Komentari na vest

Ovo je već mnogo bolje! Čelsijeva demonstracija potencijala kao najava boljih dana

V

Veljko9

pre 13 dana

Djole Petrovic prvi golman Srbije!!!!
G

Gost300

pre 13 dana

Daj ih Arsenalu,da se popravi gol razlika 😊
@

@Gost300

pre 13 dana

Kako je bilo protiv Bajerna?
A

Arsen0

pre 13 dana

Arsenala je najjači klub u Londonu sa 2 LŠ Hahahahah
A

ABCDE

pre 13 dana

Celzi je zavrsio sa LS i trofejima. Ta istorija se vise nikad nece ponoviti. Ostaju na sredini tabele i sledece sezone. Karma je k....! Onakav klub unistiti,pa to mogu samo Britanci. Bez obzira na neke dobre igre,losi su cele sezone. Da Bog da ispali iz lige sa sve amerima koji ih vode!
4

46

pre 13 dana

Sav taj talenat, potencijal i uložen novac mora nekad negde da izbije na površinu. Dobro je ovaj Kaisedo počeo malo da oduzima lopte i da ih šalje napred, za šta je i doveden. Mnogo bolje izgledaju na terenu bez Enca Fernandesa, on je samo usporavao igru i dodavao prvom do sebe, pitanje je da li je sve to zbog te povrede koju je vukao pa se sad operisao, videćemo. Odjednom sve linije izgledaju bolje, odbrana ne pravi kikseve, Džekson završava akcije bolje nego ranije... Da se još probudi Mudrik jer je bezveze da je doveden za toliki novac a da baš ništa ne pokaže, a u reprezentaciji blago rečeno kida.
L

Lekoslav

pre 13 dana

Nema ništa od Čelzija i Junajteda. Oni će gubiti bodove od slabijih ekipa kao i do sad,a igrati solidno sa jacima. Njihovi rezultati odgovaraju kladionicama i verujem i da ce biti tako i u narednih par sezona. Borice se za 5., 6.,7.mesto.
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Celsi je gigant,institucija,avangarda ovu utakmicu su MUSKI odigrali.
0

01

pre 13 dana

Emeri je pokazao u nedelju dana kakav je klosar. I ovo 4 mesto će prokockati pored ovako ocajnog totenhema
s

savastano

pre 13 dana

Prelepa utakmica za gledanje,lepo igra Celzi posle rasturanja Arsenala. Nije mi jasno zasto je Siti prodao ovog Palmera top igrac!
x

xnxx

pre 13 dana

palmer je hteo da bude starter, u city-ju bi i dan danas bio u rotaciji i poslednjih 20 min, ovde je makar nesto, bukvalno najbolji potpis protekle godine
B

Bbbbb

pre 13 dana

Dobro Celsi ima potencijal to je jasno ali isto tako je jasno da moraju jos dosta da rade i koliko god cudno zvucalo potrebna su pojacanja. Vidim nekoliko puta se potenciralo kako Palmer nije igrao protiv Arsenala pa ne znam koliko bi im on pomogao primili su taj mec pet golova u jos su dobro prosli. Palmer igra vrhunsku sezonu ali sledece sezone ce biti pod dosta vecim pritiskom javnosti pa i protivnika na terenu pa da vidimo kako se on nosi sa tim imamo primer Sake koji je bio pod velikim pritiskom javnosti i svi znamo kakve batine dobija na terenu ali se izborio sa tim a ista stvar ocekuje i Palmera.
P

Palmer lično

pre 13 dana

Šta li su to znakovi interpunkcije?
D

DidierDrogba11

pre 13 dana

Previše povreda ove sezone i premlada ekipa. Treba jedan vrhunski napadač i da su ostali zdravi sljedeće sezone i LŠ je neminovna, a kroz koju godinu i povratak u borbu za titulu. Lijepo da se Čelzi vraća
I

Inzaghi

pre 13 dana

Čelzi može da se nada LE kako stoje stvari. Možda slože kockice preko leta i budu konkurenti za mestu u LŠ sledeće sezone. Mnogo timove će menjati igrače i trenere, biće sve otvoreno od avgusta isgleda.
b

bratuska blue boy

pre 13 dana

Za jedno leto klub je prodao prvu postavu i neke dobre rezerve, doveli gomilu nekih talenata neafirmisanih klinaca, od prvog kola ti momci igraju sa 10 povredjenih igraca i onda kao Celsi propao ispadaju iz lige itd, ljudi budite realni ovo je sasvim u redu, sledece sezone mozda i mogu da se bore za Ligu Šampiona.
7

777

pre 13 dana

jel ima celzi nrkog belog u prvih 11?

suaddjoz@gmail.com

pre 13 dana

Petrovića, Galagera, Palmera, Mudrika