Partizan ima konkurenciju u trci za Kavaljara

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.06.19. | 11:15

Argentinac još vaga ponude

Navijači Partizana čekaju kao zapete puške. Argentinac u Humskoj! Ostvarenje dugogodišnjih snova. Nosili su crno-beli dres Brazilci, mnogo igrača sa raznih strana Afrike, pre tridesetak godina i Kinezi, ali prvi gaučos se još čeka.

Jesu pre nekoliko godina dvojica omladinaca Boke juniors bila na probi, ali su se brzo vratili u domovinu. I zbog svega toga sa velikim interesovanjem se čeka informacija da li će Huan Ignjasio Kavaljaro (24) potpisati za crno-bele.

Izabrane vesti

Doduše, on nije „onaj“ Argentinac kakvog navijači priželjkuju: agresivni, prgavi defanzivac, koji gura glavu gde drugi ne bi nogu. Kavaljaro je ofanzivni vezista, kreator igre, paker, asistent. Ali i jedan takav je preko potreban Partizanu, pošto nije velika verovatnoća da će Sejduba Suma eksplodirati posle godinu dana neigranja.

I dok u Humskoj 1 čekaju odgovor Kavaljara iz Argentine, dobili su i konkurenciju, koja takođe čvrsto veruje da će prva doći do kreativnog veziste. Union Santa Fe, argentinski prvoligaš, koji je poslednje prvenstvo završio na osmom mestu, takođe pregovara sa Kavaljarom. Štaviše, pronela se vest da je fudbaler već parafirao ugovor sa crveno-belima, ali u Partizanu tvrde da to nije tačno.

Huan Ignjasio, međutim, za sada vrhunski dribla van terena. Vaga ponude, čas želi u Evropu, čas ne želi, ali još nije rekao konačno ni „da“, ni „ne“. Partizan igra strpljivo, jer mu je nekoliko letnjih želja već izmaklo. Neki su čak bili toliko blizu da su i avionske karte, kupljene od strane crno-belih, imali u rukama. I u poslednjem trenutku su odustali.

Crno-beli su u nezgodnoj poziciji jer su im pojačanja preko potrebna. Što pre da su tu, da se uigravaju za evropske kvalifikacije. I za start domaćeg prvenstva, jer bez podele bodova na početku plej-ofa sada je svaki kiks duplo teži. A, prelazni rok samo što je krenuo. Igračima se baš i ne žuri dok god mogu da biraju...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara