуа, Марковића и Антића, поништен регуларан гол Катаија. Кад то сабереш, ето петарде.
7

7.god bez titule

pre 10 dana

Sudija Ilic je odsudio derbi najbolje sto je mogao i sto je bilo moguce, niko nije kriv amaterskom klubu za poraz jer oni 7 punih godina niti jedne titule videli nisu a preko 20 god LS igrali nisu, jel im i za to mozda kriv sudija Ilic ?
Г

Групни

pre 10 dana

"најбоље што је могао" .... "ма какве да су, судије су наше" ... тако је, само пишите ваше инпресије ... ништа не треба додавати ...
g

ga

pre 10 dana

A baklja u terenu? sta vise u petercu? Partizanov drugi gol je totalno neregularan. Postignut u neregularnim uslovima
М

Маре

pre 10 dana

Ај не тупи га. Одлично је суђење било, право фудбалско. Човек је пустио да се игра, и играло се колико је могуће уз оволику саботажу Партизана. Ту код гола нам то није одговарало, али глобално јесте, и то је управо разлог зашто жене у црном пиште толико ових дана. Бакља у терену није утицала на игру, завукао га је мајсторски, кад се то деси стиснеш руку и идемо даље. И тај можда црвени само би покварио дерби, боље што га није дао.
s

shommy

pre 10 dana

Ma gresio je kako nije, da nije navlacio onoliko za Partizan ne bi se pricalo o suđenju, ni malo. Demonstracija sile crveno i sposobno rukovodstvo crni belih da na to odgovori je dokaz da se igra regularno prvenstvo, nikad neizvesnije. Sto se tice dileme hoce li igrati kup utakmica, posle poziva koji se ne odbija nema nikakvih prepreka za to.
Г

Гост Ад

pre 10 dana

Гробари треба да консултују геометра да скицира спорну ситуацију. Ако геометар утврди да је постојао прекршај партизан је сигурнно оштећен. Геометар када каже он не лаже.
Ž

Žoce odlazi

pre 10 dana

Apsolutno bez greške za Tvorzana i ekipu.
Г

Групни

pre 10 dana

о томе вам причамо ... али ево нашег тима на још једну дозу без грешке суђења ...
o

objektivnost

pre 10 dana

Realno gledano, prvi penal je nesporan, Kataijev gol je poništen jer je Šerif bio u ofsajdu delom tela kojim se može postići pogodak (ramenom), baklja u kaznenom nije uticala na igru i gol je regularan, povlačenje sa leđa Kataija od strane Ovusua koji je već imao žuti karton je po pravilima žuti karton ali od strane sudije koji je "osetio" utakmicu izabrao je da narodski rečeno "ne kvari derbi". Najsporniji momenat je bila odluka kod drugog gola Zvezde......tu se sve svodi na procenu sudije i njegovo sudijsko uverenje o intenzitetu kontakta....u Engleskoj, Italiji i Nemačkoj to se ne bi sudilo kao faul, u Španiji bi se sudio faul......Drugi penal za Zvezdu je nesporan jer je otvorenim đonom iskosa startovao, delimično zakačio loptu tim intenzitetom da istu nije izbio već je samo dotakao, lopta ne menja kretnju već se očekuje nastavak akcije ali zbog starta i kontakta sa nogom igrača u posedu lopte dolazi do prekida kretnje igrača i nastavka akcije.....penal opravdano dosuđen.....
K

Kokos

pre 10 dana

Realno Zvezda je u derbiju izvršila oružanu pljalku. Prvi gol neregularan jer je penalu prethodio prekršaj fudbalera Crvene zvezde. VAR morao da pregleda akciju i poništi gol. Drugi gol Crvene zvezde prekršaj nad fudbalerom Partizana Markovićem više nego očigledan. Treći gol izmišljen penal. Sramotno suđenje ilića, ali navijači Zvezde i Crvena zvezda kao klub nemaju stida. Onim idu toliko daleko da i statistiku izmišljaju, ali šta da se radi. Stižu katanci za Zvezdu vrlo brzo.
P

Pobogu...

pre 10 dana

@Kokose, priznaj da uopšze nisi gledao utakmicu, nego si samo pročitao saopštenje Partizana.
m

ma

pre 10 dana

Gledao je,nego on je od onih,sto tvrde da moze ofsajd iz auta.Nije mu zameriti,ipak su poznati samo kao vaterpolisti.
P

Premudri

pre 10 dana

Ovo je odavno postala sprdnja koju niko ni ne čita...Pa ko još gleda analize "stručnjaka" Zdravka Jokića na Areni...tek je ono sprdnja
Г

Гост

pre 10 dana

Хахахаха па ово је мафија на највишем нивоу. Пенали јесу постојали, фаул над одбрамбеним играчем постоји (зна свако ко се иоле икад бавио фудбалом), фаул над играчем Партизана на средини терена пре пенала. Само то толико.
C

Caks

pre 10 dana

Na marakanu spomenik da mu se podigne toje sledeca ciganska legenda
T

Tiću

pre 10 dana

Neverovatno šta rade i koliko su se osilili još jedan ili dva njihova bota ovde žare i pale lupaju minuse pluseve
k

kagskasgko1

pre 10 dana

Napravio je gresku samo sto nije dao crveni OVUSU kod drugog faula za zutri karton sa ledja.!!!! inace kolko god da skacu grobari, sudio je jako pristojno, to sto oni sve vide protiv njih i skacu na svakog sudiju ne samo ovog to je druga stvar, NATHA proterati iz zemlje jer je slepac.
B

Bobaninac

pre 10 dana

Zašto Ovusu nije dobio drugi žuti karton zbog povlačenja igrača Zvezde u kontri?
M

Milun

pre 10 dana

Šta je sa neprekidanjem utakmice zbog baklje u šesneastercu kod gola Partizaija?
!

!

pre 10 dana

za lekove pare potrošio, koje zaradi od suđenja.
Х

Х Х

pre 10 dana

Може, ал пошто си тако болестан, за твоје лекове.
G

Grofko

pre 10 dana

A šta ćemo sa odbojkom,sudije bombona😊
J

JSD PFC

pre 10 dana

Taj više ne bi smeo nikada suditi Partizanu. Ako ga delegiraju ne treba igrati. Toliko o njegovoj savršenosti, a neka ga ocenjuje ko god i kako mu drago. Što dalje od mog Partizana.
Ф

Филип Вишњић

pre 10 dana

са овим се слажемо и ми експерти из ВАР собе....
N

Nordsjeland x6

pre 10 dana

Bukvalno svi eminentni strucnjaci za sudjenje,bivse sudije,bivsi igraci..itd su svi do jednog rekli da je Pavle Ilic sudio ODLICNO zadnji derbi i bez greske, ali sta to vredi pricati sekti koja za svaki poraz sikce ko zmija na sudiju,da im Ilic nije mozda kriv i sto su 6-tardirani i izbaceni iz Evrope od one decurlije iz Nordsjelanda,ne bi me cudimo da Ilica optuze i za to🤣
P

PSZ X 10

pre 10 dana

Da druze sve eminentne sudije pocevsi od onog koji je sudio najvise derbija Radomana,pa do Drulovica,Radeta Bogdanovica,na TV-Prva itd. su bas tako izjavili da je sudija.tako posten i po pravilima je sudio da ga treba predloziti za nagradu „Mi smo Zvezda i jos Crvena“. Ali kada ta CZ ode u Evropu gdje nema tipova kao sto je ovaj iz Kragujevca koji se po gradu setka u dresu svoje mezimice e onda nastaju problemi i sledi nakantavanje sa po 10, 9, 7, 5 komada i onda naravno gospodja iz Ljutice Bogdana, je najzadnji i daleko najgori tim u sva 3 takmicenja koja organizuje UEFA.
a

aaaaaa

pre 10 dana

sto si preskocio br. 6 jer zbog norsjelanda i 8 zbog fejnorda 😂😂😂😂😂
P

Podrska za Ilica

pre 10 dana

SVI STRUCNJACI ZA SUDJENJE SU IZJAVILI DA JE ILIC SUDIO BEZ GRESKE,ZNACI KRAJ PRICE!
М

Мој до мога

pre 10 dana

Све стручњаци укључујући и тебе.Смешни сте сви заједно.А да је била обрнута ситуција дигла би се кука и мотика.
N

Nezvani gost

pre 10 dana

Obavio zadatak za destku. Čudi me što mu nisu dali da sudi u kup utakmicu. Oni toliko obraza nemaju da je to za ispitivanje.
G

Gaggi

pre 10 dana

Ima li kazni za partizan zbog deranja na sudiju, prijetnji, i lazi?
R

Rimtutituki

pre 10 dana

Dovoljno je kažnjen što mora da trpi teror kriminalnih spodoba.
R

Realno87

pre 10 dana

Ja ne znam šta je neko video toliko loše u sudjenju?! Odradio pisao čovek skroz korektno. Kada isključiš navijacko opredeljenje shvatiš da su neke odluke koje su nama kao navijačima pogrešne ustvari slobodno sudijsko uverenje gde šta god da je dosudio ne bi pogrešio. Kod bačene baklje, mogao je da proceni da sama baklja ne utiče na akciju i gol pa nije poništio. Prvi penal za zvezdu kao duza čist, drugi penal igrač koji je uklizava i jeste dodirnuo prvo loptu pa pokupio igrača sto koze da se onarakterise kao čista lopta. Ali sa druge strane kada pogledaš malo bolje vidiš da je dokacio loptu, nije je odbio daleko od Bukarija koji je u naletu, već se akcija nastavljala i ozbiljna šansa za gol. Po tom parametru je čist penal, pritom start na nogu je bio dosta oštar i nije se defanzivac ni trudio da ga spreči već je išao otvorenim djonom. Sudijsko uverenje je da je to penal. Ne može se ništa zameriti. Da nije sudio druga strana bi ga pljuvala!
S

Sta je

pre 10 dana

Rekao za faul Ovusua nad Katajiem sa ledja sa dve ruke u pokusaju da mu skine dres gde je Katai bio licem okrenut prema golu na 20-25m, i sta je izjavio za dimnu bombu u petercu jel se tad prekida utakmica po pravilima ili ne? Za ovo smo vec i videli da je regularno, padavicar kapiten i noga u predelu tetive otvorenim djonom svakom coveku koji je pogledao par utakmica i odigrao neki mali fudbal je jasno sve.
С

Судија Илић

pre 10 dana

Данас три разлике за Партизан ако мој колега не свира неки пенал за ,,привилеговане,,
S

Saša Le

pre 10 dana

Niko od grobara nije spomenuo regularnost gola Severine. Svuda se u Evropi i svetu prekidaju utakmice kada baklje padnu u teren, ovog puta je to bilo u šesnaestercu. Gol je stvarno bio prelep i grešno bi bilo da je poništen. Ali ovde se govori o regularnosti. Svi potenciraju da je ilić Zvezdaš i da navodno postoje slike gde on nosi dres Zvezde. A isti zaboravljaju da je Danilo Grujić bio član grupe grobari Čokot i da je isti za svoje zasluge po završetku sudijske karijere dobio posao u Partizanu.
J

Jel

pre 10 dana

to bese onaj sto je svirao penal za petokraku, kad je lopta pogodila Rnica u butinu ?
g

gost 123

pre 10 dana

Svuda u evropi je prekid? A ako se desi da balon upadne u 5 metara, pa promeni putanju lopte, kel se ponisti gol i prekida utakmica. Da li vi ljudi gkedate premier ligu, svaki faul nad diasom i vandajkom sa ledja, cak i minimalno guranje je faul!
c

cirkus*

pre 10 dana

U ligi bez briga i Real bi bio samo drugi
H

Haxer

pre 10 dana

Naravno da je sudio bez greske to je jasno. Ujedno takva mu je i bila direktiva odnosno zadatak da drzavnoj mezimici osigura pobedu. Otuda i pohvale na njegov racun. Cist dokaz u kakvom drustvu se nalazimo, kada na oci svih nas i svega sta je uradio na ova dva derbija, dobije jos i pohvalu za odlicno sudjenje..Prave nas slepima pokraj ociju, posle se pitate sto nam je ovako kako nam je
@

