Partizan našao desnog beka u Podgorici

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.06.19. | 17:32

Periša Pešukić pred potpisom za crno-bele

Novi desni bek Partizana u narednoj sezoni biće – Crnogorac. Posle nekoliko sezona „praznog hoda“, crno-beli dovode fudbalera podgoričke Budućnosti. Reč je o Periši Pešukiću (21), mladom reprezentativcu Crne Gore, koji može da igra u odbrani na oba boka, ali se dosta bolje snalazi na desnoj strani.

Pregovori Partizana i Budućnosti su pri kraju, potvrđeno je MOZZART Sportu i iz Podgorice, samo još sitnice dele Pešukića da se upišu u dugačku listu fudbalera koji su iz redova plavo-belih stigli u Humsku 1.

Izabrane vesti

Za Pešukića kažu da je izuzetno borben igrač, koji može neprestalno da se ubacuje u napad i da stvara višak po strani, a to je Partizanu jedna od najvažnijih stvari za bekove.

Mladi fudbaler je samo šest meseci nosio dres Budućnosti, pošto je u zimskom prelaznom roku došao u tabor Podgoričana iz pljevaljskog Rudara. Pešukić je prošlog leta i igrao za Rudar protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Partizan je prošle sezone kao desne bekove imao Nemanju Miletića, Miroslava Vulićevića, dok je mladi Luka Cucin bio na pozajmici u Spartaku iz Subotice.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara