Panenka Marka Lazetića (Printscreen)
Panenka Marka Lazetića (Printscreen)

Panenka Marka Lazetića Arsenalu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.12.22. | 17:32

Milan izgubio od londonskog kluba u 90 minuta revijalnog meča, pa i u penal seriji koju je atraktivnim potezom obeležio mladi srpski fudbaler

Ne želi Marko Lazetić ove zime na kaljenje van San Sira, a dok u Milanu ne donesu odluku o njegovoj daljoj sudbini i razvojnom putu, srpski fudbaler pokušava da se nametne Stefanu Pioliju. U prijateljskom duelu u Dubaiju, trener Rosonera pružio mu je priliku da odigra veći deo drugog poluvremena, a zatim i da bude izvođač i u penal seriji koju je, uprkos porazu Milana, obeležio atraktivnom panenkom.

Počeo je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde meč sa klupe i gledao kako njegov tim prima dva gola u prvom delu igre. Prvi sredinom poluvremena posle majstorskog slobodnjaka Martina Edegora, naredni u njegovoj završnici u režiji Risa Nelsona.

Izabrane vesti

Kao i obično, otkako je potpisao ugovor sa Milanom, Divok Origi nije Bog zna kako pravio razliku, te ga je od 56. minuta zamenio upravo Lazetić, uz Belgijanca jedini špic kojeg Pioli ima na raspolaganju na prijateljskoj turneji na Bliskom istoku.

Fikajo Tomori je posle skraćenog kornera Sandra Tonalija prepolovio zaostatak, a uprkos tome što je šampion Italije izgubio u 90 i kusur minuta fudbala i Arsenal osvojio Dubai Super kup, dodatno su se izvodili jedanaesterci. Lazetić je u četvrtoj seriji smanjio na 4:3, Tatarušanu je odmah zatim zaustavio mladog napadača Meta Smita, ali je promašaj Radeta Krunića u petoj seriji značio da je Arsenal dobio i penale.



tagovi

Marko Lazetićac milanMilanArsenalPrijateljske utakmice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara