Inter pozvao Najngolana da se vrati u tim

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.07.19. | 18:18

Mauro Ikardi definitivno otpisan

Odjeknule su jako reči Bepea Marote kada je javnosti potvrdio da Antonio Konte ne računa na Maura Ikardija i Radžu Najngolana, posle čega su ubrzo obojica uklonjeni s priprema, ali izgleda da je sportski sektor Nerazura ipak rešio da pomiluje jednog od dvojice „prestupnika“.

TRANSFERI UŽIVO - utorak, 16. jul

Izabrane vesti

Naime, Inter je pozvao Najngolana da se ipak pridruži ekipi na pripremama u Kini, dok je Ikardi definitivno otpisan i na njega se ne računa ni u jednom scenariju. Najngolan je, poput Ikardija, nedavno dobio dozvolu da napusti trening kamp ekipe u Luganu, na šta mu je rečeno i da može da bira novi klub, ali Antonio Konte je sada okrenuo ploču. Štaviše, Inter je na društvenim mrežama potvrdio da će se Najngolan naći u takmičarskom sastavu za turnir u Singapuru. Poslednjih dana pisalo se, doduše, da je Najngolan dobio voljno s početka priprema zbog toga što mu supruga ima ozbiljnih zdravstvenih problema i da mu je zapravo klub omogućio da bude s njom na početku lečenja. Ali, Marota je nešto ranije bio vrlo jasan po pitanju Najngolanove budućnosti u timu, pa je sad upitno koja je od ove dve formulacije ispravna. 

Nerazuri su dodali da će se Dijego Godin i Matijas Vesino naknadno pridružiti ekipi u narednim danima.

Odluka da se pomiluje Najngolan zaista dolazi kao iznenađenje, pošto je Konte odmah po dolasku u Inter rekao da mu Belgijanac i Argentinac nisu potrebni i da hoće da gradi tim oko drugih igrača. Inter je doveo Stefana Sensija i Nikola Barelu, a Najngolan će očigledno biti u konkurenciji. Možda ne definitivno i za sezonu, ali sama činjenica da je dobio novu priliku govori dosta.

Videćemo šta je to Konte spremio za Belgijanca zbog koga se Inter, između ostalog, odrekao Nikola Zaniola i preko 30.000.000 evra.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara