Partizanov spisak za Sloveniju: Dve promene Sava Miloševića

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.07.19. | 16:01

Trener crno-belih na put vodi 29 igrača

Savo Milošević definitivno ne računa na Armina Đerleka.

Nije bilo nekadašnjeg omladinskog reprezentativca Srbije na prvobitnom spisku za prvi deo priprema na Zlatiboru, mada je kasnije dopisan i sedam dana radio sa crno-belima na srpskoj planinskoj lepotici, međutim, da aktuelni šef stručnog štaba ne vidi 19-godišnjeg vezistu u projekciji tima za narednu sezonu postalo je jasno objavljivanjem liste igrača koji u utorak kreću na Pohorje, iznad Maribora, gde će osvajač Kupa Srbije udariti glazru pred početak takmičarske godine.

Izabrane vesti

Đerlek će ostati da trenira u Beogradu, zajedno sa igračima koji nisu prošli ni prvi Miloševićev filter (Vulićević, N. G. Miletić, Bosić, Zakarić, Nikolić, Musa, Valijente i Ndžai), pod nadzorom Vlada Čapljića, jednog od koordinatora mlađih kategorija. Svi imaju dozvolu kluba da promene sredinu, te je moguće da narednih dana neko od njih napusti „Zemunelo“.

U odnosu na spisak igrača koji su vežbali na Zlatiboru, Savo Milošević je u kadar vratio Slobodana Uroševića i to pre svega što, u ovom trenutku na poziciji levog beka ima samo jedno rešenje u vidu mladog Zlatana Šehovića. Očekuje se da se ekipi u najskorije vreme priključi Rajko Brežančić, levi bek Malage, čim vlasnici španskog kluba potpišu papir kojim mu dozvoljavaju povratak u Beograd.

Crno-beli na put vode 29 igrača - s tim što je Sejduba Suma već na licu mesta - a planirano je da na Pohorju ostanu do 13. jula i u tom periodu odigraju četiri kontrolne utakmice.

SPISAK FUDBALERA PARTIZANA ZA PRIPREME U SLOVENIJI

Golmani: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović;
Defanzivci: Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Dominik Dinga, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Svetozar Marković, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Urošević;
Vezisti: Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Lazar Pavlović, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Aleksandar Šćekić, Miljan Momčilović, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Filip Stevanović, Nikola Lakčević, Slobodan Stanojlović;
Napadači: Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš i Đorđe Ivanović.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara