Komentari na vest

Partizan dovodi reprezentativca Južne Koreje za 1.200.000 evra!

S

Srbija 1999

pre 4 meseca

Danas stize a igra za reprezentaciju koja je na Azija kupu. ahahahaha

PFK NIŠ

pre 4 meseca

Ne znam ko je ovaj, ali bas bomba... Nekada je bomba bio Taribo Vest, Djemba Djemba, Drulovic, a sada je bomba i Saldanja... Mnogo je srozan Partizan, ali nadamo se boljem...
R

Rotary Club

pre 4 meseca

Ti iz Nisa navijas za Partizan??? Nije ni cudo sto smo tu gde jesmo.
D

DA SE RAZUMEMO

pre 4 meseca

Ovaj momak trenutno NIJE u reprezentaciji Južne Koreje, a do sada je odigrao 1 (slovima: jedan) meč za A selekciju svoje zemlje.
m

makiš ada

pre 4 meseca

Naš koreanac vredi1,2 a vaš 5 mil. evra.Ko se više isplati videćemo .
M

Miksom

pre 4 meseca

Potencijalno dobar igrac, ali pitanje je da li se sa njim samo mazu oci navijacima ili stvarno napadamo titulu ove godine… Uz kvalitetnom stopera jos ovo bi mogla da bude odlicna ekipa, ekipa koja bi sledecu sezonu mogla da igra ligu evrope, ukoliko Vazura ne proda Saldanju.
K

KOMEDIJAŠI

pre 4 meseca

“Videla žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu."

Bojan Urosevic

pre 4 meseca

Ljudi ne shvataju posto nam je na leto poislednja sezona sa dva tima za ligu sampiona prvak igraj plej of a vice prvak u zavisnost startovace od 2 kolo ili 3 kolo a posto je vec sada izvesno da ce na prva dva mesta biti veciti pojaca ce se i jedni i drugi da probaju obe ekipe da se plasiraju u ligu sampiona bez uloaganje ne moze videlo se letos kava greska je napravljena sto je TSC osvojio 2 mesto pokupili Madjari pare od evrope prodali igrace koji su imali bilo kavu vrednost nikog nisu doveli i kao liga smo pukli skroz da je Partizan bi 2 ili 3 mesto prsao bi grupe u evropu imao je dobru podlogu u ligu evrope bi bio u 2 sesir a u ligu konferencija u 1 sesir nebi se skroz ukanalili.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Zaboravio si na sitnicu. U Evropi nema štita da pokloni 18 poena.

Искрено речено

pre 4 meseca

одакле лова а ?Маниту опет...
B

Borac Banjaluka

pre 4 meseca

Reprezentativac ? Frajer je odigrao jednu utakmicu za A tim.🙄
?

??

pre 4 meseca

Ja kao zvezdas kazem. Ako partizan daje pare, milion je nista. Ne treba se razbacivati parama, al za zvezdu i partizan milion evra ne treba da predstavlja problem. Za taj milion bi trebalo ovakve igrace da dovode vojvodina i radnicki. Treba liga da nam se ojaca mnogo. Sto manje da se dovode stranci bez para, a sto vise ovako za pare, znaci da nesto vrede. Strance bez ugovora po 30 godina sto dovode to ne treba, naravno ko ima neku karijeru iza sebe to je ok. Pored toga treba da se kupuje vise kvalitetnih igraca iz nasih klubova, pre svega mislim na ove sto odlaze preko za po pola miliona. To sve treba da kupe vosa, radnicki, spartak, radnicki kg, nije to nikakav bauk od para. Mnogo para je u fudbali i da smo pametni od fudbala mogu da zarade kako klubovi tako i drzava, a ne da sluze da se iz njih izlace pare za privatne dzepove.
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Śto se tiče kupovine igraca iz inostranstva prva i najbitnija cinjenica je da igrač kao sto je Kanga nesme da se rodi 4.godine posle smrti svoje majke...e to je veoma ozbiljan problem Srpskog sporta u celini.
0

019x

pre 4 meseca

Treba da predstavlja problem ako ja dete vodim u hodnik na pregled a zdravstveni centar nema ko da sredi. da se ne zajebavamo jer će da se desi opet K.K.
@

@sale_prc

pre 4 meseca

Deda kanga kida i baš me briga kad je rođen
?

??

pre 4 meseca

Ti za kangu lupetas gluposti, toga ima svuda i nije niko iz srpskog fudbala nije internacionalni inspektor da to istrazuje. Ti sto poredis sport i zdravstvene ustanove jos vise lupetas gluposti. Sad si ti kao dobar i trazis nove zdravstvene ustanove, a mi smo losi jer trazimo poboljsanje srpskog sporta. Na sve to, ja sam lepo napisao da od fudbala moze drzava dobro da prihoduje ako se radi kako treba. Smarate vise sa mesanjem ta dva pojma. Nisi ti jedini roditelj u drzavi, ima nas jos koji imamo decu i isto to zelimo sto i ti
З

Знамо се

pre 4 meseca

Питање за душебрижнике! Колико годуна је имао Тарибо Вест? О авангардо 🤣
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Kako da se prihoduje u prvenstvu koje se igra na njivama i bez infrastrukture? Od karata ni redaraska služba ne može da se pokrije.
A

Alo bre

pre 4 meseca

Koji ce nam on,vrati te RIKARDA
0

0777

pre 4 meseca

SALDANJA NOVI IGRAC BESIKTASA.
n

nanence

pre 4 meseca

MISLIM DA CEMO VIGANE IZGAZITI...DOBAR ZNAK...PVUDU JE TOP A ZA KOREJANCA SAM CUO...SVUDA GA IMA A ZNA....BICE NEPREDVIDJENOG GUZICENJA NAPROLECE......
J

Jole Cole

pre 4 meseca

A TI SE NAPENALIO JOŠ SAD
Z

Zeko

pre 4 meseca

Treba biti realan i reci da su komisije u prednosti u odnosu na Partizan na vise polja ali ne pobjeđuje uvek bolji, možda se i nama nešto nasmesi ali nisam siguran. Partizan ima praksu stalnog stvaranja igra a i prodaje istih te na taj nacin posluje
m

mpsd

pre 4 meseca

Ovo neka terzina šema.

Bojan Urosevic

pre 4 meseca

Partizan doveo Izraelca za trenera pa Zvezda dovela Izraelca trenera Partizan doveo igrača Izraelca Zvezda dovela Izraelca igrača pa onda Zvezda dovela Korejca igrača sad Partizan doveo Korejca.
i

igokeasi...

pre 4 meseca

A GDE JE HVALA DRZAVI ZA OVE MILI0NSKE STRANCE STO SU VAM DOVELI..?

Ivica Gasic

pre 4 meseca

Zvezda je imala sastav od 35 igrača na platnom spisku! Ispali iz Evrope i na proleće imaju odigrati još samo 20 tekmi u prvenstvu i u kupu za 4 meseca! Znači, ima se viška gomila igrača tamo, nema potrebe za dovođenjem ikoga. Samo postojeći da se utegnu, uozbilje i naštimaju i Zvezda brani krunu lagano!
Q

Qhq

pre 4 meseca

Kao što ste,,rutinirali" Baskoniju sinoć, kako ste svi pisali. Mnogo ste vi kalafonci poleteli i plasite mecku resetom. Ni I od igre nemate , a za strance u koje se kunete niko nije čuo u Evropi. Samo Rusi i Ameri vam traže igrače. To dovoljno govori o vašem,,kvalitetu" tima.
H

Haha

pre 4 meseca

O vasem kvalitetu govore predstave protiv osme ekipe Azerbejdzana i pete ekipe Danske, vise nego tri prelaza posle ispadanja iz Evrope.
D

Deyan X

pre 4 meseca

Danas je bomba dovesti bilo kog stranca u PFC, bolje receno, bomba za naslovne natpise. Kad procitate ko je i sta je, ono tek treba da se igrac dokaze i pokaze. Zelim mu brzu adaptaciju, i sto pre da se dokaze.
T

TEMPIRANA BOMBA

pre 4 meseca

Dajte bre više sa tim bombama ... Do pre sat vremena nikada niko nije čuo za ovoga igrača, a sad uauuuuuu Mislim stvarno!
G

Gost999

pre 4 meseca

Meni posle ovih transfera uopšte nije jasno zašto Grobari teraju Vazuru. Pa brate, nema jačeg pregovaračkog maga od njega. Pre 6 meseci tražili 2,5 miliona, sad ga daju za upola manje, i još na rate. Da ne pričam o fantastičnim prodajama Pavlovića i Sadika, i jako sličnim prodajam Belića i Ilića. Pa kako ćete boljeg da nađete? Sve je lako da se dovode igrači kad država daje razliku ;)
r

rea

pre 4 meseca

Možda zato što mu je ugovor godinu dana bliži isteku? Šta misliš, ukoliko imaš tu sposobnost?
I

Insane

pre 4 meseca

Uzmite ga vi slobodno
d

darkok

pre 4 meseca

možda zato što mu ugovor ističe do kraja godine i zato što je zbog povrede ahilove tetive bio van terena dva meseca,zato mu je pala cena
@

@rea

pre 4 meseca

Možda je u pitanju šest meseci. Pročitaj pa će ti se samo ka'sti.
G

Gost999

pre 4 meseca

@rea - A njemu je jako tesko da produzi za jos godinu dana, je l da?

Ms

pre 4 meseca

Odgovor na to pitanje je dao cuveni Rade Bogdanovic koliko je Zvezda promasaja dovela da su to hteli ne bi uspeli tako da pogode promasaje.
W

Wilk

pre 4 meseca

Sta se desava sa prelaznim.rokom u Zvezdi, da li Terzic misli da sa Serifom juri Partizan za titulu? Partizan.se bogami dobro pojacao, u Zvezdi zatisje neko...
N

Nordsjeland x6

pre 4 meseca

Zvezda ce i sa rezervnim timom da opegla jsd-ovce sad na prolece i osvoji i 8-mu titulu za redom,tako da nema potrebe da dovodimo pojacanja!
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Jedino sto ove sezone treba da pojaca Terzinja to su placanje bodova.Pokazalo se veoma opasnim Zvezdino ulaganje u igrace umesto u lagane frening utakmice protiv ekipa u domacem prvenstvu.Zamislite podatak da C.Zvezda ima golmana,igraca sredine i napada koji vrede vise od bilo kojeg tima osim Partizana u domacem prvenstvu a primili su od svakog tima barem po gol.Nije to i najteza cinjenica...opasno boli napadač kome je osnovni rekvizit odnosno lopta ozbiljna prepreka da potrci po domacim livadama....
H

Haha

pre 4 meseca

@ Sasa Ti si sve pobrkao, podsetio si se sezona kad ste imali 20, 30 bodova pre prvog kola. Nije bilo potrebno placanje, posto su predsednici klubova biki u vasoj upravi, a neki se vise radovali golu protiv svoga tima nego vasi igraci. Dobro, jedan funkcioner vam se hvalio da je placao sudije pred derbi.
s

srka

pre 4 meseca

Biće zanimljivo u derbiju. Džun protiv Hvana, zemljaci, jedan ofanzivni, drugi, defanzivni vezni. Taman da direktno ukrste koplja na terenu.
P

Perinco

pre 4 meseca

Ovo me podseca na eru Vladana Lukica u C.Zvezdi,kada u ekipi bilo vise stranaca nego domacih igraca!Znamo kako se zavrsilo sve to!Jedini problem sto ,,duhovi" ne lete iznad stadiona Partizana pa da pomognu!
e

ej bre

pre 4 meseca

ksd je to zvezda imala vise stranaca u doba lukica? kako te nije blam da tako slazes?
v

vroom

pre 4 meseca

Nesto mi se cini da se ti tog perioda ne secas bas najbolje, ili si bio tek maleni djecarac pa ti se cinilo da ima puno cika drugacije boje koze od tvoje ....
Ч

Чокот

pre 4 meseca

Нешто лети, то је сигурно...Иначе не би клуб који није у стању да подмирује ни текуће обавезе (рецимо, да плати струју), доводио милионска појачања.
P

Perinco

pre 4 meseca

Ej bre@sezona 2010/11 ,11 stranaca(9 ako tu ne racunas Crnogorce),sezona 2011/12,10 stranaca (8 ako tu ne racunas Crnogorce)!Izguglaj malo ako si rodjen posle tih godina,lako je proveriti!

Magiko

pre 4 meseca

Bitno je da Terza ne zna sta je to racun za struju dok je tog duha koji lebdi nema krize.
V

Vladan Lukic 23

pre 4 meseca

Bilo ih je sest ako bas hoces da znas

Delija

pre 4 meseca

@sakur da zvanicno 4 mil. Koliko je dobio na ruke za potpis onaj crnac sa plavim kikicama? Dosao kao slobodan igrac, imao ponude iz bla bla bla ali se idlucio za partizan, zasto? Pa dala Drzava milione za potpis. I naravno da ste na 4 mil. U principu oko 10.000.000
@

@Delija

pre 4 meseca

Ako je neki levat iz Odd-a dobio 4 miliona, koliko onda cenis da su dobili Olajinka, Kraso, onaj korejac, Bukari, da ne nabrajam dalje?
D

Drakulj

pre 4 meseca

Taribo Vest? On je nosio plave kikice.

Delija

pre 4 meseca

@drakulj ma ne Taribo, nego ovaj od juce ili prekjuce novi igrac.
2

2+2=5!

pre 4 meseca

Sve si lepo rekao. Partizan plaća signing bonus za sve igrače bez ugovora. Ali zato Terza magija ih dobija za džabe, ustvari oni plaćaju Terzi što su došli. Tako eee.
@

@delija

pre 4 meseca

Ajde bre covece smaras vise, od...sa nasih vesti. Od kako nama drzava " pomaze" a vas "unistava" mi titulu ne videsmo. Drzava dala nama? Mislis kao sto nam je pomogla za Mirotica?
L

Lazaros

pre 4 meseca

Grobari, samo kupujte!! Bice bolja liga, da su pametni jos neki klubovi pa da uloze neki dinar, a ne da trpaju u dzepove!!! Videli smo kakvi smo na Evropskim takmicenjima!!
T

Trnjina

pre 4 meseca

Pa da ti neki klubovi dobijaju novac iz budzeta Republike Srbije kao BG blizanci, liga bi nam bila jaca.
D

Dom12

pre 4 meseca

2024. godina, a mi se sokiram kad Pfk ili Cz plate igraca preko milion evra. Ozb evropski klubovi placaju igrace po 10 m i to one koji salju na pozajmice.
T

Trogir

pre 4 meseca

Ne placaju ni PFK ni CZV, placa drzava, tj. poreski obveznici.
@

@trogir

pre 4 meseca

Не бих рекао. Звезда је само ове сезоне зарадила око 70 милона евра. Спонзори + карте око 15.000.000€. ЛШ је донела 25.000.000 и трансфери око 30.000.000. Ераковић + Недељковић + Мијатовић + Азаров + Пешић = 30.000.000€ Потрошила је на трансфере око 13.000.000€.
T

Trogir

pre 4 meseca

Pa ako je toliko zaradila kao sto kazes, odakle dug onda?
T

Terza magico

pre 4 meseca

Ti prijatelju sto kazes da zvezda nije na teretu drzave i da je zaradila 70 milki a da je potrosila samo 13 milki verovatno mislis da je u plusu 57.000.000 €. Pa sta sad raditi sa tom lovom???ha,ha,ha...

Ha ha

pre 4 meseca

Ma vazi 15 miliona od karata pa to ne bi ni Ostoja mogao toliko da rasproda i to da igrate 15 utakmica u LS a ne 3 na svom stadionu.
A

Ajmo ajde

pre 4 meseca

Prodati Natka u Arabiju izvuci 3 miliona na vreme
p

piki 1×2

pre 4 meseca

Ne seri🖕💩!
G

GostGostuje

pre 4 meseca

Vazda li ste nas kopirali na svaki front . 👀
d

darkok

pre 4 meseca

E moj sine kada je u Partizanu igrao korejac ti si verovatno bio u pelenama,inače levi bek iz Inčona koji je igrao i za reprezentaciju Kore sad nesećam se tačno godine 2002 do 2005 tako nešto a pre njega i dva kineza 1985/86 u svemu vi nas kopirate😉
l

ljukovcan

pre 4 meseca

@darkok jeste, kopirali vas pa doveli Kineze, Panceva i Savicevica.
e

ecka siti

pre 4 meseca

A dje ga je sad na kupu azije?, Nisam ga video nesto...
S

Sombor

pre 4 meseca

Kinezi bili Djiu i Liu,inace malo jaci igraci u p.m.
С

Сале2323

pre 4 meseca

Корејац у Чуки од пре неки дан, Корејац у Звезди од јесенас, Корејац у Партизану... И ми пљујемо по нашој Српској Суперлиги, а играчи који дођу овде очигледно укапирали да преко Србије могу направити фин трансфер у иностранство! Можемо ли мало мање да пљујемо по себи, па нека су наши тимови имали фијаско у Европи, јер тај фијаско је мање више био очекиван с обзиром на противнике које су имали и њихово прво играње Европе по групама.
B

Bida

pre 4 meseca

Pfc je prvio doveo djiu i liju bili su bas dobri igraci
V

Veljko9

pre 4 meseca

Ajmo Brus Lii, cepaj!
d

darkok

pre 4 meseca

Po svemu što sam mogao da pronadjem o ovom Korejcu reč je o odličnom igraču sa velikim potencijalom i talentom samo me malo brine pošto je on ofanzivni vezni 10-ka igra iza napadača a mi tu imamo Zahida i Natha ima u statistici da je u par utakmica igrao i kao krilo ali mu nije primarna pozicija ,nama fali krilo jel će to i dalje Zahid da igra krilo?Možda dovodimo i krilo to bi bilo pravo iznenadjenje i čudo jer bi značilo da konačno idemo na titulu ako ne prodamo Saldanju,bravo za Duljaja odlična pojačanja za sada i Ovusu i Miličić su sjajni igrači👏💪
T

TD

pre 4 meseca

I mene to brine, a cisto sumnjam da cemo dovesti i neko klasicno krilo...
B

Burek

pre 4 meseca

Znači, sada podrška za Vazuru, jel tako ?
d

darkok

pre 4 meseca

podrška za Duljaja kao što sam napisao,vazura i vučela marš iz kluba!
.

.....

pre 4 meseca

Konačno idete na titulu? Sto puta viđeno plakanje i proklinjanje će biti aktuelno već u martu kad budete na minus pet😀.
j

jel tako?

pre 4 meseca

"Igraci nemaju ni za mleko" rekao Duljaj, jeftin tim i ostale fore
h

he

pre 4 meseca

osvajamo ligu i idemo u Lš a u evroligi na f4
H

Hahahahaha

pre 4 meseca

I u Top 8 EL bijete Barsu na F4 bijete Olimpijakos i u finalu Real,u LS prolazite grupu sa Bayernom,Juveom i PSG-om,u osmini finala izbacujete Atletiko u cetvrtfinalu Liverpul u polufinalu Real,a u finulu bijete Siti,onda se probudis znojav i upisan i shvatis da je Zvezda osvojila titule u kosarci i fubalu.
@

@hahahah

pre 4 meseca

Aj vi prvo udjite u top 8 , posto 20 godina niste zavrsili medju prvih 8 pa se onda javi. Da ne pricamo o F4 , to je za vas naucna fantastika
H

Hahahahaha

pre 4 meseca

Vi sto ste igrali onu EL po grupama sa Zelenim Gorama,Towrsima,Bilbaaima,Paniniosima,Sionima...gde su se grupe prolazile sa 3-3,5-5,3,3-7...igrali ste tu EL vise od 10 godina i otisli jednom na F4,veliki uspeh.
m

mali 7-8

pre 4 meseca

💪
T

TD

pre 4 meseca

Na TM pise da vise moze da igra desno nego levo krilo, a nama vise treba levo. I sta ce na kraju biti sa MeniGom?
S

Small Owl

pre 4 meseca

Menig je presao u Konju, kako juče napisaše.
T

TD

pre 4 meseca

Jos uvek nije presao, navodno se nesto zakomplikovalo.
i

igor978

pre 4 meseca

Super, ali ljudi moji ko će odbranu da igra?
A

Alan Brut

pre 4 meseca

Jos jedan odbrambeni mora da se dovede. Mada postoji mogucnost da Duljaj predje na sistem 3-5-2, pa bi zadnju liniju cinili Stojkovic-Markovic-Milicic.
r

r.g.

pre 4 meseca

znaci sada igramo formaciju 1-8-1
w

webb

pre 4 meseca

jeftin tim a daju preko milion samo za obestecenja? koga folirate
K

Kon

pre 4 meseca

Veb, @Zemljače jel ti imaš stanare,porediš ulaganja od 1,7 m za dva igrača i Zvezdin od 10m za dva igrača, plus Glazer, Degenek, Bahar i ekipa, Kabić.
p

pancevaac992

pre 4 meseca

kon zemljace ti poredis partizan koji nije igrao NISTA i Zvezdu koja je dobila od ls i ulaznica 35 miliona evra,tek toliko
K

Kon

pre 4 meseca

@pančevac,ne pored

Mali peca

pre 4 meseca

svi kopiraju zvezdu , prvo novi pazar , posle cuka sada partizan
P

Peco mali

pre 4 meseca

Po čemu tačno?
@

@Peco mali

pre 4 meseca

Sam si mogao zaključiti po tome što je u pitanju Korejac
R

Realan42e

pre 4 meseca

Partizan je imao Korejca Kim Chi Vua jos 2004, odlican bek ali nije se snasao. Tako da hoces da kazes Zvezda kopira Partizan? Hahahhaah ko ovo gleda i razmislja pa evo Partizan ti je prvi doveo Natha Izraelca a Zvezda onda Bahara i golmana... teske provale ko o tome razmislja

Gostimir

pre 4 meseca

Šta sad to znači? Da ostali klubovi nemaju pravo da dovode igrače iste nacionalnosti koje je Zvezdana dovela? Ne kontam komentar, molim te da nam pojasniš
n

neshha

pre 4 meseca

@realan Prvi iz Izraela je bio Vered u Zvezdi,ako hoces vec da se takmicimo kao deca.A pre Partizana stranca je imala Vojvodina,cuvenog "Ziku" Deliku!
p

project

pre 4 meseca

Pet pojačanja za klub koga "država uništava" pa lol. Ne znam samo šta bi bilo da iz država ne ugnjetava. Večiti državni projketi u svim sportovima, a znaju da kukaju i kmeče kako su svi protiv njih.

Sakur

pre 4 meseca

Njih 5 kostaju kao pola hvanga ahahahahha imas obraza da se javis
a

ahahah

pre 4 meseca

Jedino za Milicica i ovog je placeno obestecenje, ukupno 1.7 miliona, to je duplo manje koliko je kostao Serif Konjevic
l

lazovcino

pre 4 meseca

Zvezda igra ligu sampiona pa moze da priusti Hvanga
j

jel to pisete

pre 4 meseca

Uporedjujes ucesnika lige sampiona sa timom koji od evrope nije nista zaradio?
l

lazovi

pre 4 meseca

Pre tog serifa konjevica je zvezda prodala igraca za 10 miliona ali to ignorisete
@

@ahahah

pre 4 meseca

Šerif je bar dao gol u LŠ, Saldanja može da sanja samo o tome

Sakur

pre 4 meseca

Slusaj ovog zvezda igrala ligu sampiona pa moze da prisuti hvanga ahahahahahah,pa jeste samo hvanga doveli ili jos kilo igraca.Nas ceo prelazni rok izadje kao trecina hvanga a gde je serif i ostali.Malo vam sto vi dajete za jedan prelazni rok 20 miliona a mi ukupno sve oko 4
@

@ahahah

pre 4 meseca

Ako ima ljudi koji bi izabrali nedaje pre saldanju nek promeni sport ali realno
s

sta je ovo

pre 4 meseca

Pre nedelju dana pisali kako uprava prodaje titulu sad pisu nesto potpuno drugo
P

Pa jeste

pre 4 meseca

Uprava je I prodala titulu ovo je da budemo drugi
p

pesimist

pre 4 meseca

Ja ga ne videh u reprezentaciji na Azijskom kupu!Možda ja grešim ili novinar što ovo piše.
H

Haha

pre 4 meseca

Azijali kup do 23 godine...
S

Sumar

pre 4 meseca

Po meni trebaju stoper i bek da se dovedu. Pitanje je koliko je Milicic zamena za Ilica a sta reci za Antica tuga.
s

sizofrenija

pre 4 meseca

Pre nedelju dana pisali kako uprava prodaje titulu sad pisu nesto potpuno drugo
z

zbunjen sam

pre 4 meseca

pre samo par meseci Duljaj kukao kako nemaju ni za mleko? sta bi?
M

Mile led

pre 4 meseca

Posle će jedan po jedan da beže iz jsd, Asano i Dijabate like this 😂🤣😂🤣😂🤣😂
g

gost89

pre 4 meseca

Koja crna bomba, ovog ni na yt ne mozes da nadjes. Ja kao grobar prvi put cujem za njega, kao i najmanje 95% navijaca
v

valerijan

pre 4 meseca

Nisi ga potrazio na YT, Dobar igracn krilo !
I

Igi35

pre 4 meseca

Zamena za Meninga. Klasa od igrača. Po medijima iz Južne Koreje ocenjen je kao jedan od najboljih igrača njihove lige za ovu polusezonu.
T

TD

pre 4 meseca

Nije Meninga nego Meniga, naucite vise!
P

Pik gos

pre 4 meseca

A ti pradis medije iz Juzne Koreje? Pa ako je dobar zasto nema debi za seniorsku reprezentaciju?
s

sta bi?

pre 4 meseca

upravs vise ne prodaje titulu?
D

Djed Ostoja

pre 4 meseca

Vazura napada titulu! Ajmoooooo
d

duka445

pre 4 meseca

Tooooooooooooo

Sakur

pre 4 meseca

Kako se ovde lako recima bomba i slicno popali masa.Ja verujem da niko do sada nije cuo za ovog igraca a on vec bomba
G

Gogi'79

pre 4 meseca

Matheus Saldanha
C

Crno na belo

pre 4 meseca

I opet ce sklopiti bolji tim od Zvezdinog a jeftiniji...Vreme je da titula promeni stranu Topciderskog brda...
П

Па...

pre 4 meseca

...са оваквим играчима тешко да ће бити јефтинији, а обзиром да се вратио Милоје, све и да сте бољи, ништа од титуле ни ове године.
0

023

pre 4 meseca

Ovo su fine vesti. Volim kada igrači iz zemalja sa izraženom radnom etikom dolaze kod nas. Slično sam mišljenja da se dobro može proći sa igračima iz južnoameričkih "manjih" nacija, poput Ekvadora. Srećno!
Š

Šifra Asano

pre 4 meseca

Etika je dobra, ali zahteva tačnost u izmirenju obaveza. Mi bi da ih dovedemo, da su radni, dobri, vredni ali da plate malo kasne i da opraštaju dugove.
@

@ Šifra Asano

pre 4 meseca

Potpisujem sve što si naveo. Moj komentar je bio napisan iz domena sportskog, a tvoj je iz domena sistemske neuređenosti ovog društva. Sportski pozvrav!
P

PlatioSavezOstaoKusur

pre 4 meseca

Plaća Savez da crni dečki dobiju licencu za Evropu, a oni dovode za te pare pojačanja i posle će tražiti još od Saveza, a ovaj kada ne primi platu biće kao Asano:)))
9

9000

pre 4 meseca

SALDANJA POTPISAO ZA BESIKTAS. ZATO
p

podesen

pre 4 meseca

Saldanja nije potpisao,ne lupaj.Ovaj je najbolji igrac Juzno Korejske lige bio.On je zamena za Meninga,krilo.
M

Mosquito

pre 4 meseca

I ja sam cuo, i to za 12,5 miliona evra.