@Haxer

pre 10 dana

Ali druze vrlo je interesantno kakav strucnjak ga je kontrolisao i dao misljenje da je sudio dobro. Radi se o Dejanu Andrejicu, iz Krusevca bivsem fudbalskom sudiji,ciji je najveci uspjeh u karijeri bio to sto je sudio utakmice Srpske lige Istok, a to su amaterski klubovi sa teritorije Rasinskog okruga. I mozes misliti kolega, takav strucnjak je poslat da kontrolise sudiju utakmice 2 najveca FK. u regionu.Utakmicu koja odlucuje o tituli fudbalskog prvaka Srbije. Ali sto kazu nasi stari,"pamtiti pa vratiti,svakome po zasluzi".
Č

Čičak traka

pre 10 dana

Pa kome ti više veruješ, svojim očima ili zvaničnom izveštaju zvezdinog kontrolora?
R

Realni zvezdas

pre 10 dana

Sudjenje bez vecih zamerki. To kazu i realni partizanovci. Samo da podsetim, istine radi, od 2012. do dolaska Milojevica Partizan 3 titule, Zvezda 2. Sta je uradio Milojevic u Evropi - zna se. Do tog momenta je Zvezda bila jedini tim koji je usao u LE i LS iz prvog kola kvalifikacija. Igralo se i prolece u Evropi. Nakon titule sa Slavisom, Zvezda je izbacena iz Evrope zbog licence. Partizanu nakon toga drzava platila 3 licence. Poslednju titulu je Partizan osvojio nakon deljenja bodova pred plej of, sto znaci da je pobeda pre plej ofa vredela 1,5 a remi 0,5 bodova. Tada je Partizanov pobednicki niz bio regularan, jel' tako? Par pobeda Partizana iz prelaza na pocetku ove sezone je takodje regularno? Ali, niti jedan Zvezdin gol na derbiju nije regularan? Mislim, budite realni, i jedni i drugi.
р

рндуљо бре

pre 10 dana

Реално, Европско суђење, није сецкао игру за оне падове као да су балетани, свуда би се смејали да је свиран негде онај "контакт" код Шерифовог гола. Зато наши тимови се и распадну у Европи јер хоће сваки контакт фаул. Енглези наше залепе за рекламе и не осврну се. Једина грешка је што није прекинуо игру код димне бомбе у петерцу Звезде и поништен гол Катаиа је дискутабилно јер Шериф је шутирао а није био у офсајду, Букари јесте али није утицао на игру, не знам какво је тачно правило за то.
v

vlajko jagodinac

pre 10 dana

Ovako: da se nezadovoljni organizuju, svako po 1 ojro i da se plati neki baš dobar sudija iz Nemačke (recimo) da proveri derbi, da se to snimi, pa sa tim na Youtube, kinta će da se vrati samo od pregleda. Samo, oprez! Šta god čovek bude rekao, posle nema kukanja. Ko sme?
M

MIRIJEVO VOLI PARTIZAN

pre 10 dana

Ovi sto su mu dali ovu ocenu,a zvezdini su navijaci svi odreda u sudijskoj org pod pokrovitlejstvom snantraca sns i dzaje sns,,najblizi im poumirali od najgorih bolestina,kao i Oskaru...Dalje,ovaj lopov,cim padne diktatura,na robiju,dugu tesku,na lebu,vodi,pa ga pusti da sudi nakon 10 godinaz,da vidis bajo kako moze..posteno..
S

SAle Kg

pre 10 dana

Umesto da se zahvale Bogu što ova dva poslednja derbija nisu gubili sa 5, 6-0, oni se žale na sudjenje jer su želeli nekako da izmuvaju pobedu sa 3 šuta u gol ukupno u obe utakmice.
K

Klasican

pre 10 dana

terzanov svedok ispranog mozga. Kakve veze ima koliko je ko uputio suteva na gol ? U civilizovanoj Evropi nema,a u ovoj kopiji severne koreje,je vrlo bitno.
Č

Čičak traka

pre 10 dana

Atomska Zvezda do 89' gubi 2:1 od raspalog Partizana a ti nam ovde ređaš statistiku... pokrijte se ušima, da vam ne bi Ilića da pokloni gol za 2:2 nikad ga ne bi dali. Prethodni derbi isto - 50 šuteva na gol, i? Opet ste jedva stigli do 2:2... Hahaha statistika kaže...

Srpski samuraj

pre 10 dana

Ženetine u crnom u transu! 😂 Zovite Toleta da sudi!
G

GhostRider

pre 10 dana

Da Srpski samuraj...hahahahahahahaha
i

iq

pre 10 dana

manji od broja patika,pise se srBski samuraj

Srpski samuraj

pre 10 dana

Ghost rider 😂 izvini, "frajeru" što te prekidam u transu! 😄
s

srBski samuraj

pre 10 dana

Da imas obraza izvrsio bi sepuku... kad bi znao sta je to.
Z

Zvezda 91

pre 10 dana

Njima da sviras 3 penala i da izgube 4:3 opet bi sudija bio kriv.
B

Bss

pre 10 dana

Zamislite tek vrištanje da je recimo Saldanji poništen gol zbog ofsajda kao Endiajeu ? Pa to bi tek bio cirkus, svaki dan bi bili bombardovani nekim premeravanjima geometara.
G

Godzila

pre 10 dana

To svi znamo ali neki slabo podnose poraze pa moraju da se vade na sudiju.
I

Ivan FCRS

pre 10 dana

Nije se rodio taj koji je za njih dobro sudio derbi nakon sto su ga izgubili. Postavljaju slike penal van 16, a unutra umalo nije polomio nogu coveku. Onda za onaj navodni faul na zahidom, sto su spinovali, a na snimku totalno nesto drugo...
J

JSD zlo

pre 10 dana

Pa sta hocete, sudio je mnogo realnije nego Lola Smiljanic kad je onomad sam sebi dosudjivao penale....
N

NoName1

pre 10 dana

Jojić, ne Smiljanić
M

MilosBg

pre 10 dana

Ovde da dodje Kolina iz najboljih dana da sudi neku utakmicu proglasili bi ga za agresora i drzavnog neprijatelja. Sto je jos gore, covek je zaista dobro sudio utakmicu, ali ovde nema realnih ljudi da pruze ruku i zaista priznaju poraz. Zvezda je u prethodna dva derbija nadigrala partizan. Zvezda je u dva derbija, a posebno u prvom, propustila sanse koliko partizan za citavo prvenstvo, i umesto da kazu dobro je da nije pukla bruka, ne, oni sebe predstavljaju kao pobednika ove lakrdije koju sami prave. Dok su bili 1. Na tabeli sve je bilo regularno. Kako su poceli da zapinju odmah ne valja nista u Srbiji, samo je partizan dobar.
r

raw

pre 10 dana

realno si u pravu ali koga to zanima?? ko ga je briga sto ste vi propustili milion sanse??to je vas problem a ne sudijin?? greske u prvom derbiju.....pri rezultatu koji ne odgovara zvezdi......sta hoces da kazes da fudbaler partizana je zapoceo start u 16m? strt je poceo van 16 a pravila igre su jasna sudija moze da pusti prednost ali ako je faul svira se gde je poceo faul a ne gde se zavrsio......ja nijednog trenutka a verujem i ti nigde ne vidim da Antic kliza ustaje pa ponovo uklizava .......van svake pameti je to sto pises......kod gola drugog zvezde da nije bilo guranja kad bi napadac dosao do lopte ...nikad.....pogledaj samo nasu liui 99% sudija svira faul u napadu pa cak i doticni ali je promenio krriterijum u derbiju??zasto??
N

Najneutralniji

pre 10 dana

@raw Druze, Antic je poceo da kliza van 16m a kontakt sa protivnickim igracem je ostvario unutar 16m i to dobrih jedno metar i po unutra, nema potrebe pricati bajke kad se lepo sve vidi na snimcima. Ali ako je vama tako lakse onda vas razumem. Za kontakt kod drugog gola bolje nemoj da spominjes jer ce ti se svi normalni ljudi smejati. Ono ne da nije fal nego je cak i smesno kako je Sveta pao. Zato tako i prolazimo u evropi, jer za takve kontakte ocekujemo da nam sviraju faulove. Pozdrav za sve razumne i realne ljude.
r

raw

pre 9 dana

druze ne pisem gde je poceo da kliza nego vec gde je doslo do kontakta prvog....a ti pogledaj snimak pa ces videti da kod pocetnog udarca po nogama t.j stara igrac partizana je van 16m.....pravila su jasna....mesto preksaja je mesto gde je bio igrac koji pravi prekrsaj a ne mesto gde se nalazio igrac nad kojim je napravljen prekraj..... sto se tice tvog da ce da se smeju.....nasu ligu pratim dugo.......ja sam samo pitao zasto je doticni gospodin promenio misljenje??onakve sitacije licno on sudi kao prekrsaje napadaca......odgledaj utakmice koje je sudio ako pa me demantuj..... sto se tice smejanja ??tesko da se meni smeju.....pre je da se smeju nekim drugima......najacim od vajkada kojima pavle pomaze......pozz
m

mile ggg

pre 10 dana

nema igranja dok zvezdine sudije unistavaju srpski sport

Srpski samuraj

pre 10 dana

A kakve veze ima jedan hrvatski kkub sa srpskim fudbalom?
G

Gostgost

pre 10 dana

Apsolutno ocekivano, najbolje odsudjeni derbiji su poslednja dva. Zapravo, jedine greske su one na stetu Zvezde - propusteni kartoni igracima Partizana sto zbog faulova sto zbog prigovora, i gol dok je baklja na terenu. Ali Partizan bukvalno nema za sta da se pozali. A i realno, oni nijednom nisu rekli gde su "osteceni", samo su kukali na sudiju.

Toto-ko-tunjo

pre 10 dana

I ofsajd Šerfa kod poništenog gola nije postojao. Jedino ako VAR vidi da mu je k'ta duža nego kod zebrica u odbrani.
R

Rodman93

pre 10 dana

Dabogda se i njemu i vama tako bez greške sudilo kad dođe sudnji dan.

Toto-ko-tunjo

pre 10 dana

Da bog da. Evo ja prvi kažem, polazeći od sebe. I da bog da vi kukali i na onom, kao i na ovom svetu. A razlog ćete već naći, to vam nije problem.
S

Samo da

pre 10 dana

je Jovanović sudio bila bi sigurica,sigurno bi poništio svaki Zvezdin gol.
K

KUP je naš

pre 10 dana

Ne pominjete u petercu baklja gori i Par daje gol. Nad Kataijem faul, zreo za drugi žuti. Pa Glazeru žuti !? Hoće da se biju, pa neće da krenu sa centra, pale dimne bombe i ubijaju non stop ritam utakmice... cirkus. Mnogo im se TOLERIŠE- samo debelo po dzepu ili prekid služ.rezultat.
J

JOY393

pre 10 dana

Nema TOLErisanja više i odmah sve smeta.
S

Sima Arauho

pre 10 dana

Obraza bez.

Bojank91

pre 10 dana

Kako bez greške? Ovusu drugi žuti, baklja kod peterca?
A

AV VEZDA

pre 10 dana

Pre prvog gola ste napravili faul nad bazdarom,ne bi bilo penala uopste...sudija NEM...Drugi gol ste dali nad faulom sa ledja Ndiajea nad Markovicem,treci gol,je slobodan udarac a ne penal,metar van 16!Ne bi jedna gol postigli da vam nije sudije,a vi mozete samo o baklji da ragalabate i nicmeud rugom,cuj baklja,pa to negde kad bi poemnuo smejali bi ti se u facuu,15 metara od golmana baklja..Da ne rpicamo o derbiju pre ovoga sta ste radili,isikljucenja,crveni,SVAKOJ DIKTATURI DODJE KRAJ
X

XXXL

pre 10 dana

Av vezda DECKOO DA SI U BRTANIJI I BACIO BAKLJU NA TEREN PRVO BI I PENAL BIO PREKINUT A NE NAPAD A TU VAM JE SUDIJA DOZVOLIO DA DATE DECACKI GOL NA FIZICKO IZ OSNOVNE SKOLE... TAKO DA CUTI I NE JAVLJAJ SE OVISU JE ZASLUZIO NAJMANJE CETRI ZUTA PA VAM SUDIJA DAO DA ON NASTAVI AJDE CAO
B

Bojanka

pre 10 dana

jesi li to sama smislila ili ti je pomagao deda ? Hahaha ja i deda znamo da ti ovo citas hahahaha pajser mali hahaha
G

Grobarijus

pre 10 dana

Sta ima iko da se cudi ,zna se u kakvoj zemlji zivimo od 2012 te godine,za one iz ljutice bogdana znamo da nemaju srama ni obraza ni ljudskosti,ali za neke navodne partiznaovce koji su se prodali vrhovnom za pare,licnu korist,to je strasno,previdece sve sve ako ih progura ONO..u zivotu.,
@

@grobarijus

pre 10 dana

Kako je bilo za vreme Tole super lige? Gde vam je Toletov barjak, simbol postenja tvog kluba...zna li se sta???

Srpski samuraj

pre 10 dana

A u kakvoj smo živeli do 2012, smehotresu jedan? 😄
G

Grobarijus

pre 10 dana

Samuraj@U daleko postenijoj,bezbriznijoj,sa jacom ekonomijom,i boljim stanjem na Kosmetu,ako te bas zanimaa..Nije albanska noga mogla da kroci na sever Mitrovce,ali danas ulaze i redovno izbacuiju srbei maltretiranju po ulici,zahvlajuljui tvom crvneo belom vodji,tetrebe..
@

@vlado

pre 10 dana

Mislim da je veci problem taj sto srpske pare manje ,,kročavaju'' u sever...samo je malo teže priznati sebi...uvek i na kraju se sve oko para vrti.
C

COOL

pre 10 dana

Kako bez greške pa zar nije namerno oštetio partizane?
@

@@@@

pre 10 dana

A šta se očekivalo? Da ga kritikuju? On je Oskarov specijalac.
N

Ne budi

pre 10 dana

dala u isto su rekli Đurović i Jokić
k

kVar na Marakani

pre 10 dana

Bruka živi doveka.
D

Darko1101993

pre 10 dana

Los je covek Bog ce ga kazniti i njega i njegovu familiju, ali ne treba ga zaliti on je to zasluzio

gemathegreat

pre 10 dana

Znači zato je Pantić tako prošao i general vam ???
M

MISTER XX

pre 10 dana

Gema nemo si opasan tako,ostavi podatke da se vidimo,e mail,fejs,ista?
@

@mister

pre 10 dana

Hahaha vec je napunio pelene, krndelj preparirani.
g

gemathegloop

pre 10 dana

Mani ga mister,vec su dvaput morali da mu menjaju pelene hahahaha
k

kVar na Marakani

pre 10 dana

Godine sramote.
P

Pokvarenjak

pre 10 dana

Sudio je dobro do 90 minuta a onda je namerno pogresio na stetu Partizana ne sviranjem faula i promenio momentum utakmice. Ko ima oci da vidi video je kraj price
B

Bas naprotiv

pre 10 dana

Uopste nije dobro sudio ni do tada, a kamoli (od) tada.
B

Bss

pre 10 dana

Druže za to je i na terminu sramota da se traži faul. Lopta ga je već prošla čovek mu se uvukao iza ledja i jedino što mu je bila namera je da se na smešan blagi kontakt stropošta kao neka baba. Vama da je poništen gol kao što je Zvezdi zbog ofsajda, tek bi ste onda cirkus pravili. Vas apsolutno fudbal kao fudbal ne zanima već samo čekate neke sporne situacije da o tome dramite. Kako vas bre više nije sramota narikače jedne obične.
m

mile pfk

pre 10 dana

slazem se
M

Martin Tomovic

pre 10 dana

Oba Zvezdina gola penala su cisti kao suza, drugi gol cist kao suza. Sudija je gresio na stetu Zvezde, drugi gol vecitog rivala postignut je kada su navijaci koji su cupali ponovo stolice sa juga Marakane ubacili baklju ispred golmana Zvezde tako da je to neregulran gol, Zvezdi ponosten cist gol zbog laznog ofsajda.
@

@martin

pre 10 dana

Penali cisti kao grobarska suza! 😂
R

Robert Lewandowski

pre 10 dana

Savršeno sudjenje za one koji su ga delegirali, apsolutno se slažem.
P

Pobeda je resenje

pre 10 dana

Pavle Ilic treba da sudi finale Lige Šampiona.
M

Milojko Arsenic's

pre 10 dana

Ako tako kaže sudijski ekspert analitičar nema šta hahaha. Samo mi nije jasno zašto je baš ovaj sudija prošle godine bio pod istragom uefe? Verovatno sabotaža.
L

Licemerno a naše

pre 10 dana

Tuga. A šta dodati na ovo. Sudio korektno 85 min, a onda naredba od šefova: Zvezda ne sme da izgubi. Ne znam ko mi se više gadi, da li blizanac iz Humske ili brat njihov iz Ljutice Bogdana. Trenutno, pošto su takooooo bahati, naravno sav hejt i gađenje ide prema 🔴⚪ Ali, isto ovako ili dosta slično, ponašali su se blizanci ⚫⚪ u njihovo vreme. Napred ostatak Srbije. #Radnički1923♥️ Ili bi ko drugi, samo ne oni 🔴⚪ ⚫⚪ i njihovi klubovi sateliti. Pogotovo ovi izmišljeni IMT navijači, Proleteri Novi Sad, Železničar Pančevo, Radnik Tončevi Surdulice, Mladost GAT 😑 Kai
Л

Леон

pre 10 dana

Да Бог да вам у Европи тако судили!
T

TheMladen

pre 10 dana

Odgovara nam, nismo protiv fudbalskih pravila.
3

32/32

pre 10 dana

Mladene, pa zato u LŠ postavljate rekorde. Nikad jači tim od Barija zauzeo 32.mesto.
@

@32

pre 10 dana

Sine vi i dalje drzite rekord u LS koji ce tesko biti oboren - 0 bodova u 6 utakmica! Ej sine, 0 bodova!
A

Ako cemo realno...

pre 10 dana

Bolje 32/32 nego 0/96.

Toto-ko-tunjo

pre 10 dana

Iz tvojih usta, u božje uši.
B

BR 100€

pre 10 dana

Kako to? A Rade Bogdanović a Milorad Mažić?
D

Deda zvezdaš

pre 10 dana

Dosta više tog partizana i plakanje stalno im je netko kriv kako u nogometu tako i u košarci ne mogu sportski PODNESTI PORAZ užasno.
b

baba zvezdasica

pre 10 dana

Sportski poraz mogu,ali toga u Srbiji nema od 2012,samo ogoljena sila.

Miki

pre 10 dana

Apsolutno je sudio bez greške. Manjkavosti u suđenju imputiraju orkestrirano pojedini mediji, čiji su urednici poznati. Truju narod i zamagljuju krivicu Uprave, gde klub godinama nije uradila baš ništa, kako u Evropi tako i u Srbiji!
A

Alo Železnik

pre 10 dana

Pa ta Uprava i sudije rade na istu vodenicu.
B

Budak

pre 10 dana

Pale ti siske na oci pa nista nisi ni video.
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

Šteta što nije sudio Silvester Stalone.
k

kidalicaa

pre 10 dana

I jeste sudio bez greske. drzao ritam, pustao prednost, nadoknada po pravilima, odluke izjednacene... kada se sudi po direktivi dobijemo 40 faulova i 0:0 za mir u kuci
D

Deyan X

pre 10 dana

Produzetak od 15 min je apsolutno tacan. I tu mu niko nista nemoze reci. Medjutim, do 103 min i izvodjenje slobodnjaka (Natho) igralo se dva ipo min. Od tada do kraja 110:45, igralo se 7 min( svadja Kalulu-Djiga oko 45 sek) . Tako da dolazimo do podatka da je od predvidjenih 15 min, igralo se ukupno 20:45min nadoknade,ali cistih samo 9:30min, tj ostalo su bili prekidi koji su se morali nadoknaditi. I tu se vidi da je skratio PFC-u vreme da juri rezultat. Realno je moralo da se igra bar jos 5:30 min cisto. Ko ne veruje, neka vrati snimak i racuna.
Ž

Živke86

pre 10 dana

Te prekide ste sami i pravili, prvo glumili povrede, potom neće da krenu sa centra i onda oće da se biju. Jel treba da vas nagradi za to? Kad je dobar rezultat onda "sviraj kraj odmah" a kad nije "hajde da igramo do sutra".
I

I sto nije dao

pre 10 dana

zuti karton Saldanji nego je dao Glazeru... UZAS
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Ja najiskrenije mislim da je on u stvari samo Zvezdu ostetio, jer nije prekinuo igru kod drugog gola Partizana, kada je baklja bila na terenu.
L

LK1962

pre 10 dana

Evo joy jedne zvezdine zvezde
R

Realan 2

pre 10 dana

Treba sutra decu izvesti na teren, kao turci u finalu kupa... nek se sami valjaju u svom blatu...
R

RealNo1

pre 10 dana

Да сте људи од образа, можда би и извели.
M

Mile led

pre 10 dana

Treba vas vratiti tamo gde ste osnovani.
B

Brine

pre 10 dana

Vi ste takvi od osnivanja uvek vam drugi kriv podmećete decu da igraju a glavni krivci po splavovima
@

@realan

pre 10 dana

To blato ste vi zamuljali, od pocetka Tole super lige! Nemoj sada o postenju...
m

mart 1945.

pre 10 dana

Jel u tiranu Mile ?
H

Haha

pre 10 dana

Ma nemoguce,sad ce manjina u crnom da nam objasni kako su ih pokrale sudije,vec su poceli da kukaju po drustvenim mrezama kako je i ovo namesteno i kako su morali da kazu da je sudjenje bilo posteno,opet ih ugnjetavaju.
P

PAOKARA

pre 10 dana

U dva derbiija Zvezda vise penala nego Partizan u 20 godina.Pa to ni Real nema protiv Barse.
H

Haha

pre 10 dana

Znaci ako je cist penal ne sme da se svira zato sto je za Zvezdu? Nije vam smetalo sto niste dobili penal na Derbiju 20 godina,a onda kad ste krenuli da kukate pre nekoliko godina i kad ste konacno dobili taj penal,od tada imate penal na svakom drugom Derbiju.
@

@palaKARA

pre 10 dana

Zasto pravite penale sine??? Kad ste pobedili jesenas u Humskoj svi su osuli drvlje i kamenje na Rodica zbog starta za penal, a za ovih 3-4 dana nisam procitao niti jedan komentar vas postenjacina gde neko kritikuje Kovacevica zbog prvog i Antica zbog drugog penala!?
a

asi

pre 10 dana

Demonstracija sile. Poruka Partizanu,može nam se.
M

Mile led

pre 10 dana

Naravno, nikada se ne treba kačiti sa jačim od sebe. Jer u suprotnom, bude to što bude.
D

Duh sa toljagom

pre 10 dana

Samo skupljajte informacije o svim akterima ove zajebancije(FSS,sudijska organizacija,ma CEO FSS i naravno sve sudije)!!! Treba će
1

1912

pre 10 dana

Misliš kao što je trebalo od 2007. do 2014 godine... Nemojte samo vi grobari da nam prodajete priče o poštenju i regularnosti. Znamo se 79 godina.
T

Teska je vasa muka

pre 10 dana

I sta cete? da se zalite Toletu svom?
@

@duh

pre 10 dana

"Treba će"??? Na kom je to jeziku? 😂😂😂
r

riđobradi

pre 10 dana

haha hhihih hohoho huhuh
L

Laker

pre 10 dana

Analizu radio Zvezdan Terzic!
D

Duh sa toljagom

pre 10 dana

Samo skupljajte informacije o svim učesnicima ove zajebancije,pa kada se budu polagali računi da se naplati pravedno!!!
v

vpczbr

pre 10 dana

tastatura ratniče, ti to pretiš nekome?
D

Duh sa toljagom

pre 10 dana

Tebe bi voleo da sretne jako da vidiš ovog tastatura mangupa
D

Duh sa toljagom

pre 10 dana

Jako bi mi bilo drago da ti se predstavim uživo!!!
I

I

pre 10 dana

Jeste sudio bez greske sve u korist Zvezde,zato i nagradjen sa najvisom ocenom.
O

Ojo

pre 10 dana

Na naj naj kme kme
3

34alf

pre 10 dana

hahahahahahaha
K

KekW

pre 10 dana

Kme Kme
P

Perinco

pre 10 dana

Znaci,,huligan sa severa"bez greske na derbiju!Ja mislim da je onda trebao i sutra da sudi!Pa posteno brate!Greh je ,,bezgresnom"nedati sansu i treci put!
K

Kup

pre 10 dana

Pa i prošli derbi je po njima sudio za udžbenike...još je rano da seku granu na kojoj sede...
T

Titula2024

pre 10 dana

Za prosli derbi zvanicni izvestaj kaze da je lose sudio i ostetio partizan, sad to nije slucaj. Lep pozdrav
@

@Titula24

pre 10 dana

Tačno, navodi se u izveštaju da je oštetio Partizan zbog neopravdano pokazanog crvenog kartona ali je i pored toga dobio visoku ocenu. Tako nešto je valjda samo u Srbiji moguće. Ne samo da je dobio pozitivnu ocenu, nego mu je dodeljen zadatak da ponovi to “odlično” izdanje u prvom narednom derbiju.
K

KM12

pre 10 dana

Bas smo iznenadjenji. Na proslom je dao crveni Severini za sta su svi na ovom svetu rekli da nije ni faul, a kamoli karton i za to je nagradjen da ponovo sudi derbi. Kao da ne znamo ko ga delegira. Farsa. Pa ti Partizane igraj sutra
2

2 zuta za par minuta

pre 10 dana

koji ti fudbal pratis
@

@km

pre 10 dana

"Na proslom je dao crveni Severini za sta su svi na ovom svetu rekli da nije ni faul, a kamoli karton"??? Kako si ovo slagao, trepnuo nisi! 😂😂😂😂
S

Sale84

pre 10 dana

Ma to samo kod vas udaranje u predelu lica nije faul...uostalom nije dobio direktan crveni nego je za taj faul dobio drugi zuti karton, to sto je pre toga vec imao zuti karton je njegov problem.
j

jjjjjjjjjjj

pre 10 dana

naravno da je bilo bez greske, to sto tabloidni novinari dizu buku to je nesto drugo
D

Duh sa toljagom

pre 10 dana

Objavite komentare,nemoj da se bojite našeg poštenog i Svevišnjeg od SRBIJE!!! Nikom nije hotela do veka pa neće ni vama!!!
A

Ajoooooj

pre 10 dana

Sad kad krene Natko sa svojim narikacama da kuka nema nam spasa
M

Mjv

pre 10 dana

Svako ko se malo razume u fudbal zna da covek nije ostetio nikog. A sad sto ima ljudi koji vise veruju zeljku panticu nego svojim ocima ke druga tema…
a

apsolutnisto

pre 10 dana

Pa ako nije ostetio nikog , sto jadni ne uzivate u pobedi ,nego ubedjujete posteni narod da je sve opravdano i legalno , i tako godinama . Isto kao i vas duh sto lebdi oko stadiona , i on tako ubedjuje da je najveci Srbin da svi koji nisu za njega i njegov klub su izdajnici . Ali kada bude proslo sve , opet ce da se zalepite za neku novu vlast .
H

Haha

pre 10 dana

Ma nemoguce,sad ce manjina u crnom da nam objasni kako su ih pokrale sudije,vec su poceli da kukaju po drustvenim mrezama kako je i ovo namesteno i kako su morali da kazu da je sudjenje bilo posteno,opet ih ugnjetavaju.
m

mkjdsajnsdkj

pre 10 dana

To nije ni bilo sporno nego ovi iz Humske podizu prasinu da bi izvrsili pritisak za sudjenje u kupu i da bi motivisali svoje igrace. Sto u neku ruku imaju pravo da rade...
g

gulkg

pre 10 dana

Koje dizao buku i nije hteo da jovanovic sudi derbi i ispunjena mu zelja?
Č

Čarapan

pre 10 dana

Njegova najveća greška je što nije prekinuo utakmicu kad je pala baklja u Zvezdin peterac.
B

Bojo

pre 10 dana

I što nije dao crveni karton Antiću ...
А

А...

pre 10 dana

...да ли неко сме да не изведе лопту са центра 5 минута?
L

Libelula

pre 10 dana

Nije baš. Drugi gol Partizana nije regularan, kao i crveni karton Antiću. To su dve najveće greške.
m

mile mesožder

pre 10 dana

i pre izjednačujućeg gola nije sudiop faul mArkovića i potom 3-ći penal za zvezdu i crveni. srećom sve se dobro završilo nije vam džabe nadimak
A

Ako ako

pre 10 dana

izadje to sve na nos,sa kamatom!
@

@ako

pre 10 dana

Samo se ti nadaj... 😂
p

paaa

pre 10 dana

to smo svi videli osim grobara,ne svih doduse 😁
P

Podrška za Ilića

pre 10 dana

Pa to je svakom ko je iole realan jasno, ali nije jasno propagandnoj mašini iz Humske i onima koji jure klikove. Da su igrači Zvezde bar pola pretvorili u golove ono što su nestvarno promašili niko ne bi ni govorio o bilo čemu. Oba penala za Zvezdu su na prvi pogled sasvim opravdano dosuđena i to ko odmah nije potvrdio taj ima zlu nameru i jednostavno nema zrno realnosti. Drugi gol Zvezde je takođe opravdano priznat jer je Marković krenuo da padne i položaj tela mu je bio takav davno pre centaršuta. Nadao se da će imati kritetijum kakav uglavnom imaju srpske sudije. Opravdana je i nadoknada vremena, lako se da sabrati svaki duži prekid. Pavle Ilić ima veoma dobru perspektivu da bude naš najbolji sudija, žao mi je što zbog grupe ljudi koja nema uspehe i želi da ih pokrije propagandnim pričama neće više suditi kod nas u Srbiji najveći fudbalski meč. Celu utakmicu je svirao bez kompenzacija, doduše možda je samo svirao faul Kataija kad je glavom šutirao nadskočivši igrača Partizana, nedugo nakon drugog gola Zvezde. Tu sam samo osetio kompenzaciju. Drugi žuti za Ovusua je na ivici, mogu zamisliti šta bi mu radili da ga je potpuno ispravno pokazao, ali i tu je imao pritiak zbog crvenog Severini iz prethodne utakmice. U svakom slučaju oduševljen sam njegovim suđenjem i nije slučajno što je utakmica bila uzbudljiva jer je dopustio da se igra fudbal, nije seckao i nije se dodvoravao kao tipične srpske sudije.
D

Djomla Bg

pre 10 dana

Koliko ti decko pojma nemas o zivotu a ne o fudbalu. Hajde sto si pristrasan.. Ali dodavanje po zemlji nije centaršut,nego dodavanje-kakav polozaj kod skoka mucenice??? Dalje, pustio igru? Lik je 80 min svirao svaki kontakt kao da je kosarka, a onda je u 90min kontakt u ledja sa 2 ruke odlucio da ne svira. Po mom misljenju, a i svakom drugom ko je bar malo realan, i moze i ne mora da se svira, ali na tekmi sa kriterijumom do 80min je faul kao vrata, i jos bitnije, da je bilo obratno svirao bi tako lako faul u napadu, ne bi napadac Partizana stigao ni da sutne. Kadija ti sudi, kadija te tuzi, komisije i fss su tu da opravdaju sudije koje su poslane po zadatku da zavrse sta treba, e jedina je razlika sto ljudi sa obrazom cute i uzivaju u titulama, a pravi cigani hoce da nas ubede da smo ludi, da nemamo oci, pa se sve okrece na sprdnju i to je to, idemo sledeci krug.
J

Jelenko P

pre 10 dana

Zar je neko ocekivao drugaciju ocjenu. Cijeli FSS-e je u sluzbi CZ-e odnosno njenoga naj mocnijeg navijaca.
B

Burek

pre 10 dana

Istina druže, i Čeferin i Infatino su u službi Zvezde
@

@jelen

pre 10 dana

Odakle si sine?
d

dottore 73

pre 10 dana

Dakle druže, ne treba braniti nebranjivo, ali nekad kad neko digne dževu bez osnove treba. Npr. prije tog drugog Zvezdinog gola imamo situaciju u 86. minuti gdje Sveta M. sa obe ruke u šesnaestercu ruši Šerifa N. i nije sviran penal niti se gledao VAR. To se isto desilo kod njihovog duela kod drugog gola Zvezde, nije sviran faul niti je gledan VAR, a to se zove kriterijum suđenja, te se zbog tog istog kriterijuma ne daje drugi žuti Owusuu radi povlačenja bukvalno par metara od sudije.Međutim, vi ste utakmicu izgubili i onda kuknjava, a kada se pogleda čitava utakmica i suđenje videti će se ujednačen kriterij. Takošer vaš guru sa kime se ja u mnogim stvarima slažem, maliciozno izvlači samo ono što njegovom narativu odgovara, a to nije u redu !
R

Rajko car

pre 10 dana

Sudio je dobro,ali ona lopurda Simovic iz Vara ponistava cist gol Zvezdi.Nije bilo ofsajda.
M

Milan Bre Bre

pre 10 dana

Nemaš ti pojma o fudbalu očigledno. Prilikom ubacivanja lopte je početak akcije i u tom trenutku je bio u ofsajdu iako nije igrao prvi loptom ali je u istoj akciji kasnije igrao glavom i asisitirao za gol. Probaj malo da naučiš nešto o fudbalu, nemoj da mrziš ceo svet.
k

kVARNI POSMATRAČ

pre 10 dana

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA I OVAJ POSMATRAČ ZNAMO ČIJI JE ČLAN....VOJNIK, SLUGA...
L

Licemer

pre 10 dana

Daće Bog da vam ovakav sudi kad vam bude bilo najpotrebnije i da dobije ovako pozitivne ocene.
P

Pa vec nam je

pre 10 dana

sudio ocajno, i to na ovom derbiju. Ceo derbi navlaci za vas. Tako da ti je kletva na mestu, zelis nam opet istog sudiju i isto ovako da nam sudi...
j

juznyy

pre 10 dana

sramota je kada se svi prave ludi......i tako prolazi o prolazi, RADE BOGDANOVIC veliki gospodin
@

@juz

pre 10 dana

To sto ti njega nazivas gosoodinom to mnogo govori i o tebi... On je sve sem gospodina!
d

definitivno

pre 10 dana

to je svako normalan video osim ostecenih mozgova
G

Gostza

pre 10 dana

Kakav li je tek tvoj mozak kad to mozes da napises?
C

Czz

pre 10 dana

Jedini se oni zale na rezultat pri onoj statistici na mecu. 80-20 posjed lopte, 30-4 sutevi. 30 vise opasnih napada itd
K

Kliss

pre 10 dana

Ti si definitivno oštećen
z

znači ovako...

pre 10 dana

navijači zvezde su Srbi, pravoslavci, ispravni ljudi, zdravi, treba samo oni lepo da žive...a navijači Partizana su turci, hrvati, katolici, oštećeni mozgovi i ne treba lepo da živi....KO JE TROVAČ SVEGA OVOGA TREBA DA SE ZAPITA.
U

UPDP

pre 10 dana

Ta statistika je opasna laz, mi smo cetiri suta imali vec u prvih deset minuta Derbija, ozbiljno ste lazirali podatke.
C

Czz

pre 10 dana

Hhahahaha znaci i zvanican sajt flashscore laze za Zvezdu ? Stvarno ni Ilija Cvorovic vam nije ravan po paranoji
T

Ti imas ostecen mozak

pre 10 dana

Jer je jasno da je celu utakmicu navlacio za partizane. To sto je Zvezda daleko bolja, pa se niko nije koncentrisao na sudjenje to je druga stvar. Sramno sudjenje u korist zagrepcana!!!