Old Traford više nije Teatar snova: Humels odbio Đavole zbog Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.19. | 09:46

Mančester davao i više novca

Pada Mančester junajted, baš pada. Daleko je danas od kluba kada je u njemu bio Aleks Ferguson. Ne samo zbog manjka titula i uspeha, već ni igrače više ne može da dovede koje želi, kao što je nekad mogao. Old Traford za mnoge više nije Teatar snova, već snove žele da ostvare na nekom drugom mestu.

Poslednji koji je rekao „ne“ Crvenim đavolima je Mats Humels, piše Bild. Kada je postalo jasno da će otići iz Bajerna, dobio je unosnu ponudu Mančester junajteda. Mnogo veću od onog što mu je na sto donela Borusija Dortmund.

Izabrane vesti

I bez obzira ne to Humels je odbio Engleze. Jednostavno, projekat koji gura Dortmund u ovom momentu deluje daleko interesantnije i „miriše“ na uspeh više nego plan Mančester junajteda.

A, prelomni detalj je bila – Liga šampiona. Posle toliko godina igranja na vrhunskom nivou, Humelsu se nije spuštalo u Ligu Evrope. Bolje elita i za manji novac, nego „drugi razred“ i bogatstvo, smatra iskusni nemački štoper.

Mančester se okrenuo već novim metama. U toj grozničavoj poteri za komandantom odbrane želje su sada Hari Megvajer iz Lestera i Kalidu Kulibali iz Napolija. Ni oni neće biti jeftini, ako Crveni đavoli uopšte i do njih dođu...

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara