Komentari na vest

Partizan dobro prošao na žrebu: Ide u Letoniju ili Azerbejdžan

C

CrnoBeli od rođenja

pre 10 meseci

Pa bre nama su drugoligaši ozbiljna prepreka a ne ovi.
A

Anunnaki

pre 10 meseci

Da hoce komšije osvojiti Ligu Konferencije. Da mi ortaci imaju reći šta dok im ne pricam da smo prvaci sveta je l jelte znaju to oni i sami.
F

Fabinjo Raul

pre 10 meseci

Ovo je tek jedno kolo koje mozda i prodjemo pa ima posle i plej of koji mozda i ne prodjemo.
K

KG

pre 10 meseci

Ko nema gde,ajde u Ligu Konferecija...Nije za pohvalu uopšte...
G

Gost ali bukvalno

pre 10 meseci

Au kakav uvod, kao da je LK elitno takmičenje a ne trećerazredno...
Z

Zoze-Mudrinjo

pre 10 meseci

RFS je ozbiljna ekipa da pratite fudbal znali bi da Letonska liga od tih manjih, radi vrhunski skauting i dovodi igrace mlada iz celog sveta. Pa eto nasi ne mogu da prepoznaju telenat Ilica a oni dodju i odvedu ga. Tamo su Riga i RFS kao ovde nekada Zvezda i Partizan samo sto su podjednake ekipe za razliku od nas. I jos nesto zar ste zaboravili da ste bas taj RFS jedva izbacili sa Batom Mirkovicem pre par sezona, a sada je klub ali i liga Letonska neuporedivo jaca, sto se za Partizan ne moze reci. Bice ovo teska utakmica u kojoj vise sanse ima Rfs dok je od Partizana ostalo samo ime. I ovi sto pisu ako treba da pustimo itd vec hvataju opravdanje jer su svesni da nece proci lako pa udaraju na to da su ih pustili. Vasa bruka ostaje bez ozbira sto pisete da vas neko gasi, jer isti ti sto vam sede u uporavi sede u ostalim klubovima
M

Max90

pre 10 meseci

Duljaje mrs iz partizana odmah sada
G

Gost123454321

pre 10 meseci

Dok god su nam u upravi VV, u strucnom stabu sve same ulizice, za trenera pocetnik, igraci od kojih je 90 posto na nivou kvaliteta srpske lige, ne moze nam ni u kakvom smislu biti dobro... koga god da izvucemo, koga god da dovedu, ne moze nam biti dobro... sta treba vise da se desi, da bi vam videli ledja...!? UPRAVA NAPOLJE!!! VOLIM PARTIZAN
B

Boske75

pre 10 meseci

Pa dobro, nisu ni Sabah i RSF loše prošli!!
g

gott

pre 10 meseci

Satrace vas Sabah sa šejtanom
?

???????.......;#?#(

pre 10 meseci

Ako smo realni prolazi lagano partizan
0

015

pre 10 meseci

Sve mi mirise na Ferencvaros.🤣🤣🤣
M

Mr007

pre 10 meseci

😂Nisam znao da ima u Srbiji toliko vrsnih poznavalaca azerbejdzanskog i letonskog fudbala. Kako opisuju ove potencijalne protivnike Partizana,pomislio bih da je Real Madrid u pitanju,a ne ekipe ukupne vrednosti tima od po 10-ak miliona evra. Najlaksi moguci par ste izvukli,da se ne lazemo.🤣
N

Nekoiznutra.

pre 10 meseci

Strahujem neka jeza me hvata!
m

metalika moj dobar

pre 10 meseci

cuj mi dobro prosli...haha pre bi reko da su oni dobro prosli
M

Mr007

pre 10 meseci

Najlaksi moguci par. Svejedno je protiv koga od ove dve ekipe ce igrati,grobari ce ih lagano izbaciti iako je klub postao smejurija.
S

Sveznalica

pre 10 meseci

Oba kluba skoro osnovana i u naletu, blazu prednost dajem RFS-u, imaju vise iskustva u Evropi, grupnu fazu, domace trofeje i cini se ozbiljniji sastav, od rezultata nereseno s Fiorentinom prosle godine, Gentom pretprosle, pobede nad Olimpijom i Helsinkijem, rezultati za respekt. Sa druge strane Sabah posle najbolje sezone u istoriji i mladim trenerom iz Krasnodarovog sistema. U trenutku u kome se mi nalazimo ko god da bude bice 55-45 za nas iskljucivo zbog istorije i tradicije uz to da necemo imati navijace. Rano ispadanje iz takmicenja bi mozda bilo najbolje za klub jer bi ubrzalo odlazak ove uprave i uskratilo skrivanje iza rezultata u Evropi, pritom bi imali vise energije za domace prvenstvo, za osiguravanja kvalifikacija za LŠ i mirniji razvoj mladih igraca. Tih 4-5 miliona nas sigurno nece spasiti, oduzmite i zaradu od utakmica zbog bojkota. Iako ce me svi napljuvati zbog ovog, nisam za to da sluzimo za pumpanje domaceg koeficijenta kako bi ovima sa druge strane pumpali sto lakse pare u dzep dok nas u isto vreme gase i ni u obrisima necemo imati ikakve koristi u ovoj neravnopravnoj borbi. Ni ja ne vol sto ovo pisem ali mislim da je ovo jedino racionalno.
K

KostolomacLB

pre 10 meseci

Vi treba da pumpate svoj koeficijent, da bi bili nosioci, a Zvezda je 2-3 puta vec ulazila u grupe od prvog kola. Tako da taj nacionalni vise donosi i sluzi drugim ekipama nego Zvezdi. Zvezda sigurno igra kvalifikacije sledece godine, al vama je ova sezona bitna zbog vas, jer ako se desi to sto prizeljkujes, pitanje je da li ce partizan biti nosioci, a ako izgubite taj status ko zna kad će opet partizan da udjem u grupe bilo kog takmičenja.
?

???????.......;#?#(

pre 10 meseci

nece igrati kvalifikacije ako osvoji LŠ ili LE
B

Baltika

pre 10 meseci

@kostolomac Mnogo si se ti zabrinuo za nas. Da Partizan nije igrao dobro u Evropi prethodnih pet sezona da li bi vi ove isli direktno u LŠ i gurnuli sebi 20 miliona u dzep? Sta mi dobijamo za to? Da nas gasite? E pa nece da moze, ajde bas da vidim koliko cete da odrzite taj koeficijent be znas
K

KostolomacLB

pre 10 meseci

@Baltika sto se mene lično tice mozete da ispadnete i odma, ako vas nije sramota, mozete i iz lige da ispadnete, isto mi dodje... Ne znam samo kako vas to Zvezda gasi, imali ste priliku da igrate LS i kao drugi, vi zavrsite kao cetvrti, a kukate sa Zvezda namesta titule, a niste u stanju ni drugi da budete. Imate losiji tim od Cuke u ovom trenutku, odmah da ti kazem.
D

Dragan Z.

pre 10 meseci

KostolomacLB Sada direktno ulazite samo zbog nacionalnog koeficijenta. A kroz kvalifikacije vas je vodio Stankovic vec 3 sezone i ni jednom ne prodjoste... Ako Partizan ne udje u Ligu konferencije, spremite se da u narednim godinama igrate kvalifikacije... Pa kad ponovo krenete da ispadate od Makabija i drugih fudbalskih vele sila, shavticete da je nacionalni koeficijent najbitniji jer olaksava ulazak u LS, u LE i LK.

@Dragan Z. |

pre 10 meseci

Upravo tako mnogi ne kapiraju dok smo bili mnogo slabije plasirani 20 i neko mesto kada je Partizan jedini vukao nas koeficijent da je i on ispadao u sezoni kupanja pali bi na 30 i neko mesto i redovno bi nas cistili u prvom kolu kao Estonce ili Letonce.
@

@baltikačmar

pre 10 meseci

Zadnjih 5 godina,ajde vidi u tih 5 koliko ste puta igrali evropu?

PFK NIŠ

pre 10 meseci

Voleo bih da ispadne Partizan od RFS-a, i da nam golove zavuce Ilic. Moze i onaj Panic... Partizan cuva Sanicanina, Jojica, Markovica, Zivkovica, Sehovica, Lutovca, i to po nekoliko sezona svakakve pacijente! A igracima koji se dokazuju po Evropskim takmicenjima ne daje ni sansu, jos su igraci navijaci Partizana! Pa kad smo vec propali ovoliko, dovedi te momke, daj im sansu, bar ima da se bore do maksimuma jer vole klub!
D

DamusNostra

pre 10 meseci

Dobro,ekipe koje Partizan mora da prođe kako zna i ume.Sigurno je da neće biti lako ali verujem u prolaz komšija.Što se tiče Voše,sumnjam u prolaz dalje ali ću svim srcem navijati za njih.Za TSC mislim da nemaju apsolutno nikakve šanse ali lopta je okrugla i uz malo sreće ko zna!
p

partizanovac22

pre 10 meseci

Ilic je uz Vlahovica najveca zver iz te generacije '00, samo jbg nije isao momak uz tadasnju "politiku". Iskreno ne vidim nacin da ga Markovic (zajedno su odrasli) dobije u makar jednom duelu. Uprava Partizana najbolje zna kakvog su igraca pustili, milioni su u pitanju, videcemo kako ce se razviti situacija
b

bumbarelo

pre 10 meseci

momak ubi fiorentinu sam prosle godine.. sarlatan jovic ne moze vodu da mu nosi.. ali tabloidi rodjaci
Б

Бибарс

pre 10 meseci

Срам било свакога ко сумња у рад и поштење преподобног Вучеле и мученог Вазуре. Није вам ништа свето!
M

Miror

pre 10 meseci

Olimpijakos vs Sabah Baku 1:1...Azeri mogli da dobiju sa 2 razlike, daleko bili konkurentniji, ja gledao utakmicu.
p

pfc.....

pre 10 meseci

Znaci u naponu su snage. Partizan treba da dovese Majdevca.
a

alal vera

pre 10 meseci

brate ti imas vremena ...blago tebi
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Ajde Partizan igraj za koeficijent i za Srbiju 🇷🇸
R

Ros

pre 10 meseci

Sad igraj Partizane za koeficijent, a ovde ga gasite na sve moguće načine. Igrajte sada sami sa TSC-om i Čukom za koeficijente pa igrajte LŠ do milje volje, a nas nastavite da gazite preko svih nameštenih ljudi od uprave do (ne)stručnog štaba i pojedinih igrača koji nisu ni za srpsku ligu.
@

@Ros

pre 10 meseci

Pa bolje da se gasi nego da bruka srpski fudbal
z

za Ros

pre 10 meseci

Ako Zvezda ne bude igrala za koeficijent, necete igrati ni Lk, posto cemo izgubiti i to, a za Zvezdu ne brini, sampion ce uvek imati mesto u nekom takmicenju.

Le

pre 10 meseci

Nece i Zvezda doveka biti sampion i ne bi bez Partizana imali mesta ni u LE kamoli LS a LK je za vas amatersko takmicenje polizali bi ono sto ste rekli.
H

Het trik plasmana????

pre 10 meseci

Pa dal ste realni? E moj Joksoviću. U pravu si, mogu da se nadaju, nada umire poslednja.
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 10 meseci

Komsije, ajde sad' ozbiljno, bez brukanja! Dve pobede, za nacionalni koeficijent, kratko i jasno!
D

Dzo Black

pre 10 meseci

Za nacionalni koeficijent , mislis u prevodu za zvezdu da bi bi lakse igrali ls.. Daj boze da se ne plasiramo.po sto nas unistavate u svakom smislu
K

Kumovi Vrbas

pre 10 meseci

Ovi sto komentarisu garant nisu odigrali ni jedan tiket u kladioni, i ne prate vise od 5 liga, dok ja pratim svih 55 liga, i dnevno odigram 15 tiketa + uzivo preko telefona. Ta Azarbejdzanska liga nije tako losa u odnosu na konkurenciju. Njihov sampion skoro pa redovno igra grupnu fazu Uefa takmicenja, igrali su i ligu sampiona. Taj Sabah Baku je trenutno jaci od Partizana, u rangu su Rijeke, Osijeka. U taj Arzebejdzanski fudbal se dosta ulaze, grade se novi stadioni. Taj Sabah je trenutno jaci od Nefcija iz Bakua, i mogao bi da izbaci Partizan.
П

Пфк1945Бгд

pre 10 meseci

Ево кад вам Срећко Коцкар каже 😂😂😂 Зар вас толико боли Партизан? Људи играте ЛШ, маните се Партизана, кад дође дерби ћераћемо се, а нећете тако лако да изађете на крај са никад слабијим Партизаном, живи били па видели. Напред Партизан! 😊
G

Gostivoj

pre 10 meseci

Sa druge strane RFS je u sred sezone, ekipa puna afrikanaca i tri nasa igraca, vestacka podloga na stadionu, tako da na kog god da ide Partizan nece da bude uopste lagano, bice cupavo.
H

Hahahah

pre 10 meseci

Po ovoj tvojoj analizi, reklo bi se da ti je procentualna prolaznost na tiketima negde oko 0.025% 😂😂😂😂
D

DS1989

pre 10 meseci

Pa da su naivni nisu, to su ostalom generalno stranci koji igraju za Arzejbejdzanski klub. Al sad njihovu ligu uzdisati je preterivanje. Prvo i osnovno samo Qarabak tamo igra Evropu i niko drugi a Qarabak se tamo i stalno proseta ligom. Otkad je nastala liga konferencija i prvaci Letonije, Estonije igraju grupna takmkcenja ne jer su lige jake nego su vece sanse da se udje u grupe. Qarabak sve sam donosi toj ligi ostali su nivo ispod i ne moze da se to generalzijue onda da je to jaka liga. Evo Zvezda je izbacila Bragu to ne znaci da je nasa liga jaka jer ce ta Braga sada TSC-u po mojoj proceni dati minimum 7,8 komada u dvomecu. Isto pokusavam da objasnim za Azerbejdzance Qarabak je nivo iznad ostatka lige tako da drugoplasirani tim tamo nije neki bauk e sad Partizan sadasnji sa njima ce biti na krv i noz..

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Jebote Sabah Baku RFS bolja ekipe od njih a u ligu Azerbejdzana izuzev Qarabag ostale ekipe polu amaterske.
s

sve.je.laz.pusta.laz

pre 10 meseci

Severina je dobar fudbaler. Znate da se igra naladacki fudbal. Severina je lajt verzija onog sto je igrao za Fejnord. Dobar transfer. Bravo za Ivicu Kralja. Mozda je tu umesao prste i Iglica Ilijev. Dobar trasfer. Uprkos svemu plivaju. Imaju osnova. Mnogo je bitno da udju u grupe. I dalje nekako olivaju. Trazice se vise. Ali solidan tim Mening Pentic Antic Jovanovic (Kralj zna najbitnije je dobar golman, tu je i Popovic) qli Jovanovic kulturan skoncentrisan veliki plus. Sveta Markovic je buo projekat kao Milenkovic Pavlovic, sreca za Partizan ostao je, kapiten, tu je Natko zna penal zna korner zna iz daljine moze da baci pas kao Sale Ilic, imaju Belica cima se lik da se ne lazemo. Malo je falilo Partizanu prosle sezone da igra kv za Ligu Sampiona, cela atmosfera navijaci napali ja stadionu Cukarickog. Na kraju nereseno sa Zvezdom. Solidan tim, abgrejdovan. Osvezen. Mening ima drugara Severina to je tandem. Svasta ce Partizam da napravi. Trener Duljaj igra na rezultat, na kraju ce navijaci da daju rispekt. Iapak Kralj i Duljaj veca imena od Zeljka Pantica. Sori. Partizan ce biti drugi procice grupu. Mozda napadnu kup. U prvenstvu stabilniji. Konkurencija jos jaca. Tsc ce pojacati. Upadaju neki novi. Tsc solidniji. Nije lose. Dobra osnova.
A

Ab

pre 10 meseci

Vjerujem u Partizan i 4 kluba u Evropi!!!!
r

r.g.

pre 10 meseci

steta sto nismo izvukli prvaka slovenacke cetvrte lige tada bih stvarno verovao da mozemo proci
n

nsprt

pre 10 meseci

gde se igra prva utakmica? bilo bi ovo dobro za nas fudbal a i za Partizan da se prodje i da se igra grupna faza takodje. Zvezda u Ls, Tsc LE, Partizan LK, Cuka takodje moze, msm da Vojvodina nema nikakve sanse.

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Da li stvarno ne znas da ekipe koje su nosioci imaju domaci teren u revans.
s

solidan.zrebic

pre 10 meseci

Za Partizan super takmicenje. Mogu da pokrpe rupe jer ne igraju kvalifikacije za Ligu Sampiona. Opet su nekako na pocetku, sa laganim rivalom. Zasluga dobrih rezultata u tom takmicenju, plus koeficijent drzave ipak trece kolo, ako Partizan prodje grupu ponovo, a Vosa uspe nekako i grupe, i njima solidan zreb, moraju da zapnu. Steta za Simica i Kabica. Bili su nekako vihorni. Ali ako napredujemo ponovo na listi. A mozemo nekako.
D

Dragan 1985

pre 10 meseci

Taj Sabah Baku je zavrsio na drugom mestu Arzebejdzanske lige iznad Nefcija, borio se za titulu sa Qarabagom do samog kraja. Igrao je egal utakmice sa Qarabagom uz jednu pobedu, dve neresene i poraz. Partizan dobio tezeg protivnika od Vojvodine koja igra protiv Vorskle ili Dila Gori. Partizan u ovom trenutku ce tesko proci Sabah koji je jacci od Bohemiansa.
g

gost?

pre 10 meseci

Taj Sabah nece proci RFS
П

Пфк1945Бгд

pre 10 meseci

Ево још један стручњак, аналитичар и пратилац прве лиге Азербејџана. 😂😂😂
M

MileSrbin90

pre 10 meseci

Koliko (ne)informisani ljudi komentarisu pa to je strasno.... Vojvodina igra prvu sa Apoelom! a Apoel je barem 3 puta Jaci od RFS-a i Sabaha......

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Kad nisi upuceni ne pisi Riga je duplo jaca od ovaj Sabah kupio ih Rus prosle godine i ulozili nekoliko miliona u igracki Kadar prosle sezone igrali grupnu fazu.
D

Dragan 1985

pre 10 meseci

Bojan Urosevic@ , Ajde u 100 evra ako smes, da Sabah prolazi RFS
G

Gost###

pre 10 meseci

Kad vam ga Panic i Ilic (10 godina vas) zavuku...lako ste ih otpisali!!!
s

solidan.zrebic

pre 10 meseci

Najlaksi rival, al ponovo igraju i oni fudbal. Nadam se da nisu neki u naponu sto nadolaze. Partizan je solidan. Bice tezak mec. Treba da dovedu nekog kao Sadika. Nekog sto je ugovorom vezan npr za neki klub iz Lige petice a do 23. To su pokusali sa Severinom. On ce da bude iznenadjenje. Evo sad i ovaj spic. Bice solidan. Ali bomba pojacanje se ceka kada udju u grupe. Onda mogu da privuku igraca. Zvezda je uspela Krasoa zbog Lige Sampiona najvise.
P

Pfc

pre 10 meseci

Nismo mi nista dobro prošli , dobro su prošli naši protivnici da se razumemo.
n

nekitutamo

pre 10 meseci

RFS u punoj formi nama liga jos nije pocela, provere protiv ekipa iz parka su dobro prosle a ove druge slabije..nadam se da gresim sto se tice prolaska odnosno vise ulaska posle...mislim da uprava ima da ode I ako prodjemo a zavrsimo treci npr na kraju godine, sigurno nece otici sada posle ispadanja ako se desi da nekim cudom dodje neko normalan njemu ce mnogo biti teze da radi u tim uslovima bez tih para odnosno dela koji nece zavrsiti u dzepu...Mislim da bi bolja pojacanjea doveli da sednu da igraju menadzera malo..
J

Jaaaaa

pre 10 meseci

Mislite da je dobro prošao?
M

MileSrbin90

pre 10 meseci

RFS = 8,3miliona ; Sabah = 10,58miliona vrednost...... Tuga i jad... ma da partizan ni ove amatere nece proci.
g

gostivar

pre 10 meseci

Ovi amateri su 1:1 igrali sa Fiorentinom, 0:0 sa Turcima. Rasturili ih Ilic i Vlalukin.
S

Sashki85

pre 10 meseci

Ko kaze da je dobro? I ovih se trebaju dobro čuvati.
K

Kolorado

pre 10 meseci

Uvek opasni Azeri i vazda nezgodni Letonci, ali uz Božiju pomoć, Duljaja, Pantića i Tegija, Severinu i Božu Đumića prolazimo dalje!
G

Gost7189

pre 10 meseci

rutinski prolaz do grupe,možda čak i dalje, dok će neki primati prosečno 5,2 golova po utakmici
n

nekitutamo

pre 10 meseci

Pa bolje nama da primo 4 gola u LS I da uzmemo 20+ milki nego sto ovde ima da zaradimo 5 ukupno..ja bih se odmah menjao sto se toga tice..
j

ja ja ja

pre 10 meseci

Nazalost,pre ce se vratiti nego sto ce otici.... ciju ciju tup tup
P

Po meri za četvrtoplasirani tim LLSL

pre 10 meseci

Rival po meri. Tu su po kvalitetu. Biće jedino nezgodno po javnost ako se ispade od letonskog predstavnika ili Sabaha iz Azerbejdžana.
l

lol12

pre 10 meseci

Uvek su bili miljenici srece u kvalifikacijama
N

Nicker

pre 10 meseci

Kao pre dve godine kada smo do grupne faze morali ici preko vicesampiona Rusije i Portugalske ekipe? Olimpijakos 2017? Dva puta Ludogorec u sezonama kada su bili najjaci,igrali LS i drali Dinamo Z. u Ligi evrope? Genk 2011?
@

@Nicker

pre 10 meseci

Nemoj da si smesan, ne zna se koja od te dve ekipe je smesnija bila