Partizan želi Borisa Kopitovića, problem je dug za Ožegovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.19. | 08:26

Crno-beli nameračili crnogorskog štopera

Pričalo se o Urošu Vitasu iz kazahstanskog Irtiša, kandidat je i dalje Nikola Maraš iz portugalskog Šavesa, međutim, moglo bi da se desi da Partizan novog štopera ne dobije iz inostranstva, već iz Superlige. Crno-beli su počeli pregovore sa Čukaričkim, voljni da angažuju – Borisa Kopitovića.

Reč je o reprezentativcu Crne Gore, dve i po godine stacioniranom na Banovom brdu. Njega je struka kluba iz Humske 1 označila jednim od kandidata za popunu praznine nastale prodajom Svetozara Markovića Olimpijakosu i poslednjih dana sve glasnije se priča o mogućnosti transfera.
Tačno je da postoji interesovanje Partizana za Borisa Kopitovića. Daleko smo, ipak, od završenog posla sa crno-belima. Razgovarali jesmo, ali nismo dalje od toga odmakli“, predočio je situaciju Vladimir Matijašević, sportski direktor Čuke.

Izabrane vesti

Kao mogući razlogzastoja u pregovorima Sportski žurnal podseća da Partizan nije platio kompletno obeštećenje za Ognjena Ožegovića, iako je transfer centarfora realizovan u avgustu 2017. Sve, kako navodi beogradski list, zbog dobre volje predsednika Brđana Dragana Obradovića i njegovih saradnika da „ne pritiskaju klub iz Humske“.

Inače, Boris Kopitović je ugovorom vezan za Čukarički do zime, a kako nije igrao prva dva meča kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv jermenskog Banantsa, eventualni prelazak na Topčidersko brdo omogućio bi mu da nesmetano nosi crno-beli dres u istom takmičenju. O 24-godišnjem centralnom defanzivcu, u nekim varijantama i desnom beku, pohvalno je pre nekoliko dana pričao njegov saigrač i bivši levi bek Parnog valjka, Miroslav Bogosavac, rekavši „imam štopera za Partizan, najbolji je u Superligi i „težak“ je Grobar“.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara