Partizan doveo napadača: Dao sedam golova za Mačvu, bio strelac i na Marakani

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.19. | 13:23

Petar Gigić četiri godine u Humskoj

Još jedan napadač u Partizanu. Nadali su se navijači crno-belih novajliji iz inostranstva, čekali pojačanje kadro da „sipa“ golove u nizu, kao Rikardo Gomeš, ali će, za početak, morati da se zadovolje domaćim proizvodom, pošto je klub iz Humske 1 angažovao Petra Gigića.

Reč je o doskorašnjem špicu Mačve, posle sedam golova za Šapčane u minuloj sezoni Superlige privukao je pažnju i, očito, zadovoljio kriterijume čelnih ljudi Parnog valjka. Pregovori su završeni, a Gigić je potpisao ugovor na četiri godine i tako postao sedmi novajlija u aktulenom prelaznom roku, posle štopera Dominika Dinge i Igora Vujačića, desnog beka Periše Pešukića, levog Rajka Brežančića, krila Aleksandra Lutovca i špica Umara Sadika.

Izabrane vesti

Upravo će mu Sadik, uz povratnika sa pozajmice, Ognjena Ožegovića biti konkurencija za mesto u napadu, pošto Topčidersko brdo do kraja leta izvesno napušta prvi strelac tima, Rikardo Gomeš.

Inače, od pomenutih sedam golova, Gigić je lane po dva dao OFK Bačkoj i Spartaku, jednom je tresao mreže Napretka i Voždovca, a bio je strelac i na gostovanju Crvenoj zvezdi krajem marta na stadionu "Rajko Mitić“.

Pre Mačve, 22-godišnji Prištevac igrao je za mlađe kategorije OFK Beograda, uz četiri pogotka za prvi tim Romantičara na 27 utakmica.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara