Partizan i Oli se dogovorili, još Marković da se izjasni

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.19. | 09:18

Posao još nije gotov

Što se tiče Partizana i Olimpijakosa, sve je gotovo. Dogovor je postignut, mejlovi su razmenjeni, obe strane su pristale na sumu od 1.500.000 evra. Ipak, posao još nije finaliziran.

Kako pišu grčki mediji, sve to što su se dogovorili Partizan i Olimpijakos, mora još da potvrdi Svetozar Marković. Mladi štoper se još nije dogovorio sa čelnicima atinskih crveno-belih. Najviše iz razloga što je bio fokusiran na Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije u Italiji.

Izabrane vesti

S obzirom na to da Srbija završava nastup večeras na šampionatu, Marković će početkom sledeće nedelje otputovati za Atinu na završne pregovore sa Olimpijakosom. Ipak, Grci su ubeđeni da tu neće biti problema, da je to samo formalnost i da će štoper Partizana do kraja sedmice postati član kluba iz Pireja.

Marković neće biti jedini novi štoper u Olimpijakosu, već će sledeće nedelje u klub stići, kako se očekuje, i Ruben Semedo, igrač Viljareala, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Rio Aveu.

Zajedno sa Markovićem put Atine će krenuti još jedan mladi reprezentativac Srbije, Lazar Ranđelović, koji je pod ugovorom sa Olimpijakosom i trebalo da putuje na pripreme. A, posle toga će biti poznato da li će ostati u Pireju za narednu sezonu ili će ponovo biti poslat na pozajmicu, kao proletos kada je igrao za Radnički iz Niša.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara